Serie A: Mercato 2013
- filippo
- Juventino
Popatrz na Laurentisa i jego zachowanie (szczególnie w odniesieniu do Juventusu). Przecież to wieś śpiewa i tańczy. Co tam, że kluby będą windować ceny za zawodników, których Napoli będzie chciało kupić. Fama poszła w świat!bendzamin pisze: Może się nie znam, ale chwalenie się wielkim budżetem transferowym wydaje mi się średnio rozsądną strategią.
Tak na marginesie to nie wierze w to, ale nawet jeśli to prawda to przynajmniej będzie sie działo ciekawie

forumowy ujadacz
- Eric6666
- Juventino
yanquez pisze:Ciekawe co z tym Joveticiem będzie... Man City? kurcze chyba nie, bo właśnie klepnęli Negredo...
czytałem na formach ManC, że miał być pakiet Negredo JoJo, gdzie ten drugi miałby być cofniętym/rozgrywającym. Osobiście nie rozumiem w czym hiszpan jest lepszy od Dzeko i Aguero. City robi dla mnie <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> transfery i życzę im, aby spadli po za najlepszą czwórkę.
W United strasznie cicho... jeżeli i w tym roku nie kupią rozgrywającego z prawdziwego zdarzenia, to liczę, że Arsenal wyda swoje 70 mln mądrze i w końcu mistrz pójdzie daleko od Manchesterów.
"The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
Mark Twain
Mark Twain
- Robaku
- Juventino
Podobno Milan zdobył Eriksena z Ajaxu, ale oczywiscie wszystko rozbija się o sprzedaż tym razem Boatenga, wiec jesli Prince odejdzie wskakuje na jego pozycje Eriksen,
Allegri chyba chce zrobić namiastke MVP.
Ale Montolivo to nie Pirlo, Eriksen to jeszcze nie Markiz, a Poli to Poli
, w każdym razie będzie to ciekawie wyglądalo.
Poza tym ADL powiedział, że zaproponuje ofertę za Verattiego, niebezpiecznie zaczynają się inni kręcić za nim, ale jakoś mi się wydaję, że Marco odejdzie tam gdzie będzie chcial, czyli nie Napoli. Ja wiem, że wczesniej też chciał do Juve, jednak myslę, że rok temu zostal wypchnięty bardziej przez klub niz z własnej woli.
Allegri chyba chce zrobić namiastke MVP.
Ale Montolivo to nie Pirlo, Eriksen to jeszcze nie Markiz, a Poli to Poli

Poza tym ADL powiedział, że zaproponuje ofertę za Verattiego, niebezpiecznie zaczynają się inni kręcić za nim, ale jakoś mi się wydaję, że Marco odejdzie tam gdzie będzie chcial, czyli nie Napoli. Ja wiem, że wczesniej też chciał do Juve, jednak myslę, że rok temu zostal wypchnięty bardziej przez klub niz z własnej woli.
- Piti
- Juventino
Oni 4 milionów € na Keisuke Honde nie mają i nagle ma do nich przyjść Eriksen, który miałby kosztować przynajmniej 15+ mln? ciężko to widzę.Robaku pisze:Podobno Milan zdobył Eriksena z Ajaxu, ale oczywiscie wszystko rozbija się o sprzedaż tym razem Boatenga, wiec jesli Prince odejdzie wskakuje na jego pozycje Eriksen.
- Robaku
- Juventino
A ty uwazasz, ze nie mamy na Zunige 10 mln? Mamy, ale po co placic taki hajs jak za 6 miechów przyjdzie za darmo. A może i nie chcą /nie mogą blokować miejsca dla zawodnika spoza UE. Poza tym jak wspomniałem, uzaleznione jest to od odejscia Botenga,Bazyliszek pisze:Oni 4 milionów € na Keisuke Honde nie mają i nagle ma do nich przyjść Eriksen, który miałby kosztować przynajmniej 15+ mln? ciężko to widzę.Robaku pisze:Podobno Milan zdobył Eriksena z Ajaxu, ale oczywiscie wszystko rozbija się o sprzedaż tym razem Boatenga, wiec jesli Prince odejdzie wskakuje na jego pozycje Eriksen.
- grande amore
- Juventino
W sumie mozna by Zunige zaklepac teraz (podobnie jak Llo), a w styczniu przyszedlby do nas, jesli juz.
Juve, storia di un grande amore 
------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda

------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda
- Kucharius1
- Juventino
Raczej ma też obywatelstwo niemieckie.
- Orkos
- Juventino
Wątpię by tacy zawodnicy skusili się na grę w Napoli. Chyba mimo wszystko ich ambicje sięgają wyżej. Poza tym nie wiem jaki jest sens rozgłaszać, że ma się na transfery 130mln. Idealna okazja dla klubów sprzedających im zawodników by ich oskubać ile się tylko da.Nevermind pisze:Jakby miał to po co Milan kupowalby Boatenga za pośrednictwem Genuy?
Z niecierpliwością czekam na transfery pokroju Higuaina i Verattiego do Napoli, bedzie ciekawie.
- Kucharius1
- Juventino
To widocznie żeby reprezentować Ghanę nie można mieć podwójnego obywatelstwa 

- zahor
- Juventino
Nevermind pisze:Jakby miał to po co Milan kupowalby Boatenga za pośrednictwem Genuy?
Czy naprawdę nie lepiej jest przeznaczyć 30 sekund na poszukanie informacji w internecie, niż tworzyć mongolskie teorie? KPB przeszedł przez wszystkie szczeble niemieckiej młodzieżówki, więc niemieckie obywatelstwo jak najbardziej posiada. To, że Milan sprowadził Boatenga w dość dziwny sposób nie wynikało z chęci ominięcia ograniczenia, bo nie było takiej konieczności - tamtego lata nie pozyskali zza granicy żadnego piłkarza nieposiadającego unijnego paszportu.Kucharius1 pisze: To widocznie żeby reprezentować Ghanę nie można mieć podwójnego obywatelstwa![]()
- Kucharius1
- Juventino
Panie "mongolska teoria" , jakbyś nie zauważył dwa posty wyżej napisałem że KPB posiada niemiecki paszport, kolega mnie trochę wywiódł w pole.