Forumowicz od A do Z - vol.3
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Tydzień minął, czas na podsumowanie. Jako pierwszy swój alfabet napisze zahor. Bardzo serdecznie gratuluję.
zahor 46% [ 57 głosów ]
deszczowy 27% [ 34 ]
Maly 19% [ 24 ]
Kucharius1 6% [ 8 ]
Do kolejnej ankiety głosił się Smok-u. Modyfikując delikatnie zasady z pierwszego posta do kolejnej ankiety przechodzi cała trójka z obecnie zakończonej.
Smok-u
Kucharius1
deszczowy
Maly
Powodzenia
Proszę moderatora o zmianę ankiety (ponieważ ja takiej możliwości nie mam).
Gotowe
/Siewier

zahor 46% [ 57 głosów ]
deszczowy 27% [ 34 ]
Maly 19% [ 24 ]
Kucharius1 6% [ 8 ]
Do kolejnej ankiety głosił się Smok-u. Modyfikując delikatnie zasady z pierwszego posta do kolejnej ankiety przechodzi cała trójka z obecnie zakończonej.
Smok-u
Kucharius1
deszczowy
Maly
Powodzenia

Proszę moderatora o zmianę ankiety (ponieważ ja takiej możliwości nie mam).
Gotowe

- Azazel
- Juventino
Głos na użytkownika Kucharius1. Zaintrygował mnie ostatnią dyskusją prawną.
Ale dostrzegam brzydką zależność, już mniejsze zainteresowanie - choćby wnioskując po liczbie głosujących. Może jak pierwsi zlotowicze wytrzeźwieją to sytuacja się poprawi.
EDIT:
Podbiłem swoim postem i już radykalnie wzrosła liczba głosów 8) .
Czekam na pierwszy alfabet.
Ale dostrzegam brzydką zależność, już mniejsze zainteresowanie - choćby wnioskując po liczbie głosujących. Może jak pierwsi zlotowicze wytrzeźwieją to sytuacja się poprawi.
EDIT:
Podbiłem swoim postem i już radykalnie wzrosła liczba głosów 8) .
Czekam na pierwszy alfabet.
Ostatnio zmieniony 16 lipca 2013, 16:18 przez Azazel, łącznie zmieniany 1 raz.
- Kucharius1
- Juventino
Ja głosuje na Małego, ponieważ ma bardzo ciekawy sposób postrzegania rzeczywistości. Nawet jeśli sam nie jestem zwolennikiem teorii spiskowych, te chętnie o nich czytam i się nad nimi zastanawiam.
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
raczej zanim pojawi się pierwszy alfabet to zabawa upadnie...
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- zahor
- Juventino
Yanquez coś wspominał, że pisałby się na kolejne edycje, myślę że możesz umieścić go w ankiecie. Chętnie bym przeczytał jego alfabet. Z kolei mój powinien być przy odrobinie szczęścia gotowy do jutrzejszego wieczora.
- Antek666
- Juventino
Na któreś z głosowań pisałbym się i ja,swój alfabet chętnie bym stworzył,chyba nawet bardzo chętnie. Choć i tak raczej większych szans w głosowaniach z forumowymi tuzami to nie mam.
Swoją drogą Szczypku mógłbyś jakoś to sprecyzować z tą trójką "przegranych" przechodzących do kolejnych głosowań.
Swoją drogą Szczypku mógłbyś jakoś to sprecyzować z tą trójką "przegranych" przechodzących do kolejnych głosowań.
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
przynajmniej mam stały elektorat... 

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Szansę są zawsze. O głosy trzeba walczyć. Nawet nie wiesz co się tu działo przy drugiej edycji. Niektórzy wiele oddawali, pokazywali, inni ujawniali różne swoje moce. Wszystko, aby zdobyć głosy albo dla siebie albo dla swojego faworyta.Antek666 pisze:Na któreś z głosowań pisałbym się i ja,swój alfabet chętnie bym stworzył,chyba nawet bardzo chętnie. Choć i tak raczej większych szans w głosowaniach z forumowymi tuzami to nie mam.
Dodajemy Cię wiec do kolejnej ankiety, następny w kolejce jest sebinho86
To znaczy ten punkt na razie nie miał zastosowania, bo nie ma aż tylu chętnych. W skrócie, osoby z miejsc 2 i 3 automatycznie przechodzą dalej, osoba 4 przechodzi dalej tylko pod warunkiem, że liczba głosów, które zdobyła równa się przynajmniej 80% liczby głosów, które zdobyła osoba z miejsca 3.Antek666 pisze:Swoją drogą Szczypku mógłbyś jakoś to sprecyzować z tą trójką "przegranych" przechodzących do kolejnych głosowań.
Ankieta na ten tydzień:
Smok-u
Kucharius1
deszczowy
Antek666
Proszę moderatorów o zmianę ankiety.
Mój głos powędruje tym razem na użytkownika Kucharius1. Powodzenia.
- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Ankieta zmieniona.
Tak przy okazji, to moim zdaniem tydzień to za krótko na te ankiety. Przy wcześniejszych edycjach zdaje się, że był to okres dwu tygodniowy.
Jak tylko pojawiają się pierwsze alfabety to myślę, że będzie już w tym czasie o czym dyskutować i owe 2 tygodnie by się tak nie dłużyły.
Tak przy okazji, to moim zdaniem tydzień to za krótko na te ankiety. Przy wcześniejszych edycjach zdaje się, że był to okres dwu tygodniowy.
Jak tylko pojawiają się pierwsze alfabety to myślę, że będzie już w tym czasie o czym dyskutować i owe 2 tygodnie by się tak nie dłużyły.
- PlanetJuve
- Juventino
Głos na Antek666. Ma ciewawe podejscie do roznych spraw jak i do zakupow po polnocy w monolowym (ziemniaki) :lol:
- Bobeknaklo
- Juventino
Co prawda nie mam ciętego języka i nie dissuję regularnie na forum, co jest wymogiem aby być rozpoznawalnym, z radością napiszę alfabet, ponieważ generalnie lubię pisać teksty wszelkiej maści. Jeśli oczywiście ktoś chce przeczytać co ma do powiedzenia zwykły użytkownik, fan Juve, który nie zabiega o tytuł forumowej gwiazdy i zazwyczaj obserwuje wszystko z boku.