Trofeo TIM 2013: JUVENTUS - Milan | Sassuolo - JUVENTUS
- pumex
- Juventino

Trofeo TIM 2013:
JUVENTUS - Milan
Sassuolo - JUVENTUS
Czas:
23.07.2013 (wtorek), początek turnieju o godzinie 20:45
Miejsce:
Reggio Emilia - Stadio Citta del Tricolore
O przeciwniku:
MILAN
Rok założenia: 1899
Barwy: Czarwono-czarne
Przydomek: Rossoneri, Diavoli
Prezes: Silvio Berlusconi
Dyrektor sportowy: Adriano Galliani
Menedżer: Massimiliano Allegri
Oficjalna strona AC Milan
SASSUOLO
Rok założenia: 1920
Barwy: Czarno-zielone
Przydomek: Neroverdi
Prezes: Carlo Rossi
Dyrektor sportowy: Nereo Bonato
Menedżer: Eusebio Di Francesco
Oficjalna strona US Sassuolo Calcio
HISTORIA TROFEO TIM
mecz na żywo w TV:
Canale 5 (italia) / HD
Digi Sport (cze/svk)
Digi Sport 1 (hun) / HD
Digi Sport 2 (rom)
Sport 1 (russia) / HD
Sport 2 (israel)
Sport TV2 / HD
GOL TV
mecz w Internecie:
Kilknij, żeby dowiedzieć się więcej o transmisjach przez internet! (szczegóły, linki do spotkań, porady)
Zobacz także: Pre-season 2013/2014
Kibice w wielu miastach Polski spotykają się by razem oglądać ten mecz.
Dlatego zrób to i Ty, kliknij aby zajrzeć na forum, do pokoju KIBICE
Wszelkie błędy proszę kierować na PW - na pewno wprowadzę poprawki.

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Szkoda, że nie będzie jeszcze pełnego składu, tylko ponownie oglądanie kilku troli, piłkarskich pomyłek... Z drugiej strony nareszcie okazja, by w normalnym spotkaniu (powiedzmy normalnym) obejrzeć Llorente i Teveza. Ci spisują się na treningach coraz lepiej, świetnie się rozumieją i póki co (wiadomo, że to tylko treningi) co chwilę strzelają jakieś ładne brameczki. Niech z dobrej strony pokaże się Isla - ostatni gwizdek. Mam nadzieję, że ostatni raz oglądamy De Ceglie czy Mottę (naiwny ja).
Pumi za temat.

- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Bez Buffona, Barzagliego, Bonucciego, Chielliniego, Caceresa, Marchisio, Pirlo, Pogby, Boakye i Giovinco nasza kadra na ten turniej wygląda blado, zwłaszcza w obronie, ale Sassuolo to jednak tylko Sassuolo, a Milan zagra bez podstawowych napastników.
Nasz możliwie najsilniejszy skład na Milan (4-3-3):
Storari - Lichtsteiner, Ogbonna, Peluso, De Ceglie - Padoin, Vidal, Asamoah - Tevez, Llorente, Vucinić
na ławce (pewnie sporo z nich zagra z Sassuolo): Rubinho, Motta, Isla, F.Rossi, Gabriel, Buchel, Pepe, Matri, Quagliarella + primavera
Bouy i Marrone trenowali indywidualnie, więc pewnie w ogóle nie wystąpią.
Wreszcie od niepamiętnych czasów będziemy mieć lepszy atak od Milanu, bo u nich nie zagrają Balotelli, El Shaarawy i Pazzini
Nasz możliwie najsilniejszy skład na Milan (4-3-3):
Storari - Lichtsteiner, Ogbonna, Peluso, De Ceglie - Padoin, Vidal, Asamoah - Tevez, Llorente, Vucinić
na ławce (pewnie sporo z nich zagra z Sassuolo): Rubinho, Motta, Isla, F.Rossi, Gabriel, Buchel, Pepe, Matri, Quagliarella + primavera
Bouy i Marrone trenowali indywidualnie, więc pewnie w ogóle nie wystąpią.
Wreszcie od niepamiętnych czasów będziemy mieć lepszy atak od Milanu, bo u nich nie zagrają Balotelli, El Shaarawy i Pazzini

Ostatnio zmieniony 22 lipca 2013, 19:06 przez Crunny, łącznie zmieniany 1 raz.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Ten skład i tak wygląda zacnie, pomijając brak aż tylu piłkarzy z podstawy. Tak jak piszą niektórzy kibice Milanu - będziemy piekielnie mocni w nowym sezonie.
W sumie może dobrze, że aż tylu podstawowych nie ma, bo przynajmniej pozostali dają z siebie wszystko. Warto by ostatecznie zdecydować kto zostaje, a kto musi odejść.
EDIT:
http://www.tuttojuve.com/calciomercato/ ... ter-149125
SKY podaje, że Isla ma wyjść w pierwszym składzie.
Ma to być niejako jasny sygnał, że pozostanie w klubie.
W sumie może dobrze, że aż tylu podstawowych nie ma, bo przynajmniej pozostali dają z siebie wszystko. Warto by ostatecznie zdecydować kto zostaje, a kto musi odejść.
EDIT:
http://www.tuttojuve.com/calciomercato/ ... ter-149125
SKY podaje, że Isla ma wyjść w pierwszym składzie.

