Paul Pogba
- Alexis93
- Juventino
Nie wiem gdzie napisać: Pogba ma szanse wygrać mistrzostwo świata U-20, oglądałem mecz z Ghaną, radził sobie przyzwoicie, Francja jednak będzie miała ciężko w finale bez Umtitiego, zagrają albo z Irakiem albo z Urugwajem.
Juventus na zawsze!
- Dzium
- Juventino
Nie ma szans na odwołanie tej czerwonej kartki?Alexis93 pisze:Nie wiem gdzie napisać: Pogba ma szanse wygrać mistrzostwo świata U-20, oglądałem mecz z Ghaną, radził sobie przyzwoicie, Francja jednak będzie miała ciężko w finale bez Umtitiego, zagrają albo z Irakiem albo z Urugwajem.
Przecież to drugie żółtko było kompletnie z pupy. Francuz nawet nie dotknął Ghańczyka, a ten rzucił się na ziemie z płaczem.
chyba, że miał żółty kartonik jeszcze przed meczem
- Eric6666
- Juventino
przyzwoicie? Na Eurosporcie komentator jarał się przynajmniej jak Messim, Iniestą itd.Alexis93 pisze:Nie wiem gdzie napisać: Pogba ma szanse wygrać mistrzostwo świata U-20, oglądałem mecz z Ghaną, radził sobie przyzwoicie, Francja jednak będzie miała ciężko w finale bez Umtitiego, zagrają albo z Irakiem albo z Urugwajem.
Dla mnie grał genialnie. Odbiory niesamowite, rozegranie także. W drugiej połowie chcial chyba pokazać się "jako Pirlo" (
Najlepsi: Thauvin F., Pogba, Assifuah E. Z tym, że pierwszy nawet strzelając dwa gole dla mnie wyglądał jak typowy młodzik przy Pogbie. Warto było oglądać dla samego Paula, który widać jest w formie, a spokojem sprawiał jakby był 30letnim doświadczonym zawodnikiem na tle U20.
"The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
Mark Twain
Mark Twain
- Piti
- Juventino
Ogląda ktoś FINAŁ MŚ u-20 Francja vs Urugwaj?
Widział ktoś rajd Pogby? gość jest prze... szkoda go będzie marnować na ławce, mimo wszystko. Wiadomo ten sezon jeszcze może być zmiennikiem, ale w nastepnym gdy Pirlo moze odejsc bo konczy mu się kontrakt, to mogłaby być jego szansa. Wiem ze nie posiada kilku cech Pirlo, ale chcialbym zeby to on był jego następcą.
Widział ktoś rajd Pogby? gość jest prze... szkoda go będzie marnować na ławce, mimo wszystko. Wiadomo ten sezon jeszcze może być zmiennikiem, ale w nastepnym gdy Pirlo moze odejsc bo konczy mu się kontrakt, to mogłaby być jego szansa. Wiem ze nie posiada kilku cech Pirlo, ale chcialbym zeby to on był jego następcą.
- Krystek
- Juventino
Właśnie w tym meczu widać że ma jego cechy. Gra dokładnie jak Pirlo u nas, po prostu każdą piłkę Pogba musi ostemplować i zagrał już kilka świetnych podań, m.in takich długich górą, w stylu Pirlo. Jak dla mnie to oczywiste, że jak nadejdzie czas końca Pirlo, to w pierwszym składzie zastąpi go Pogba.Bazyliszek pisze:Ogląda ktoś FINAŁ MŚ u-20 Francja vs Urugwaj?
Forza Juve!
- grande amore
- Juventino
A mnie spodobaly sie umiejetnosci, jakie w drugiej polowie zaprezentowal bramkarz Urugwaju (nie znam nazwiska). Chlopak rzucal sie do kazdego strzalu.
Juve, storia di un grande amore 
------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda

------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda
- dr.DeV
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
nawet do tego w trybuny, niezły wariatgrande amore pisze:A mnie spodobaly sie umiejetnosci, jakie w drugiej polowie zaprezentowal bramkarz Urugwaju (nie znam nazwiska). Chlopak rzucal sie do kazdego strzalu.

Temat Paula Pogby a wy tutaj dziady tak śmiecicie, sami

Paul gra dobre zawody!
Lucas Digne

- grande amore
- Juventino
Beda karne, wiec ma szanse.
Juve, storia di un grande amore 
------
------
Mowcie mi Magda

------
------
Mowcie mi Magda
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Sprzedać póki mozna bo widać odbijać zaczyna!
Jak dawno nie mielismy tak swietnego 20 latka w składzie. Miodzio.
Jak dawno nie mielismy tak swietnego 20 latka w składzie. Miodzio.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.