Bundesliga
- wagner
- Juventino
zahor pisze:Gdyby ktoś nie wiedział, to Pizarro w DDR czyta się Picarro, Mandżukić to typowy Jugol w garniturze, a latem Barcelona, Real i Manchester chciały sprowadzić Schweinsteigera, tak?
to akurat all ekspert HajtoKejker pisze:Jeszcze Kevin-Prince Boateng jest dużo lepszy niż jego brat Jerome, a dr. Dres zapomniał dresu.
- sebastian10
- Juventino
super ze Bvb wygrało bo ten Bayern to juz myslał ze sa nie do pokonania o dziwo zgodze sie ze Pepe przegrał mecz składem i zmianami , jednak liga niemiecka moze byc ciekawa .Klopp robi swietna prace masakra jego zespoł cały czas gra <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> piłke plus swietnie polacy graja lewy najlepsza 9 na swiecie nie ma bata
- sebastian10
- Juventino
jeszcze teraz Chelsea zleje Bayern i bedzie jazda zostaną sprowadzenie na ziemie
- FelekJUVE
- Juventino
- Molek big fun juve
- Juventino
Klopp jest niesamowity. Gdy Conte odejdzie z Juve, koniecznie trzeba jego wyciągnąć z BVB (jeżeli wciąż tam będzie). Co do Pepa, jak to mówiłem swojemu koledze , który twierdzi , że Guardiola to n1 wśród trenerów, to jedynie co może zrobić to zepsuć doskonały zespół.
Czy wygrywasz czy nie i tak kocham Cię , Juve w mym sercu na dobre i złe

- FelekJUVE
- Juventino
- Sorek21
- Juventino
Jeszcze w Bayernie pożałują oddania Gomeza.Nie kupili Lewego czy Suareza a jak Mandzukić siądzie to będzie nieciekawie.
Na efekty pracy Pepa będzie trzeba trochę poczekać.Wszystko wymaga czasu.
Myślę ,że Bayern trochę się przejechał na swojej znakomitej organizacji i zarządzaniu. W połowie tamtego sezonu wiedzieli że Jupp odejdzie na emeryture i od razu zabrali się do roboty i zakontraktowali Pepa. Nie wiedzieli wtedy że zespół wygra wszystko co się da. Jakby wtedy to wiedzieli to dwa razy by się zastanowili i nakłaniali dziadka na kolejny sezon
Na efekty pracy Pepa będzie trzeba trochę poczekać.Wszystko wymaga czasu.
Myślę ,że Bayern trochę się przejechał na swojej znakomitej organizacji i zarządzaniu. W połowie tamtego sezonu wiedzieli że Jupp odejdzie na emeryture i od razu zabrali się do roboty i zakontraktowali Pepa. Nie wiedzieli wtedy że zespół wygra wszystko co się da. Jakby wtedy to wiedzieli to dwa razy by się zastanowili i nakłaniali dziadka na kolejny sezon
- Łukasz
- Juventino
Nie oglądałem, stąd dwa pytania:
Do kogoś ogarniętego w sytuacji personalnej Bayernu - dlaczego grali Starke i van Buyten?
Guardiola mnie dziwi... W środku pola Kroos-Alcantara i Muller, czyli dwóch ofensywnie zorientowanych pomocników i napastnik. Ja wiem, że Pep kładzie nacisk na utrzymywanie się przy piłce, ale defensywnie to na papierze strasznie dziurawy środek. Kto tam ma walczyć w środku pola i dlaczego tak dobry piłkarz, jak Luiz Gustavo jest na wylocie do takiego średniaka jak Wolfsburg? Jak wyglądała gra w destrukcji FCB? Środek dziurawy w praktyce tak samo jak w teorii?
Do kogoś ogarniętego w sytuacji personalnej Bayernu - dlaczego grali Starke i van Buyten?
Guardiola mnie dziwi... W środku pola Kroos-Alcantara i Muller, czyli dwóch ofensywnie zorientowanych pomocników i napastnik. Ja wiem, że Pep kładzie nacisk na utrzymywanie się przy piłce, ale defensywnie to na papierze strasznie dziurawy środek. Kto tam ma walczyć w środku pola i dlaczego tak dobry piłkarz, jak Luiz Gustavo jest na wylocie do takiego średniaka jak Wolfsburg? Jak wyglądała gra w destrukcji FCB? Środek dziurawy w praktyce tak samo jak w teorii?
Ostatnio zmieniony 27 lipca 2013, 23:17 przez Łukasz, łącznie zmieniany 1 raz.
- Kejker
- Juventino
Gustavo widzi ogromną konkurencję, a chce mieć zapewnione regularne występy w klubie, aby być spokojnym o podstawową "11" na przyszłoroczny mundial. Sam Guardiola ponoć dał mu wolną rękę.
Przynajmniej ja tak to widzę, chociaż nie wierzę, że przejdzie do Wilków.
Starke grał, bo Neuerowi przytrafił się jakiś uraz (ból pleców), a rosły Belg chyba w wyniku rotacji - czterech innych podstawowych zawodników też nie grało od początku w ekipie Bayernu.
Przynajmniej ja tak to widzę, chociaż nie wierzę, że przejdzie do Wilków.
Starke grał, bo Neuerowi przytrafił się jakiś uraz (ból pleców), a rosły Belg chyba w wyniku rotacji - czterech innych podstawowych zawodników też nie grało od początku w ekipie Bayernu.
- Kozak92
- Juventino
Napisanie, że Pep to najlepszy trener na świecie, to jak napisanie, że Messi to najlepszy piłkarz na świecie. Moim zdaniem nie możemy tego powiedzieć o obu panach, dlatego że sprawdzili się tylko w La Liga, a jak wiadomo Świat to nie liga hiszpańska. Co do Pepa poczekajmy, aż coś zrobi z Bayernem, bo przychodząc do Barcy miał skład i tu też go ma, więc nie jest problemem coś osiągnąć. Barca miała to swoje DNA, które zostało rozerwane w zeszłym sezonie, to samo może stać się z Bawarczykami. Jeżeli Bayern udowodni swoją dominacje w Europie, to przyznam, że Pep to świetny trener, narazie tego nie wnioskuje. A co do Argentyńczyka, strzelając 50 bramek i zdobywając 30 asyst, nie świadczy o nim że jest najlepszy, niech idzie do Anglii lub do Włoch gdzie gra się inaczej i zobaczylibyśmy czy jest nr 1 na świecie.
- Łukasz
- Juventino
Myślałem, że VB to opcja nie tyle "B" czy "C", tylko raczej "Z"... I w rotacji nie uczestniczy, tylko czeka na plagę kontuzji, a tu proszę.Kejker pisze:a rosły Belg chyba w wyniku rotacji - czterech innych podstawowych zawodników też nie grało od początku w ekipie Bayernu.
Paradoks jest taki, że póki co jest tak dobry, że nie musi.e_bianconero pisze:A co do Argentyńczyka, strzelając 50 bramek i zdobywając 30 asyst, nie świadczy o nim że jest najlepszy, niech idzie do Anglii lub do Włoch gdzie gra się inaczej i zobaczylibyśmy czy jest nr 1 na świecie.