TORUŃ || wspólne wypady na mecz
- God
- Juventino
Baku, spotkanie będzie o 21 ale w Baku w Azerbejdżanie, mecz w niedziele 18:00 CET 8)Baku pisze:W niedziele ktoś się wybiera na 21 ?
Jutro/dziś zrobię nam rezerwacje, bo z tego co mi wiadomo będzie o tej porze także żużel (tym razem nie te kreski...

edit: Rezka zrobiona, do obecnych dołączy jeszcze Serfer, wygląda na to, że więcej osób nie będzie na pożegnaniu naszego ItalJuve z Brazylią.

Ostatnio zmieniony 29 czerwca 2013, 22:57 przez God, łącznie zmieniany 1 raz.
Feel my pain, feel my sorrow, you will never survive it.
- Brutalo
- Juventino
- Hashologik
- Juventino
Panowie, wróciłem po 6 latach psychotułaczki i zgłaszam chęć do wspólnego oglądania meczy Juventusu w Toruniu. W razie potrzeby pisać w temacie lub na priv.
Pozdrówki i tymczasowo...
Pozdrówki i tymczasowo...
...dont't give a fuck...
- Brutalo
- Juventino
Niby to nic oficjalnego, ale umawiamy się na opicie transferu Sami Wiecie Kogo ?...
Baku, na zapas łączę się w bólu...
Baku, na zapas łączę się w bólu...
- God
- Juventino
@Hashologik
Super, dobrze wiedzieć, że wraz z nadejściem nowego sezonu pojawią się nowe/stare twarze, jeszcze tylko miejmy nadzieje z początkiem roku akademickiego zaczną chodzić na mecze pierwszoklasiści/stki :twisted:
@Brutalo
Hehehe, przecież jak Ty z tego zlotu wrócisz to miesiąc abstynentem będziesz... :rotfl:
@couec
Ojj tam, miłość Baqsona pozostanie niezmienna...
Super, dobrze wiedzieć, że wraz z nadejściem nowego sezonu pojawią się nowe/stare twarze, jeszcze tylko miejmy nadzieje z początkiem roku akademickiego zaczną chodzić na mecze pierwszoklasiści/stki :twisted:
@Brutalo
Hehehe, przecież jak Ty z tego zlotu wrócisz to miesiąc abstynentem będziesz... :rotfl:
@couec
Ojj tam, miłość Baqsona pozostanie niezmienna...
- Kruczenzo
- Juventino

Good bye little Prince...
http://www.youtube.com/watch?v=Nl9WMIPzd6w
Ciezko bedzie sobie wyobrazic meczowe spotkania bez wspomnien o Gacku...
- Brutalo
- Juventino
- wojti-s
- Juventino
Jak Baku przeżył odejście swojego ulubieńca ;d?
Chłopaki liczę na support!
więcej info pod tym linkiem http://forum.juvepoland.com/viewtopic.p ... 790#724790
Chłopaki liczę na support!

- Brutalo
- Juventino
Łe, już myślałem że Wojtek wpadnie na Super Coppa, a tutaj facebook. No mniejsza.
Panowie i Panie, umawiamy się zbliżający się dużymi krokami mecz ? Będzie na orange sport, tak więc problemów z puszczeniem być nie powinno. Pozostaje kwestia chętnych. Ja w rozsądnym gronie się piszę
Panowie i Panie, umawiamy się zbliżający się dużymi krokami mecz ? Będzie na orange sport, tak więc problemów z puszczeniem być nie powinno. Pozostaje kwestia chętnych. Ja w rozsądnym gronie się piszę

- God
- Juventino
Ja nawet w nierozsądnym gronie się pojawię.
Aczkolwiek.. z tego co rozmawiałem wcześniej, mrocznyyy i Evilboy też powinni przyjść, więc jakiś tam skład jest. 8)
Aczkolwiek.. z tego co rozmawiałem wcześniej, mrocznyyy i Evilboy też powinni przyjść, więc jakiś tam skład jest. 8)
- Brutalo
- Juventino
Loża zrobiona, nawet mnie Pani Nie Sandra po głosie poznała
. Dopisywać się, dopisywać, żeby frekwencją dopisać.
Ps. Mam obawy przed tym meczem.
Ps 2. Gadałem przez tel, a tam krzyki, wrzaski, śpiewy. Pytam, co się tam dzieję, a tam
:rotfl:

Ps. Mam obawy przed tym meczem.
Ps 2. Gadałem przez tel, a tam krzyki, wrzaski, śpiewy. Pytam, co się tam dzieję, a tam