Serie A: Mercato 2013
- francois
- Juventino
Dla Romy powinien być bardzo dobrym wzmocnieniem. A czy drogo? Gdy my nim się interesowaliśmy to mówiło się bodajże o 18 mln.Orkos pisze:Drogo jak dla mnie. Chociaż on tam będzie grał w podstawie, a u nas grzałby ławę więc na realia Romy to przychodzi podstawowy zawodnik.Vimes pisze:Roma ponoć zgarnęła Nainggolana za 10 mln i połówki kart dwóch zawodników. Dobry ruch giallorossich.
A Benatia był już potwierdzony oficjalnie?Marian. pisze:Jeśli to prawda to Roma na prawdę ciekawie się wzmacnia. Benatia, Nainggolan to bardzo dobrzy piłkarze, w dodatku młodzi. Dodatkowo w Rzymie postawili na dobrego trenera. Może w końcu Roma zacznie grać na miarę swoich aspiracji.
„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
zostaw serce, pot i łzy”
- Marian.
- Juventino
Oficjalnego potwierdzenia transferu Benatii nie było, ale sam zawodnik powiedział w jakimś wywiadzie, że zagra w Romie, więc jeśli nic dziwnego się nie wydarzy, to zobaczymy Marokańczyka w Rzymie. Tutaj słowa Benatii: Klik!francois pisze:A Benatia był już potwierdzony oficjalnie?Marian. pisze:Jeśli to prawda to Roma na prawdę ciekawie się wzmacnia. Benatia, Nainggolan to bardzo dobrzy piłkarze, w dodatku młodzi. Dodatkowo w Rzymie postawili na dobrego trenera. Może w końcu Roma zacznie grać na miarę swoich aspiracji.

- francois
- Juventino
Klose ponoć odchodzi do Wolfsburga, a Lazio już wcześniej interesowało się Matrim. Może to właśnie Rzymianie są tym tajemniczym klubem? 
EDIT
Ja już po nocy na forum nie wchodzę

EDIT
Ja już po nocy na forum nie wchodzę

Ostatnio zmieniony 03 lipca 2013, 12:08 przez francois, łącznie zmieniany 1 raz.
tu się mogą ziścić sny,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
zostaw serce, pot i łzy”
- couec
- Juventino
Klose nawet już oficjalnie zawitał w Wolfsburgu.francois pisze:Klose ponoć odchodzi do Wolfsburga, a Lazio już wcześniej interesowało się Matrim. Może to właśnie Rzymianie są tym tajemniczym klubem?

http://transfery.info/58654,oficjalnie- ... wolfsburgu
- D-Rose
- Juventino
Owszem interesowali sie Klose ale nie Miroslavem a Timm'emfrancois pisze:Klose ponoć odchodzi do Wolfsburga, a Lazio już wcześniej interesowało się Matrim. Może to właśnie Rzymianie są tym tajemniczym klubem?

https://www.vfl-wolfsburg.de/info/aktue ... se-da.html

- PlanetJuve
- Juventino
http://www.seriea.pl/index.php?dzial=ak ... kul=253437
Cassano w Parmie
Takze w przyszlym sezonie Parma straszy duetem
Antoś- Amauri :lol:
Oczywiscie w druga strone wedruje Belfodil.
Cassano w Parmie
Antoś- Amauri :lol:
Oczywiscie w druga strone wedruje Belfodil.
- Lucas87
- Juventino
Jeszcze niżej dna ten Inter upadł.
Żeby oddawać bez większego żalu mimo wszystko swojego najbardziej kreatywnego gracza.
W zamian jacyś gracze typu no-name.
No cóż nie wiadomo czy się cieszyć czy smucić,ale mimo wszystko szczerze życzę im spadku do Serie B.
Żeby oddawać bez większego żalu mimo wszystko swojego najbardziej kreatywnego gracza.
No cóż nie wiadomo czy się cieszyć czy smucić,ale mimo wszystko szczerze życzę im spadku do Serie B.
- zoff
- Qualità Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Belfodil no-namem nie jest, co prawda - nie jest to zawodników czołowy, których Inter potrzebuje. Cassana ma już 30 lat. Jak na normalnego zawodnika to nie jest strasznie dużo, ale jak na takiego Cassano to naprawdę już sporo :-DLucas87 pisze:Jeszcze niżej dna ten Inter upadł.
- francois
- Juventino
Myślałem, że z tym Cassano to czysta fantazja pismaków, a tu takie jaja :shock: Ciekawe, ile zarobi w tej Parmie, bo tylko kasa mogła go skusić na przejście do klubu (co najwyżej) ze środka stawki.
tu się mogą ziścić sny,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
zostaw serce, pot i łzy”
- De Rossi
- Juventino

