LaLiga

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
sFieSu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2013, 21:34

jarmel pisze:No właśnie tak na zdrowy rozum to powinna być zapłacona jakaś kara. Ale w sumie kto się przejmuje, że Polacy zostali wydymani :?
Mnie to śmiech ogarnia... odwołali mecz i wypieli się na 30k kibiców. Z drugiej strony szkody mi ludzi co napalali się na ten mecz, pewnie urlopy pobrali, a teraz BACH. Szczerze przyznam, że Barcelona bardzo brzydko zrobiła. Zrozumiałbym gdyby Tito zmarł, to wiadomo, ale z powodu złego stanu zdrowia wywalają jaja na tylu kibiców. Masakra.

Obrazek
francois

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2013, 21:41

W ogóle na TVP Info mają temat chyba z tego tygodnia :D

Barsa udowodniła, że kibiców to mają w głębokim poważaniu, a Polska dla nich to jedynie kraj leżący niedaleko Buczaczu.

„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
sFieSu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2013, 21:45

W sumie z Lechią to początkowo Juventus chyba miał grać, o ile mnie pamięć nie myli

Obrazek
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2013, 22:07

Wielka Barca pokazała gdzie ma swoich fanów :lol: Odwoływać mecz 24 godziny przed rozpoczęciem - klasa.

Ciekaw jestem co w ramach solidarności z trenerem będą jutro robić zawodnicy? Pójdą do jego domu i będą go pocieszać? Odwiedzą go w szpitalu? Może niespodzianka i zrobią sobie dodatkowe wolne.

Organizatorzy "negocjują" nowy termin rozegrania spotkania - wg mnie powinni domagać się wypłacenia kary zapisanej w umowie i sprowadzić do Polski inny zespół.

Ludzie pięknie wydymani - część już w Gdańsku, inni wzięli wolne i zabukowali miejsca w hotelach, nie mówiąc już o polskim fc Barcelony, w którym zamówiono transport, ogarniano jakąś oprawę etc.
Ostatnio zmieniony 19 lipca 2013, 22:09 przez Lypsky, łącznie zmieniany 1 raz.

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2013, 22:09

Lypsky pisze: Organizatorzy "negocjują" nowy termin rozegrania spotkania - wg mnie powinni domagać się wypłacenia kary zapisanej w umowie i sprowadzić do Polski inny zespół.
Dokładnie tak powinni zrobić. Pytanie, jaka to jest kwota. Jeśli wysoka, prawnicy Barcelony z pewnością będą mieć wyznaczone nowe zadanie. Jeśli niewielka, to ktoś z organizatorów (Gdańsk, Lechia?) konkretnie dał pupy.

Mnie ciekawi, czy Barca za 5 dni zagra prestiżowy sparing w Monachium. jeśli tak to pokaże swoje oblicze 'wiecej niż klubu' :>

Ein

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2013, 22:14

Znając polskie realia i sam fakt lizania barsy po stopach, to pewnie żadnego zapisu nie było w umowie :lol:

Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2013, 22:39

Też mam takie obawy. Nie! Wróć. Mam to kompletnie gdzieś, ale jest zabawnie 8)

Generalnie w tym wszystkich najbardziej po dupach dostają zwykli ludzie, niezależnie czy to typowe Janusze czy gimbaza, którzy wydali kasę na nocleg w Gdańsku, na dojazd, na jedzenie... Parę stówek z bilet zapewne otrzymają z powrotem, ale drugie tyle za wymienione wcześniej rzeczy przepadnie.

charles

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2013, 22:58

nie ma szans by przyjechali w tym roku! bo niby kiedy, Lechia gra ligę a farsa ma kolejne zabukowane fe$tyny piłkarskie! kpina jakich mało! szkoda osób które ogarniały dla setek ludzi bilety i dojazdy, już widzę ile ta Polska FCB miała tam zgłoszeń, w trybie awaryjnym proponuje Podbeskidzie a może Real tak dla równowagi :wink: super mecz= super klapa.
jak to szło: Farsa więcej niż klub :whistle:

PS media już nakręcają brak winy barcy itd.
Ostatnio zmieniony 19 lipca 2013, 23:28 przez charles, łącznie zmieniany 1 raz.

DRUGHI ULTRA' CURVA SUD
Ein

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2013, 23:13

stahoo pisze:Też mam takie obawy. Nie! Wróć. Mam to kompletnie gdzieś, ale jest zabawnie 8)
Ani mi nie żal biedaków, ani kibiców, ani Januszów.

Jeżeli wyjdzie na to, że stadion/miasto zostanie z długiem, to na serio klapa po całości.

Ale w sumie co się dziwić - władze wybierają wyborcy. Aż chce się zacytować (naszego wokół Pilskiego wieszcza :prochno: ) :

Jak ja nienawidzę Twojej generacji
Zwykła nienawiść dymi wam z dyni
Młodzi policjanci, młodzi kibice
Kretyni kontra kretyni

Aloha !

Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 19 lipca 2013, 23:28

Ciekawe kto zostanie nowym trenerem wIELKIEJ Barcelony. Kurs 33 na Guardiole jest bardzo kuszący.

Qrczak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2013, 23:51

szczypek pisze:Ciekawe kto zostanie nowym trenerem wIELKIEJ Barcelony. Kurs 33 na Guardiole jest bardzo kuszący.
No może ten który właśnie go zastępował w nieobecnosci Tito. Mysl, że są na to spore sznse.

Arbuzini

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lipca 2013, 00:38

No trenerów to mają z coraz wyższej półki. Ferrare niech wezmą.

Marat87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 17 razy
Otrzymał podziękowanie: 38 razy

Nieprzeczytany post 20 lipca 2013, 10:32

Niech wezmą - jak to mówił Szpaku - Żordiego Rure.

grande amore

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 lipca 2013, 10:41

Ein pisze:Znając polskie realia i sam fakt lizania barsy po stopach, to pewnie żadnego zapisu nie było w umowie :lol:
Ba, znajac zycie, jeszcze sie okaze, ze pani ministra maczala w tym kase, eee... wroc - palce :smile:

Juve, storia di un grande amore :)
------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda
Lucas87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lipca 2013, 14:17

Oj, bardzo przykra sytuacja.
Coś mi się wydaje, że zlekceważyli sprawę, a choroba Tito jest jedynie dobrym pretekstem.
Kandydatem na następcę miałbyć ten Rubi czy jak mu tam było.
Z pewnością Barcelonie za to włos z głowy nie spadnie.

ODPOWIEDZ