Wszystko o SSC Napoli

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Bobby X

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 19 razy
Otrzymał podziękowanie: 9 razy

Nieprzeczytany post 29 lipca 2013, 18:45

W sumie dobrze mu tak. Wykopał Dudka z Live to teraz wykopali jego.

:allegri: na śmietnik
Murzin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2013, 19:30

Tak, z pewnością była to wina Reiny, że nasz Jurek usiadł na wiecznej ławie w Liverpoolu 8)

Napoli i Benitez bardzo ryzykują. Albo będą cholernie mocni w przyszłym sezonie, albo ten projekt Benka nie wypali i wywalą go już po połowie sezonu :prochno:

Szaq

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 29 lipca 2013, 20:39

Murzin pisze:
Napoli i Benitez bardzo ryzykują. Albo będą cholernie mocni w przyszłym sezonie, albo ten projekt Benka nie wypali i wywalą go już po połowie sezonu :prochno:
A ja myślę, że prawda leży gdzieś po środku. Nie będzie to niesamowicie mocna ekipa, ale też nie powtórzą wyczynów interu. Zajmą gdzieś 4/5 miejsce, a Benitez wyleci po sezonie, jeśli w Lidze Mistrzów też kompletnie zawiodą lub w trakcie przyszłego jeśli coś (CI, LE) wygra. Tak czy inaczej pobyt Hiszpana będzie odbijać się Napoli długą i uciążliwą czkawką, ponieważ po jego odejściu połowa drużyny będzie do wymiany, a nie mają drugiego Cavaniego, za którego ktoś wyłoży 60 milionów.

De Rossi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2013, 20:50

Zaraz się zacznie mecz z Galatą w Napoli. Link niżej:

http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?mat ... art=sports

(4-2-3-1) Rafael; Mesto, Cannavaro, Britos, Armero; Dzemaili, Behrami; Callejon, Hamsik, Insigne; Pandev. A disposizione: Colombo, Fernandez, Albiol, Gamberini, Dossena, Maggio, Inler, Zuniga, Radosevic, Gargano, Mertens, Calaiò.

Obrazek

Obrazek

Moro w tym sezonie bardzo modne, dotarło i na boiska piłkarskie

ObrazekObrazek
Ivory

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2013, 22:28

Neapolitańska dzicz gwiżdże przy każdym kontakcie z piłką Zunigi.

mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 29 lipca 2013, 22:35

Ivory pisze:Neapolitańska dzicz gwiżdże przy każdym kontakcie z piłką Zunigi.
Jeszcze przed chwilą, w jakimś wywiadzie (tuż przed meczem), de Lamentiis absolutnie wykluczył przenosiny Zunigi do Turynu. W zaistniałej sytuacji powinien to przemyśleć. Casus Bilbao na bis? :whistle:

Gola nie widziałem - jak kibice zareagowali na bramkę Zunigi właśnie? On sam jak postąpił?
Ostatnio zmieniony 29 lipca 2013, 22:36 przez mrozzi, łącznie zmieniany 1 raz.

bendzamin

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2013, 22:36

Obrazek

Wieśniackie eldorado w Neapolu trwa w najlepsze :lol: Zamiast spodenek przydałyby się bojówki bomber, do tego skarpety z sandałami i helena w ręku. Jestem pewny, że sympatyczny prezes-filmowiec wpadnie na taki pomysł i zacznie sprzedawać zestawy pod stadionem.

Obrazek
Smok-u

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 29 lipca 2013, 22:38

mrozzi pisze: Gola nie widziałem - jak kibice zareagowali na bramkę Zunigi właśnie? On sam jak postąpił?
Na początku wielki wybuch radości, po momencie pojawiły się pierwsze gwizdy. Sam zawodnik, z kamienną twarzą się przeżegnał i wrócił na swoją połowę.