2 miliony na sezon, w Interze zarabiał 2,7.francois pisze:Ciekawe, ile zarobi w tej Parmie, bo tylko kasa mogła go skusić na przejście do klubu (co najwyżej) ze środka stawki.
Jak dla mnie dramat. Wiadomo, Cassano fizycznie niedomaga, ale mimo tego piłkarsko zjada, wysrywa i tak 5 razy wszystkich graczy Interu. 9 bramek, 12 asyst na stojąco w fatalnym sezonie Interu. Dziś już nie jestem Interistą, od dziś <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>.a.ć ich.
A Cassano będąc w Parmie największą gwiazdą, mam nadzieję, że się podreperuje fizycznie i pomoże mu to w powrocie do reprezentacji.

- Ein
- Juventino
dafuq ?De Rossi pisze:Dziś już nie jestem Interistą, od dziś <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>.a.ć ich.
strony pomyliłeś, nie przelogowałeś się czy jak ?
Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
- Lucas87
- Juventino
@zoff
A cóż znaczy jakiś Beldofil przy transferowym rozmachu do którego Merdacze przyzwyczaili wszystkich za rządów Morattiego
:!:
Nie wiem na ile prawdziwe są plotki o ich budżecie transferowym 50 lub 70 baniek :o
A cóż znaczy jakiś Beldofil przy transferowym rozmachu do którego Merdacze przyzwyczaili wszystkich za rządów Morattiego

Nie wiem na ile prawdziwe są plotki o ich budżecie transferowym 50 lub 70 baniek :o
- Vimes
- Juventino
francois pisze:Ciekawe, ile zarobi w tej Parmie, bo tylko kasa mogła go skusić na przejście do klubu (co najwyżej) ze środka stawki.

Cassano zamienił jeden klub ze środka stawki na inny, więc co to za różnica?
Tyle czasu jesteś już na forum i nie wiesz, że De Rossi jest italianofilem i kocha wszystko włoskie co się rusza i na drzewo nie ucieka?Ein pisze:dafuq ?De Rossi pisze:Dziś już nie jestem Interistą, od dziś <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>.a.ć ich.
strony pomyliłeś, nie przelogowałeś się czy jak ?
- pumex
- Juventino
Już nie chcę wchodzić w motywy oddania Cassano do Parmy, sądzę, że jakieś sensowne musiały być, bo nikt chyba aż takim tłukiem nie jest, żeby ot tak oddawać najlepszego zawodnika swojej ekipy.
W ataku Interu kreować nie ma komu, w pomocy podobnie. Mazzarri chyba nie ma co liczyć na tercet podobnej jakości co Hamsik-Cavani-Lavezzi/Pandev/Insigne
W ataku Interu kreować nie ma komu, w pomocy podobnie. Mazzarri chyba nie ma co liczyć na tercet podobnej jakości co Hamsik-Cavani-Lavezzi/Pandev/Insigne

- francois
- Juventino
Inter nie jest najbardziej lubianym klubem na tym forum, ale chyba każdy przyzna, że ten klub ma większe ambicje niż Parma.Vimes pisze:francois pisze:Ciekawe, ile zarobi w tej Parmie, bo tylko kasa mogła go skusić na przejście do klubu (co najwyżej) ze środka stawki.
Cassano zamienił jeden klub ze środka stawki na inny, więc co to za różnica?
tu się mogą ziścić sny,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
zostaw serce, pot i łzy”