Rustu zamieni Primera Division na Bundeslige?
- Peja48
- Juventino
Turecki bramkarz FC Barcelony - Receber Rustu potwierdził, że chce zostać do zakończenia sezonu w katalońskim klubie, a potem prawdopodobnie zmieni pracodawce. Były zawodnik Fenerbache przegrał rywalizacie między słupkami z młodym zawodnikiem hiszpańskiego zespołu, Victorem Valdesem. Rustu jest gotowy zmienić barwy klubu i przenieśc się do Niemiec albo do innego klubu z Hiszpani, aby udowodnić swoję umiejętności Katalończykom.
"Kiedy nie gram, wiele rzeczy przychodzi mi do głowy"-powiedział reprezentant Turcji.
"Mam oferty z Niemiec - na przykład z Hamburga - a także z klubów hiszpańskich".
"To jest normalne, że kluby się mną interesują nawet gdy nie gram, gdyż jestem zawodnikiem Barcelony".
"Chce dokończyć sezone w Barcelonie, a później zadecyduję co zrobie".-zakończył Rustu.
źródło : sportcom.pl
Według mnie Rustu źle robi bo Barcelona jeśli jest w formie to może walczyć o Champions League a HSV to tylko Puchar Uefa
"Kiedy nie gram, wiele rzeczy przychodzi mi do głowy"-powiedział reprezentant Turcji.
"Mam oferty z Niemiec - na przykład z Hamburga - a także z klubów hiszpańskich".
"To jest normalne, że kluby się mną interesują nawet gdy nie gram, gdyż jestem zawodnikiem Barcelony".
"Chce dokończyć sezone w Barcelonie, a później zadecyduję co zrobie".-zakończył Rustu.
źródło : sportcom.pl
Według mnie Rustu źle robi bo Barcelona jeśli jest w formie to może walczyć o Champions League a HSV to tylko Puchar Uefa
Solo Grazie Grande Forza Juve
:8

- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
On nie gra w podstawowym składzie i to jest jedyny powód dla którego chce odejść. Według mnie Barca dobrze robi że stawia na Valdesa, który jest młody i ma szansę grać w przyszłości w reprezentacji.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Olszan
- Juventino
Ostatni mecz Rustu w Barcelonie to nieporozumienie wielkim on bramkarzem nei jest miał chłopak zyciówke podczas mistrzopstw świata i już gwiazda niech idzie byle gdzie ale Barcelona jest za silna na niego 8)
Zawsze Wierni ! ! !
- Ironek
- Juventino
Zawsze był dobry, nie tylko na mistrzostwach, widziałem skróty różnych meczy Fenerbache i bronił świetnie. A ten Rijkard jest nienormalny, podobno nie stawia na RUSTU tylko dlatego, że nie zna Hiszpańskiego, ja na jego miejscu też bym chciał odejść
- beavis
- Juventino
Jeszcze niedawno uwazalem Rustu za jednego z 3 najlepszych bramkarzy swiata a tu stracil miejsce w bramce Barcy na rzecz Victora Valdesa szczerze mowiac nie slyszalem onim przed rozpoczeciem sezonu. niech Rustu odejdzie bo sie zmarnuje jak nie bedzie gral,lubie tego bramkarza wiec zycze mu jak najlepiej a nie grzanie lawy w Barcie
- Hincha
- Juventino
Na poczatku tournée po USA bronil wlasnie Rustu, ale poznij zlapal kontuzje i w bramce zastapil go mlodziutki Victor Valdes, ktory przez reszte okresu przygotowawczego bronil wrecz fenomenalnie.
Z uwagi na wysmienita dyspozycje mlodego Katalonczyka, zrezygnowanie z jego uslug i posadzenie go na lawce na rzecz Turka wraz z rozpoczeciem sezonu byloby niesprawiedliwe! Valdes bronil wiec w lidze, a Rustu w PUEFA.
W polowei grudnia Valdes zaliczyl kilka slabszych spotkan wiec Rijkaard postanowil przetestowac Recbera. ...Rustu zagral w 3 meczach pod rzad w PD i przez niego stracilismy 4 pkt (3 bramki)!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: Raz remisujac po fatalnym bledzie gdy niepotrafil dobrze odebrac podania od obroncy i zaliczyl 'asyste' :evil: :evil: , w nastepnym meczu Barcelona przegrala 3-0, a przy 2 bramkach znowu mozna mowic o jego 'asystach' .W wywiadach dla prasy hiszpanskij mowil, ze wstydzi sie swoich wystepow. Szkoda mi go troche pod tym wzgledem
Od dwoch spotkan wrocil Valdes, broni wysmienicie, co pokazal w ostatnim meczu - talent!!!!!!!!! Recber zblaznil sie w 3 meczach z rzedu! Jak odejdzie to za nim plakac nikt raczej nie bedzie! Dostal szanse (nawet 3) - nie wykorzystal jej!
Z uwagi na wysmienita dyspozycje mlodego Katalonczyka, zrezygnowanie z jego uslug i posadzenie go na lawce na rzecz Turka wraz z rozpoczeciem sezonu byloby niesprawiedliwe! Valdes bronil wiec w lidze, a Rustu w PUEFA.
W polowei grudnia Valdes zaliczyl kilka slabszych spotkan wiec Rijkaard postanowil przetestowac Recbera. ...Rustu zagral w 3 meczach pod rzad w PD i przez niego stracilismy 4 pkt (3 bramki)!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: Raz remisujac po fatalnym bledzie gdy niepotrafil dobrze odebrac podania od obroncy i zaliczyl 'asyste' :evil: :evil: , w nastepnym meczu Barcelona przegrala 3-0, a przy 2 bramkach znowu mozna mowic o jego 'asystach' .W wywiadach dla prasy hiszpanskij mowil, ze wstydzi sie swoich wystepow. Szkoda mi go troche pod tym wzgledem
Od dwoch spotkan wrocil Valdes, broni wysmienicie, co pokazal w ostatnim meczu - talent!!!!!!!!! Recber zblaznil sie w 3 meczach z rzedu! Jak odejdzie to za nim plakac nikt raczej nie bedzie! Dostal szanse (nawet 3) - nie wykorzystal jej!
Visca!
- Hincha
- Juventino
Nie przeszedlby do Realu, bo jest kibicem Barcelony - od dawna!
Zreszta real by go nie kupil...stanowczo za tanio by to ich wyszlo i prasa swiatowa za malo by pisala o "los galakticos'!
Valdano juz skomentowal transfer Davidsa do barcelony - "on nie jest 'galaktyczny'" lol :-D (i cale szczescie!)
Zreszta real by go nie kupil...stanowczo za tanio by to ich wyszlo i prasa swiatowa za malo by pisala o "los galakticos'!
Valdano juz skomentowal transfer Davidsa do barcelony - "on nie jest 'galaktyczny'" lol :-D (i cale szczescie!)
Visca!
- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Każdy tak mówi:nie kupiliby go".Hincha pisze:Nie przeszedlby do Realu, bo jest kibicem Barcelony - od dawna!
Jeżeli w gre wchodzą duże pieniądze nikt niem ma nic do gadania :?
- Hincha
- Juventino
Chodzi mi o to, ze dla Realu za male, oni takich transfero nie robia....dla nich transfery musza byc z pompa i aby caly swiat wrecz wrzal, a laski w Chinach umieraly z podniecenia. Rustu nie tego typu pilkarz :roll:
Visca!