Mercato (2012-2014)
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Kucharius1 pisze:Żenua to chyba Boriello chce pozyskać definitywnie , wymieniając go za Gilardino. Romie ponoć też to pasi.

Sportmediaset ostatnio same jakieś głupoty podaje. Dzisiaj, że chcemy 17 milionów za Mirko. Mam nadzieję, że to kolejna bzdura.
- Piti
- Juventino
wg tuttosport, Zenit proponowal 9 mln za Mirko, ale wyceniliśmy naszego mistrza z Czarnogory na 18 mln
widzisz @zahor? a wczoraj kręciłeś beke ze mnie ze chcialbym zeby dali przynajmniej 15 
Chcociaz ja Mirko bym zostawił, w roli zmiennika byłby <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> ale tak jak mowie, Zenit oferuje przynajmniej 15 kafli i sayonara Miras

Chcociaz ja Mirko bym zostawił, w roli zmiennika byłby <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> ale tak jak mowie, Zenit oferuje przynajmniej 15 kafli i sayonara Miras
- zahor
- Juventino
Jak faktycznie ktoś zapłaci za niego tego lata 15 baniek, to posypię głowę popiołem. Póki co to są jedynie jakieś plotki dziennikarskie na temat żądań Marotty, a ja dalej jestem zdania że nikt nam takiej kwoty nie zaoferuje.Bazyliszek pisze:wg tuttosport, Zenit proponowal 9 mln za Mirko, ale wyceniliśmy naszego mistrza z Czarnogory na 18 mlnwidzisz @zahor? a wczoraj kręciłeś beke ze mnie ze chcialbym zeby dali przynajmniej 15
Dla nas sensowna, dla Lazio bezsensowna. A ogólnie nie sądzę żeby sprowadzanie Candrevy miało się opłacić. Facet jest po swoim najlepszym sezonie, właśnie się dodatkowo wypromował na PK, przypuszczam że pozyskanie go wiązałoby się z wydaniem dużych pieniędzy.Virgil pisze:Fakt, ale z drugiej strony Lazio chce Matriego, a nam też nikt nie zapłaci za niego tyle ile chemy. Matri + 5mln za Candrevę to by była całkiem sensowna opcja.
I kolejna sprawa - co sam zawodnik na to? Woli być jednym z filarów Lazio, czy rezerwowym w Turynie. I jeszcze jedno pytanie - były w ogóle jakieś sygnały że się nim interesujemy, czy po prostu fantazja niektórych poniosła po Pucharze Konfederacji?Krystek pisze:Ja bym bardzo chciał Candreve [...] taki uniwersalny rezerwowy by się bardzo przydał.
- Kucharius1
- Juventino
:doh:Orkos pisze:Nikt normalny nie da za tego kołka więcej jak 12-13 mln. Nie jest tyle wart. W dobrym klubie może być max rezerwowym.
Kołkiem to może jesteś Ty , a nie kapitan reprezentacji i etatowym gracz Juve a wcześniej Romy.
Wątpię by po przyjściu Candreva był rezerwowym.
Coś czuje że czekają nas jeszcze emocje w tym okienku.
- Arbuzini
- Juventino
Marcelo zbyt ofensywny żeby grać na skrzydle w 352, ale Candreva już ok. Ludzie, ludzie... Brazylijczyk w przeciwieństwie do Włocha potrafi wykonać wślizg. Zawodnik Lazio jest naprawdę bardzo dobrym piłkarzem, zaskakująco dobrym, ale nie pasuje do naszego ustawienia.
- Kucharius1
- Juventino
Chodzi o to że Marcelo jest nieodpowiedzialny taktycznie, Candreva na tej płaszczyźnie jest chyba bardziej ogarnięty.
Poza tym to tylko s-f, najpewniej ani Marcelo ani Candreva nie są rozważani.
Poza tym to tylko s-f, najpewniej ani Marcelo ani Candreva nie są rozważani.
- Arbuzini
- Juventino
Oczywiście, że tak. Zbyt wiele trzeba będzie za nich zapłacić. Osobiście uważam, że Marcelo byłby bardzo dobrym wyborem, ale skoro tak dużo dzieje się w sprawie Kolarova, którego możemy pozyskać na bardzo atrakcyjnych warunkach to nie ma sobie co zawracać głowy Brazylijczykiem, który nie chce nigdzie odchodzić, a klub nie ma parcia na jego sprzedaż.Kucharius1 pisze:Poza tym to tylko s-f, najpewniej ani Marcelo ani Candreva nie są rozważani.
A na prawym skrzydle wahadła Zuniga > Candreva, choć o Kolumbijczyka też może nie być z górki.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
http://www.tuttojuve.com/calciomercato/ ... nna-146685
Tuttosport informuje, że Napoli zamierza się włączyć do walki o Ogbonnę, biorąc pod uwagę fakt, że Juventus póki co nie dogadał się z Toro.
Torino kombinuje i podnosi cenę za swojego zawodnika. Śmieciarze są ponoć w stanie z miejsca zaoferować 15 mln €, ale piłkarz chce do nas (ponoć ma w Turynie jakieś inwestycje czy też kupił jakiś dom).
Wydaje mi się, że to taka zagrywka d.L., jako że my chcemy im sprzątnąć Zunigę.
Tuttosport informuje, że Napoli zamierza się włączyć do walki o Ogbonnę, biorąc pod uwagę fakt, że Juventus póki co nie dogadał się z Toro.
Torino kombinuje i podnosi cenę za swojego zawodnika. Śmieciarze są ponoć w stanie z miejsca zaoferować 15 mln €, ale piłkarz chce do nas (ponoć ma w Turynie jakieś inwestycje czy też kupił jakiś dom).
Wydaje mi się, że to taka zagrywka d.L., jako że my chcemy im sprzątnąć Zunigę.
- Santos
- Juventino
Podziwiam Wasz optymizm w sprawie Kolarova. Mam nadzieję, że jeśli już do nas przyjdzie to będzie grał jak w Lazio, ale jednocześnie wcale nie zdziwię się jeśli przegra rywalizację z Kwadwo.
Wypożyczenie z opcją wykupu , o które walczy Marotta, to sensowna opcja, bo wiele nie stracimy w razie niepowodzenia. Transfer definitywny i wysoki kontrakt to już spore ryzyko.
Wypożyczenie z opcją wykupu , o które walczy Marotta, to sensowna opcja, bo wiele nie stracimy w razie niepowodzenia. Transfer definitywny i wysoki kontrakt to już spore ryzyko.
- Orkos
- Juventino
Chłopie to, że był najlepszym napastnikiem Juve nie świadczy o jego wielkości tylko o mizerności konkurentów do gry. Bycie najlepszym z tej gromadki to na prawdę nie była żadna sztuka. Pogonić tego leszcza jak najszybciej.Kucharius1 pisze: Kołkiem to może jesteś Ty , a nie kapitan reprezentacji i etatowym gracz Juve a wcześniej Romy.
- Mehehehe
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
"Ogbonna kupił dom w Turynie, transfer pewny!"mrozzi pisze:Torino kombinuje i podnosi cenę za swojego zawodnika. Śmieciarze są ponoć w stanie z miejsca zaoferować 15 mln €, ale piłkarz chce do nas (ponoć ma w Turynie jakieś inwestycje czy też kupił jakiś dom)