Mercato (2012-2014)
- fazzi
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Ale gniótł bym w PES-ie i FM-ie taką paczką :shock:Mate.G pisze:Jestem ciekaw jak spisywałaby się pomoc bez Pirlo.jackop pisze:Super, hiper, kosmiczna paka na LM:
![]()
Chciałbym zobaczyć takie ustawienie.
Wygląda na papierze naprawdę przerażająco

Ale jakoś wątpię w 4-2-3-1, i jeśli już, to pewnie Antek ustawiał by Marchisio wyżej, nie Pogbę.
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- Lucas87
- Juventino
No oczywiście, że Lichsteiner zostaje. Nie widze przesłanek, aby zawodnik się gdzieś chciał wybrać. Bedziemy walczyć o zwycięstwo na wszystkich frontach, a pozbywając się tego zawodnika będzie ciężko uzupełnić tą stratę.
Ponieważ po drugiej stronie flanki, Asamoah raczej szału nie robi - uważam, że wypożyczenie (z opcją kupna) Kolarova jest ruchem bardzo logicznym i prawdopodobnym. Marotta jeśli będzie chciał to z pewnościa to załatwi.
Zatem: Kolarov, Ogbonna, (któryś z mlodych np. Berardi,lub jakiś młody z Primavery)
apropo ostatniej opcji: Bardzo mnie ciekawi ten gracz:
http://www.transfermarkt.de/pl/hasan-pe ... 24415.html
Odnośnie Joveticia, nie wiem na ile to realna prawda, że Marotta nadal myśli nad jego sprowadzeniem. Poczekamy zobaczymy.
I równie ważna sprawa -sprzedać co najmniej połowę szrotu.
Ponieważ po drugiej stronie flanki, Asamoah raczej szału nie robi - uważam, że wypożyczenie (z opcją kupna) Kolarova jest ruchem bardzo logicznym i prawdopodobnym. Marotta jeśli będzie chciał to z pewnościa to załatwi.
Zatem: Kolarov, Ogbonna, (któryś z mlodych np. Berardi,lub jakiś młody z Primavery)
apropo ostatniej opcji: Bardzo mnie ciekawi ten gracz:
http://www.transfermarkt.de/pl/hasan-pe ... 24415.html
Odnośnie Joveticia, nie wiem na ile to realna prawda, że Marotta nadal myśli nad jego sprowadzeniem. Poczekamy zobaczymy.
I równie ważna sprawa -sprzedać co najmniej połowę szrotu.
- pumex
- Juventino
Ooo, nie było wujka pumexa półtora dnia na forum i już jakieś przecudne grafiki ze składami się pojawiają. Miodzio. Tyraz tylko czekać, aż P.Zet skleci jakąś tradycyjną 11-tkę z userów JP 
Kolarov? Byłoby fajno, choć na wypożyczenie to raczej nie mamy co liczyć.

Kolarov? Byłoby fajno, choć na wypożyczenie to raczej nie mamy co liczyć.

- Kucharius1
- Juventino
Mi się wydaje że Conte za bardzo się jara tym jak Bonuc rozprowadza piłkę by teraz zmieniać obronę na czteroosobową. Do tego dochodzi jeszcze transfer Angelo. Głównym ustawieniem będzie bankowo trójka z tyłu, a te inne ustawienia będą fanaberią od wielkiego dzwonu, bądź w przypadku licznych kontuzji. True story.
- Lucas87
- Juventino
Ogbonna operacje przepukliny miał. Wystarczy wpisać w google.
City zależy na zminniku Clichego, ale bez przesady. Wyciągnęli Teveza za grosze to z Kolarovem też się uda. Sam zawodnik już oświadczył, że chce odejść do Juventusu.
City zależy na zminniku Clichego, ale bez przesady. Wyciągnęli Teveza za grosze to z Kolarovem też się uda. Sam zawodnik już oświadczył, że chce odejść do Juventusu.
- Piti
- Juventino
Conte zmieniając taktyke wcale nie musi odchodzic od 3 obroncow, co powiecie na 3-4-1-2 bez Pirlo?:

to moglabybyc poezja
Co do Joveticia to watpie ze go odpuscilismy, Conte po sezonie powiedzial ze chce jeszcze 2 klasowych napastnikow, juz nie mowiac ze Conte bardzo chce JoJo

to moglabybyc poezja

Co do Joveticia to watpie ze go odpuscilismy, Conte po sezonie powiedzial ze chce jeszcze 2 klasowych napastnikow, juz nie mowiac ze Conte bardzo chce JoJo
Ostatnio zmieniony 29 czerwca 2013, 11:43 przez Piti, łącznie zmieniany 1 raz.
- rh
- Juventino
no super super tylko jest jeden duzy "problem" Mamy Pirlo w skladzie, ktory o ile bedzie zdrowy to bedize gral. chyba nikt nie ma co do tego watpliwosci. LLorente na lawke? trzymajac sie oczywiscie powyzszego ustawienia.
Conte chce 2 napastnikow i 2 dostal... Wszyscy w Turynie uznaja LL za duzy transfer wiec kto wie.
Conte chce 2 napastnikow i 2 dostal... Wszyscy w Turynie uznaja LL za duzy transfer wiec kto wie.
- Kucharius1
- Juventino
Bazyliszek Ustawienie wygląda fajnie, ale jest mało prawdopodobne właśnie przez brak Pirlo. Andrea póki co jest najważniejszym elementem układanki Juventusu i reprezentacji Włoch. Wątpliwe że Conte zrezygnuje z registy.
- Spadino
- Juventino
Lucas87 pisze:Sam zawodnik już oświadczył, że chce odejść do Juventusu.
http://www.juvepoland.com/news.php?id=25798
Równie dobrze może być zachwycony z przeprowadzki do Arsenalu, Interu, Anży, Wisły i Podbeskidzia.The Guardian podał wczoraj, że Kolarov byłby zachwycony z przeprowadzki do Juventusu
E: Prawie pewne, że Conte nie zrezygnuje z Pirlo.
JUVE PER SEMPRE!
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy

Najlepsze co mamy w tej chwili i odpowiada temu, co grał Conte w poprzednim sezonie. Nie ma się jednak co teraz nad tym rozwodzić, nie wiadomo kto jeszcze do nas dołączy, nie wiadomo czy Conte nie planuje jakichś zmian. Na pewno możliwości będą większe niż w poprzednich latach i to mnie bardzo cieszy.
Ciekawe kiedy doczekamy się pierwszej sprzedaży...
- Lucas87
- Juventino
Również odnośnie Kolarova:
http://www.rp.pl/artykul/1024368.html
Tylko Serb w miejsce Asamoah i wydaje mi się, że jedenastka powyżej będzie optymalna.
http://www.rp.pl/artykul/1024368.html
Tylko Serb w miejsce Asamoah i wydaje mi się, że jedenastka powyżej będzie optymalna.
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
+ Kolarov,Ogbonna,Jovetic
- Matri, Fabio,De Ceglie,Marrone,Isla
D - Chiellini,Bonucci,Ogbonna,Caceres,Barzagli
WB/LRB - Asamoah,Peluso,Kolarov,Lich,Caceres,Pepe,Giacch
M - Pirlo,POgda,Vidal,Asamoah,Marchisio,Giacch,Pepe
A - Jovetic,Giovinco,Llorente,Tevez,Vucinic
Nic wiecej do szczescia chyba nie potrzeba. ; -) (młody zastepca Lich'a by sie przydał).
- Matri, Fabio,De Ceglie,Marrone,Isla
D - Chiellini,Bonucci,Ogbonna,Caceres,Barzagli
WB/LRB - Asamoah,Peluso,Kolarov,Lich,Caceres,Pepe,Giacch
M - Pirlo,POgda,Vidal,Asamoah,Marchisio,Giacch,Pepe
A - Jovetic,Giovinco,Llorente,Tevez,Vucinic
Nic wiecej do szczescia chyba nie potrzeba. ; -) (młody zastepca Lich'a by sie przydał).
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.