Sezon 2013/2014
- Monte Cristo
- Juventino
A kiedy bedzie wiadomo ktore mecze LM rozgrywamy u siebie a ktore na wyjezdzie? Planuje wyjazd do Turynu i chetnie bym sie zalapal na mecz LM.
- JaPs
- Juventino
Losowanie bardzo korzystne dla nas. W rundzie rewanżowej wszystkie groźne zespoły mamy u siebie:
(patrząc od marca, czyli okresu decydującego)
- Milan
- Napoli
- Udine
- Roma
i tylko Viola na wyjeździe.
Problemem mogą być mecze rozgrywane bezpośrednio po Lidze Mistrzów (Milan, Napoli, Udine).
(patrząc od marca, czyli okresu decydującego)
- Milan
- Napoli
- Udine
- Roma
i tylko Viola na wyjeździe.
Problemem mogą być mecze rozgrywane bezpośrednio po Lidze Mistrzów (Milan, Napoli, Udine).
- Smok-u
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Moim zdaniem terminarz jest bardzo "słaby", początek Sampa, która nas dwa razy pokonała, niezłe Lazio i nabuzowany inter. Milan, Fiora pod rząd niezbyt kolorowo. Na dodatek podobno wszystkie mecze przed LM to wyjazdy. Ale jestem spokojny damy radę! 

- Robaku
- Juventino
Spokojnie z Sampą już nie przegramy nie ma takiej opcji. Po pierwsze Icardiego nie bedzie, po drugie bedzie w nas maksymalna zlosc za tamte porazki, Laziale nie mają zbyt duzej ilosci wzmocnien, nie wygladaja w tym sezonie na mocnych, wiec powinnismy dac radę. Potem Inter i zobaczymy czy Mazzari cos z nich zrobil czy nadal w rozsypce.Smok-u pisze:Moim zdaniem terminarz jest bardzo "słaby", początek Sampa, która nas dwa razy pokonała, niezłe Lazio i nabuzowany inter. Milan, Fiora pod rząd niezbyt kolorowo. Na dodatek podobno wszystkie mecze przed LM to wyjazdy. Ale jestem spokojny damy radę!
- Brutalo
- Juventino
Do hejtów nad terminarzem dodałbym jeszcze fakt, że z Lazio, Milanem, Udine czy Romą drugi mecz gramy na wyjeździe, Do tego same trudne mecze przed ligą mistrzów. Słabo, słabo, ale będzie dobrzeSmok-u pisze:Moim zdaniem terminarz jest bardzo "słaby", początek Sampa, która nas dwa razy pokonała, niezłe Lazio i nabuzowany inter. Milan, Fiora pod rząd niezbyt kolorowo. Na dodatek podobno wszystkie mecze przed LM to wyjazdy. Ale jestem spokojny damy radę!

- wojti-s
- Juventino
Dla tych, którzy zamierzają narzekać na fakt, że z napoli i Milanem gramy w okolicach LM, pragnę tylko zauważyć, że te zespoły również biorą udział w tych rozgrywkach, a ławki rezerowowywch mają krótsze od naszej. Dobrze, że z interem szybko - na samym początku wybijemy im scudetto z głowy.
- pan Zambrotta
- Juventino
nie rozumiem niektórych, jak rok temu De Laurentis płakał, że za trudny terminarz im wylosowali, to wszyscy się z niego śmiali, a teraz robią dokładnie to samo co on. Niektórzy już nam dawali trzecie scudetto z rzędu, a tu wystarczył "zły" terminarz i już po ptokach

dokładnie, po dwóch kolejkach już nie opłaca im się grać, może wystawią primaverę po ew. porażce z nami, żeby "dograć" sezon.wojti-s pisze: Dobrze, że z interem szybko - na samym początku wybijemy im scudetto z głowy.
- deszczowy
- Juventino
To je amelinium, tego nie pomalujesz. Jak kibice Napletów jechali po Zunidze to "zwierzęta". Jak nasi robili szopki z Balotellim to wszystko było ok.pan Zambrotta pisze:nie rozumiem niektórych, jak rok temu De Laurentis płakał, że za trudny terminarz im wylosowali, to wszyscy się z niego śmiali, a teraz robią dokładnie to samo co on. Niektórzy już nam dawali trzecie scudetto z rzędu, a tu wystarczył "zły" terminarz i już po ptokach![]()
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
wg mnie terminarz jest zły tylko z jednego powodu - w styczniu i na początku lutego będziemy prawdopodobnie pod formą żeby wbić się z nią na LM a mamy wtedy ciężkie mecze, już sam nowy rok zaczniemy wyjazdem z romą co znając nasze pierwsze mecze po świętach nie napawa optymizmem, możemy więc być świadkiem kolejnego "kryzysu" na początku 2014 roku i straty kilku punktów...
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Deszczu naprawdę nie widzisz różnicy ? Kibice Juve obrażali piłkarza nie będącego własnością naszego klubu, natomiast śmieciarze jak to śmieciarze obrażają nawet swoich ...deszczowy pisze: To je amelinium, tego nie pomalujesz. Jak kibice Napletów jechali po Zunidze to "zwierzęta". Jak nasi robili szopki z Balotellim to wszystko było ok.
Pewnie i tak będzie. Styczeń to dla nas już tradycja. Ważne oby do tego czasu nazbierać kilka punktów nad II w tabeli zespołem.Maly pisze:już sam nowy rok zaczniemy wyjazdem z romą co znając nasze pierwsze mecze po świętach nie napawa optymizmem, możemy więc być świadkiem kolejnego "kryzysu" na początku 2014 roku i straty kilku punktów...

