Sampdoria - Juventus
- kouba
- Qualità Juventino
a więc 11. gramy mecz z Sampdorią. Niby prosty rywal, ale ostatnio dobrze grają, są w strefie pucharowej :!: Na wyjeżdzie może być ciężko, ale ja stawiam na skromne zwycięstwo 1-0. Bramke strzeli Del Piero

- BIGGI
- Qualità Juventino
MECZ LIVE NA C+NIEBIESKI
Niestety mam zjazd na uczelni i nie zobacze :x chyba ze zwieje. :-D , bo mam "etyke studenta" od 15 do 16:30 to sie ktos za mnie podpisze
Licze ze damy rade wygrac 1-0. Bramka Treze.
Niestety mam zjazd na uczelni i nie zobacze :x chyba ze zwieje. :-D , bo mam "etyke studenta" od 15 do 16:30 to sie ktos za mnie podpisze
Licze ze damy rade wygrac 1-0. Bramka Treze.
Ostatnio zmieniony 07 stycznia 2004, 14:12 przez BIGGI, łącznie zmieniany 1 raz.
- Desperado---ALEX
- Juventino
Napewno ten mecz nie bedzie nalezał do łatwych, ale mysle ze powinismy wygrac jezeli wykorzystalibysmy dobre sytuacje strzeleckie to wygramy przewaga 3-2 bramek ale nie mozemy takze zapomniec o obronie ktora ostatnio popełniła pare waznych błedow :!:
- El_chico_a_Coruna
- Juventino
Ja stawiam 2-0 dla nas! Bramki Di Vaio!
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Sampdoria to bardzo trudny rywal, którego trzba się bać, ale mam nadzieję że wygram 1-0 lub 2-0 a jak dobrze pójdzie to 3-0
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
E tam, jaki trudny. Sampdoria miała być czarnym koniem a jest przeciętnakiem. Fakt rywal niewygodny alen iepowiedziałbym ,że trudny. Trudni rywale to będą w LM, a z taką Sampdorią punktów niem możemy tracić bo inaczej możemy sobie pomarzyć o Scudetto.ADAMJUVENTUSPL pisze:Sampdoria to bardzo trudny rywal, którego trzba się bać
Oczywiście tylko 3pkt. wchodzą grę. Wyniku narazie nie typuję, ale chcę pewnego i efektownego zwycięstwa...bo poświąteczna wygrana z Perugią nie była taka jąkąsobie wyobrażałem 8)

- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
JA czuję rezpekt do Sampdori i chyba dla tego ich się boję.Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:E tam, jaki trudny. Sampdoria miała być czarnym koniem a jest przeciętnakiem. Fakt rywal niewygodny alen iepowiedziałbym ,że trudny. Trudni rywale to będą w LM, a z taką Sampdorią punktów niem możemy tracić bo inaczej możemy sobie pomarzyć o Scudetto.ADAMJUVENTUSPL pisze:Sampdoria to bardzo trudny rywal, którego trzba się bać
Oczywiście tylko 3pkt. wchodzą grę. Wyniku narazie nie typuję, ale chcę pewnego i efektownego zwycięstwa...bo poświąteczna wygrana z Perugią nie była taka jąkąsobie wyobrażałem 8)
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
Alessandro Del Piero
Alessandro Del Piero
- hania
- Juventino
Juve spokojnie powinno wygrac z Sampdorią. Mam nadzije tez ze Milan i ROma przegraja swoje mecze, a przynajmniej zremisują. Licze na bramke Alexa - z wonego oczywiscie :!:
IL BELLO DEL CALCIO
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
- Medi
- Qualità Juventino
Oby pilkarze Juve nie mysleli tak jak TyTi_Amo_Juventus_Dragon pisze:E tam, jaki trudny. Sampdoria miała być czarnym koniem a jest przeciętnakiem.ADAMJUVENTUSPL pisze:Sampdoria to bardzo trudny rywal, którego trzba się bać