EDIT: Mimo gola, ciągłe gwizdy :D.
Ostatnio zmieniony 29 lipca 2013, 22:39 przez Smok-u, łącznie zmieniany 1 raz.

hara

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy

Nieprzeczytany post 29 lipca 2013, 22:39

ale odpowiedź zunigi :D ale i tak chi non salta na nas poleciało tuż po bramce ;)

edit: jakie jaja... właśnie pokazali w powtórce, że zuniga też zaczął skakać w momencie przyśpiewki, czym wzbudził wielki aplauz wśród kibiców. niech spada na szczaw, a najpierw mi zaimponował, bo w charakterystyczny sposób nie cieszył się z bramki.
Ostatnio zmieniony 29 lipca 2013, 22:41 przez hara, łącznie zmieniany 1 raz.

Capo di tutti capi
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2013, 22:41

Smok-u pisze:
mrozzi pisze: Gola nie widziałem - jak kibice zareagowali na bramkę Zunigi właśnie? On sam jak postąpił?
Na początku wielki wybuch radości, po momencie pojawiły się pierwsze gwizdy. Sam zawodnik, z kamienną twarzą się przeżegnał i wrócił na swoją połowę.

EDIT: Mimo gola, ciągłe gwizdy :D.
Widziałem właśnie powtórkę, ale bez dźwięku. Zuniga zaczął, z kamienną twarzą właśnie, podskakiwać. Sprowokowała go pewnie ta hołota na trybunach, która robiła to samo. Czyżby chodziło o przyśpiewkę anty-Juve?

EDIT:
Jeśli to prawda z tą przyśpiewką i równoczesnym skakaniem Zunigi - może się okazać, że chłop tym głupim zachowaniem, chcąc się w chwili obecnej przypodobać śmieciarzom i wrócić do ich łask, zamknął sobie drogę do Juve w przyszłym roku. :rotfl:

Smok-u

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 29 lipca 2013, 22:49

mrozzi pisze:Widziałem właśnie powtórkę, ale bez dźwięku. Zuniga zaczął, z kamienną twarzą właśnie, podskakiwać. Sprowokowała go pewnie ta hołota na trybunach, która robiła to samo. Czyżby chodziło o przyśpiewkę anty-Juve?

EDIT:
Jeśli to prawda z tą przyśpiewką i równoczesnym skakaniem Zunigi - może się okazać, że chłop tym głupim zachowaniem, chcąc się w chwili obecnej przypodobać śmieciarzom i wrócić do ich łask, zamknął sobie drogę do Juve w przyszłym roku. :rotfl:
Mrozzi nie znam Włoskiego, nie umiem powiedzieć o czym śpiewali. Jak będziesz miał jakieś informacje, to bądź tak miły i się podziel. Mimo ,że to sparing i nie oglądałem całego meczu gra Napoli była całkiem, całkiem :). Będzie ciekawie w nowym sezonie.

ahojekk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Nieprzeczytany post 29 lipca 2013, 22:54

Fatalne te ich koszulki, co mnie jeszcze rozbawiło to Rafa

Obrazek

Dawniej Virus[Mauro].
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2013, 22:57

Co do Rafa-Style. :D Musi się jakoś nowym kibicom przypodobać, w ten sposób przyjmą go jak swojego. :smile:
Ostatnio zmieniony 29 lipca 2013, 22:58 przez mrozzi, łącznie zmieniany 1 raz.

Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 lipca 2013, 22:58

ahojekk pisze:Fatalne te ich koszulki, co mnie jeszcze rozbawiło to Rafa

Obrazek
No tak w porównaniu do napakowanego Conte i Antka który mówi, że rozchorował się ostatnio bo miał jogging i trochę biegł w złym ubraniu, to zastanawiajace jest czy Rafa da radę przebiec wokół boiska bez przerwy.

http://www.diggita.it/v.php?id=1224838& ... um=twitter

tutaj bramka Zunigi, w tle w ostatnich sekundach slychac zwierzeta z Neapolu to pewnie po podskokach JC Zunigi. W każdym razie są juz komentarze we Włoszech, ze Zuniga jeszcze tak daleko Turynu nigdy nie byl.

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 lipca 2013, 01:14

czarny pajacyk

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
ODPOWIEDZ