AS Roma- AC Milan 1-2
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
Roma przegrała na własnym boisku z Milanem 1-2 Obie bramki dl Milanu zdobył Shevchenko (14, 63), jedynego gola dla Romy zdobył Cassano (45) uważacie ten wynik za korzystny dla Juve ??
- RadeKas
- Juventino
To dobry wynik, tyle ze ten zalegly mecz jakos mi ze lba wylecial, a z nim to juz nie jest tak dobrze, bo w zasadzie wyjdziemy na jedno i to samo, tyle ze druzyny przed nami zamienia sie miejscami. Chyba faktycznie lepszy byly remis :?.
ps. trzystaczterdziesci piec tysiecy stosiedemdziesiaty dziewiaty -_-
ps. trzystaczterdziesci piec tysiecy stosiedemdziesiaty dziewiaty -_-
srali muszki będzie wiosna
- kouba
- Qualità Juventino
BIGGI pisze:ps. Pięćdziesiąty piąty 8)
P.S nie wiem o co chodzi, ale ja powiem ...drugiRadeKas pisze:ps. trzystaczterdziesci piec tysiecy stosiedemdziesiaty dziewiaty -_-
Niewątpliwie wynik z którego powinnismy byc zadowoleni, choć lepszy byłby remis. Szewczenko potwierdził Swą wielką klase, naprawde w drugiej połowie 2003 i oczywiście jak narazie w 2004 to chyba najlepszy napastnik swiata :!: choć o 2004 to nie wiele możemy powiedziec
- Johnny777
- Juventino
Eee...no...nie ma remisu ale teraz przynajmniej oba zespoły są na tylko 3 punkty przed Juve (zakładając że Milan wygra ten zaległy mecz) i właściwie możemy załatwić zniwelowanie tej różnicy sami - po prostu wygrywając z nimi rewanże i nie zaliczając żadnej nieplanowanej wpadki....
Wtedy każda wpadka rywali będzie tylko dla nas na plus 
- _Jag_
- Juventino
Watpie zeby milan zgubil punkty w zaleglym meczu ze sienia ktora gra bardzo srednio. A wracajac do meczu Roma - Milan to bez watpienia najlepszy bylby remis... Ale i tak nie jest zle. To jest pierwsza porazka romy w sezonie. Byc moze podetnie ona im skrzydla i roma straci kilka waznych punktow. Trzeba byc dobrej mysli!!!
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Wynik ok. Moim zdnaiem lepszy niż remis. Liczą, że Milan na San Siro w zaległym meczu pokona Sienię co jest rzeczą jasną będzie wraz z Romą miał 36 pkt. My zaś 33, więc jest dobrze. Tylko 3 pkt. to przewaga, którą liderujące zespoły mogą stracić w ciągu 1 kolejki.
Shevchenko jest niezły 8)
Shevchenko jest niezły 8)

- Desperado---ALEX
- Juventino
Ja uwazam ze lepszy byłby remis ale ten wynik wcale nie jest zły przynajmniej nie tracimy teraz duzo do Romy ale spujrzcie w jak dobrej formie jest teraz AC Milan ze wygrał na wyjeździe z tak dobra druzyna jaka jest AS Roma :!:
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Dla mnie najwarzniejsze jest to że nie zamarnowaliśmy okazji żeby dogonić Romę, ale teraz trzeba czekać na kolejne okazje, a pozatym my sami powinniśmy wygrać mecze z obiema drużynami.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero