Wyjazd na mecz Juve - TUTAJ WSZYSTKO
- Winner
- Juventino
Samochodem masz wygodę podróżowania ( pojedziesz gdzie chcesz i kiedy chcesz). Możesz pojechać np. na Supergę czy też Vinovo. Z drugiej strony może być gorzej z zostawieniem go w centrum np. przy Mole. A co zwiedzić najlepiej wejść na jakąś stronę o atrakcjach Turynu i wybrać te które cię interesują. Jeśli wybierasz się pierwszy raz do Juvestore to zapewne się zawiedziesz bo nie pokrywa się to ze stroną internetową, "lepszy" jest ten na stadionie choć sekcje innych drużyn Nike to kuriozum. Warto na pewno odwiedzić muzeum razem z wycieczką po stadionie.
Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- dr.DeV
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
A ja nie wiem gdzie napisać więc piszę tutaj bo byłbym zainteresowany dołączeniem do fanklubu Drughi Polska. W związku z czym mam pytanie, kiedy ponownie otwarte zostaną zapisy? Domyślam się, że po zlocie, jednak chciałbym dostać pożądaną pewną odpowiedź. Z góry dzięki 

- Winner
- Juventino
Sam sobie odpowiedziałeś zapewne po zlocie. Na zlocie będzie walne zgromadzenie i tam będą ustalone szczegóły rożnych spraw związanych z DPL. Gdy rozpoczną się zapisy na pewno pojawi się jakieś info na DPL czy też JP.dr.DeV pisze:A ja nie wiem gdzie napisać więc piszę tutaj bo byłbym zainteresowany dołączeniem do fanklubu Drughi Polska. W związku z czym mam pytanie, kiedy ponownie otwarte zostaną zapisy? Domyślam się, że po zlocie, jednak chciałbym dostać pożądaną pewną odpowiedź. Z góry dzięki
Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- juventini16
- Juventino
Piszę na forum, ponieważ tutaj wiem, że znajdę pomoc
Planuję wyjazd do Turynu dla 2-óch osób moze na sierpien, wrzesień i czy znalazłby się ktoś, kto już był, widział i mógłby ewentualnie dać kilka cennych rad.?? Jak jechałeś/leciałeś jak z noclegami, poruszaniem się po mieście, transportem. Może macie jakąś literaturę, przewodniki godne polecenia?? DZIĘKUJE Z GÓRY ZA POMOC JUVENTINI!!
Proszę o odpowiedz na forum lub na prv jeżeli możecie ;D

Planuję wyjazd do Turynu dla 2-óch osób moze na sierpien, wrzesień i czy znalazłby się ktoś, kto już był, widział i mógłby ewentualnie dać kilka cennych rad.?? Jak jechałeś/leciałeś jak z noclegami, poruszaniem się po mieście, transportem. Może macie jakąś literaturę, przewodniki godne polecenia?? DZIĘKUJE Z GÓRY ZA POMOC JUVENTINI!!
Proszę o odpowiedz na forum lub na prv jeżeli możecie ;D
"To zaszczyt być Juventinim" Kibice JUVE WiErNi jAk ZaDnI InnI....
- rgradonski
- Juventino
Witam mam plany pojechac na mecz juve co trzeba zrobic by spelnić to marzenie? trzeba miec karte kibica?
- Lucas87
- Juventino
No chyba nie paszport Polsatu.
Może tutaj jakieś informacje. http://www.drughipolska.juvepoland.com/
- AdiZ
- Juventino
- Robaku
- Juventino
da sie zrobic taniej bez drughi. trzeba samemu powalczyc,. przesledz watek polecony przez adizaLucas87 pisze:No chyba nie paszport Polsatu.
- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Chłopaki, a wiadomo w jakich godzinach będą się odbywały treningi w Vinovo bo jak już będę w Turynie to chętnie bym zobaczył ?
- Mateuszello
- Juventino
Może trochę offtopuję, ale jakbym zamierzał wyjeżdżać to nie wiedziałbym jak się za ten temat zabrać
Jak to zrobiliście, że 22 strony natrszaskaliście? 

-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero

-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą

-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero
- Bukol87
- Juventino
I co z tego, że 2-3 stówy taniej? Jak już mam wydawać około tysiaka i nie siedzieć na Sud to wolę dozbierać kasę i przeżyć mecz w sposób odpowiedni. Zresztą słyszałem jak nawet na tym forum niektórzy mistrzowie próbują ogarniać wyjazdy na mecze busami/samochodami itp., bo żal im wpłacić trochę grosza na bycie w DPL. Powiem krótko: nie warto.Robaku pisze: da sie zrobic taniej bez drughi. trzeba samemu powalczyc,. przesledz watek polecony przez adiza
- Robaku
- Juventino
A masz porównanie? Ze mówisz, że nie warto?Bukol87 pisze:I co z tego, że 2-3 stówy taniej? Jak już mam wydawać około tysiaka i nie siedzieć na Sud to wolę dozbierać kasę i przeżyć mecz w sposób odpowiedni. Zresztą słyszałem jak nawet na tym forum niektórzy mistrzowie próbują ogarniać wyjazdy na mecze busami/samochodami itp., bo żal im wpłacić trochę grosza na bycie w DPL. Powiem krótko: nie warto.Robaku pisze: da sie zrobic taniej bez drughi. trzeba samemu powalczyc,. przesledz watek polecony przez adiza
Odnoszę się tutaj do obiektywnego elementu pt. cena i tutaj warto jak najbardziej. Wszystko zależy co chcesz oprócz tego zrobić. Bo np. w moim przypadku oprócz meczu, byłem na wycieczce po stadionie, muzeum, dwa Juventus Store, siedziba Juve na Gallileo Ferraris.
Nie mówie o zwiedzaniu Turynu bo to nie każdemu pasuje.
Dołozysz 300 zł - 70 euro i wbijesz się nagle na bdb trybunę, jasne nie Sud, ale równie dobrą, nie kązdy chce być w kotle, innym wystarczy pewna bliskośc murawy. Inni chcą tylko poczuć klimat stadionu.
Ja wiem, że bedziesz bronił swojego, ale skup się na argumentach, a nie tekstach - tam jest lepiej bo biorę w tym udział.
- y0
- Juventino
Witam. Czy ktos jechal na mecz ze stowarzyszenia Drughi ? ile kosztowal wyjazd w sezonie 12/13 i nie tylko ligowy mecz a jeszcze LM ? jesli ktos byl lub jak ktos cos slyszal to prosze o info
wiem ze zalezy od rangi meczu ale chce wiedziec orientacyjnie jakbym chcial pojechac na Juventus Stadium