Ostatnio zmieniony 22 lipca 2013, 18:51 przez mrozzi, łącznie zmieniany 1 raz.
- Krystek
- Juventino
Jak wymieniłeś Buchela, to nie powinieneś zapominać o <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>'u Sakor'zeCrunny pisze:na ławce (pewnie sporo z nich zagra z Sassuolo): Rubinho, Motta, Isla, F.Rossi, Gabriel, Buchel, Pepe, Matri, Quagliarella + primavera

Ciekawy jestem meczu z Sassuolo, chce pooglądać tą ich zdolną młodzież.
Forza Juve!
- Eric6666
- Juventino
ciekawy turniej z bukmacherskiego punktu widzenia;d Sassuolo raczej bez szans, ale jakieś punkty mogą ugryźć. Juventus bez pomocy i obrony vs. Milan bez napastników, bocznych obrońców i Montolivo. W sumie wygrana Juve bardziej prawdopodobna.
"The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
Mark Twain
Mark Twain
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Pierwsza potyczka Teveza z Milanem 

"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- Il Fenomeno
- Juventino
Widziałem kadry Juventusu, Milanu, ale ma ktoś może Sassuolo? Jestem ciekaw czy będzie Zaza i Berardi.
iltalismano, miło że już wrociłeś z celticpoland.
iltalismano, miło że już wrociłeś z celticpoland.

- @D@$
- Juventino
Sygnał jest taki, że trzeba kims upchac skład bo połowy zawodników nie ma. Ja by nie przykładał do tego wagi, ot może dostał ostatnią szansę, ale taki Ziegler czy Pasquato też grywali dosyć sporo przed sezonem i co?mrozzi pisze:SKY podaje, że Isla ma wyjść w pierwszym składzie.Ma to być niejako jasny sygnał, że pozostanie w klubie.
Rozumiem że pierwszy mecz to Milan - Juve a potem Sassuolo z przegranym?
Ostatnio zmieniony 23 lipca 2013, 12:15 przez @D@$, łącznie zmieniany 1 raz.
- evilboy
- Juventino
Teraz już zawsze będziemy mieli lepszy atak, nawet kiedy wymienieni przez Ciebie piłkarze wrócą z urlopówCrunny pisze:Wreszcie od niepamiętnych czasów będziemy mieć lepszy atak od Milanu, bo u nich nie zagrają Balotelli, El Shaarawy i Pazzini

W ogóle, gdyby spojrzeć tylko na nazwiska, to atak: Tevez, Llorente, Vucinić, Giovinco, Matri, Quagliarella wygląda naprawdę imponująco i plasuje się wśród najlepszych w Europie.
Co do samego turnieju, to myślę, że trudniejszym przeciwnikiem będzie dla naszego trzeciego garnituru mecz z Sassuolo niż dla drugiego (bo tak właściwie trzeba mówić pod nieobecność reprezentantów) spotkanie z Milanem.
"Un cavaliere non lascia mai una signora."
Alex Del Piero
Alex Del Piero
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Zaza bedzie raczej. Chociaz fajnie bylo by zobaczyc ich caly skład.Il Fenomeno pisze:Widziałem kadry Juventusu, Milanu, ale ma ktoś może Sassuolo? Jestem ciekaw czy będzie Zaza i Berardi.
iltalismano, miło że już wrociłeś z celticpoland. [/size]
Gdzie jest Leali?
Jak widać nie tylko Czarek Pazura stosuje odgrzewane kotlety.
Upd:

Jedenastki Sassuolo na 1 - 2 mecz.
Nasze i Milanu:

Sassuolo w meczu z nami z Zaza i Berardim ; )
Ostatnio zmieniony 23 lipca 2013, 12:27 przez Adrian27th, łącznie zmieniany 1 raz.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
Leali najprawdopodobniej spędzi kolejny sezon w serie b.iltalismano pisze:Gdzie jest Leali?
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- mixery
- Juventino
Ja tam się cieszę że nadarzy się okazja pooglądać wielu młodych tudzież drugoplanowych graczy, niby to tylko pre-season, ale zawsze to jakieś odniesienie.
A z tym Lealim to jestem zawiedziony, skoro jest taki utalentowany to powinien próbować w A, zainteresowani pewnie byli, ale myślę że nasz zarząd chciał gwarancji występów.
A z tym Lealim to jestem zawiedziony, skoro jest taki utalentowany to powinien próbować w A, zainteresowani pewnie byli, ale myślę że nasz zarząd chciał gwarancji występów.
- Eric6666
- Juventino
dodając do tego, że był najlepszym bramkarzem Serie B i jest uznawany za jednego z najbardziej utalentowanych młodych bramkarzy to jest kpina, że kolejny sezon będzie siedział w Serie B. Mając 20 lat spokojnie mógłby powalczyć o miejsce w zespołach "środka" Serie A, ale tak j.w. zarząd pewnie obawia się sadzania go na ławce rezerwowych, co zdarza się niestety sporej części naszych zawodników.mixery pisze:Ja tam się cieszę że nadarzy się okazja pooglądać wielu młodych tudzież drugoplanowych graczy, niby to tylko pre-season, ale zawsze to jakieś odniesienie.
"The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
Mark Twain
Mark Twain