- pumex
- Juventino
Ja nie pamiętam, czy rok temu śmiałem się z De Laurentiisa, czy nie, ale naprawdę, jeśli dałoby się wylosować dla nas mniej korzystny terminarz, to tylko niewiele 
Lazio -> Inter -> LM -> (...) -> Derby Turynu -> LM -> Milan -> Fiorentina -> LM -> (...) -> LM -> Napoli
ja pierdziu :shock: Nie twierdzę, że tylko i wyłącznie przez terminarz możemy przewalić sezon, ale taki układ na pewno nas nie promuje. Z drugiej strony, wszyscy chcą silnego calcio, więc proszę, przyzwyczajajmy się.
PS. Bardzo ciekawy jestem, jak na koniec sezonu będzie prezentowała się średnia frekwencja na meczach Serie A. W ostatnim czasie różnie z tym bywało, ale teraz może być wzrost zainteresowania, skoro na towarzyski mecz Napoli przychodzi blisko 65 tys. ludzi a na półgodzinne powitanie Gomeza 25 tys. Pytanie, czy to krótkotrwały bum, czy jednak trend wzrostowy się utrzyma

Lazio -> Inter -> LM -> (...) -> Derby Turynu -> LM -> Milan -> Fiorentina -> LM -> (...) -> LM -> Napoli
ja pierdziu :shock: Nie twierdzę, że tylko i wyłącznie przez terminarz możemy przewalić sezon, ale taki układ na pewno nas nie promuje. Z drugiej strony, wszyscy chcą silnego calcio, więc proszę, przyzwyczajajmy się.
PS. Bardzo ciekawy jestem, jak na koniec sezonu będzie prezentowała się średnia frekwencja na meczach Serie A. W ostatnim czasie różnie z tym bywało, ale teraz może być wzrost zainteresowania, skoro na towarzyski mecz Napoli przychodzi blisko 65 tys. ludzi a na półgodzinne powitanie Gomeza 25 tys. Pytanie, czy to krótkotrwały bum, czy jednak trend wzrostowy się utrzyma

Bez przesady, nie demonizuj. Nie obrażają, tylko gwiżdżą. Nasi też gwizdali np. na Islę i to jakiś tydzień temu, z tego samego powodu, co kibice z Neapolu.Sila Spokoju pisze:Deszczu naprawdę nie widzisz różnicy ? Kibice Juve obrażali piłkarza nie będącego własnością naszego klubu, natomiast śmieciarze jak to śmieciarze obrażają nawet swoich ...deszczowy pisze: To je amelinium, tego nie pomalujesz. Jak kibice Napletów jechali po Zunidze to "zwierzęta". Jak nasi robili szopki z Balotellim to wszystko było ok.

- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Tak, bo nasi swoich nie ruszają. Wystarczy poczytać na forum opinie o naszych napastnikach. Na stadionie Giovinco został wygwizdany w marcu jeśli dobrze pamiętam.Sila Spokoju pisze:Kibice Juve obrażali piłkarza nie będącego własnością naszego klubu, natomiast śmieciarze jak to śmieciarze obrażają nawet swoich ...
Terminarz jest jedwabisty. Już jęczydupy się uaktywniły dość mocno, zgubimy raz czy dwa punkty i będzie jeszcze głośniej.
- Vincitore
- Juventino
No właśnie, przecież Isla nie miał życia ostatnio w Chatillon i był niemiłosiernie mieszany z błotem. Nawet wchodząc na boisko w sparingu przywitała go porcja niesamowitych gwizdów.szczypek pisze:Tak, bo nasi swoich nie ruszają. Wystarczy poczytać na forum opinie o naszych napastnikach. Na stadionie Giovinco został wygwizdany w marcu jeśli dobrze pamiętam.Sila Spokoju pisze:Kibice Juve obrażali piłkarza nie będącego własnością naszego klubu, natomiast śmieciarze jak to śmieciarze obrażają nawet swoich ...