Wszystko o Squadra Azzurra
- Arbuzini
- Juventino
W sumie nie zwróciłem na to uwagi. Po wpisaniu De Rossi w googla wyskoczyły mi foty, na których widać, że jedną rękę ma wytatuowaną do nadgarstka, a drugą przed łokieć. Rękawy zasłaniały mu dziary?Alfa i Omega pisze:Dlaczego De Rossi zachrzania w jednym rękawie długim a drugim krótkim? W sumie to już od dawna. To taki stajl, czy coś się za tym kryje?
- pan Zambrotta
- Juventino
nie wiem, ile w tym prawdy, jednak pismaki coś o tym już jakiś czas termu wyskrobały:
http://www.zczuba.pl/zczuba/1,111296,12 ... uazem.html
- Lucas87
- Juventino
Nooo to jak narazie mecze na bardzo dobrym poziomie.
Pomijając błędy Italii - wielkie uznanie dla Japonii. Pokazali niesamowity charakter, a Włosi, że potrafią wygrywać nawet gdy gra się nie klei.
I brawa dla "Następcy" za zwycięskiego gola. To się umiał gościu znaleźć we właściwym miejscu o właściwej porze.
Pomijając błędy Italii - wielkie uznanie dla Japonii. Pokazali niesamowity charakter, a Włosi, że potrafią wygrywać nawet gdy gra się nie klei.
I brawa dla "Następcy" za zwycięskiego gola. To się umiał gościu znaleźć we właściwym miejscu o właściwej porze.

- grande amore
- Juventino
Tuttosport donosi, ze drugi mecz Wlochy - Czechy (w ramach kwalifikacji do przyszlorocznych Mistrzostw Swiata) odbedzie sie na Juventus Stadium.
Juve, storia di un grande amore 
------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda

------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda
- pumex
- Juventino
grande amore pisze:Tuttosport donosi, ze drugi mecz Wlochy - Czechy (w ramach kwalifikacji do przyszlorocznych Mistrzostw Swiata) odbedzie sie na Juventus Stadium.

- Alfa i Omega
- Juventino
Trudno byłoby w to uwierzyć, przecież "Ubi tu Gaius, ibi ego Gaia" oznacza bardziej w deseń "Gdzie Ty Gajusz, tam ja Gaja" oOpan Zambrotta pisze:nie wiem, ile w tym prawdy, jednak pismaki coś o tym już jakiś czas termu wyskrobały:
- De Rossi
- Juventino
Podstawowa jedenastka Włochów na mecz o 3 miejsce, który za chwilę się zacznie.
Tym razem Prandelli zdecydował się zagrać 4-3-3. Nie jestem przekonany do Maggio w 4, Astori też w tym sezonie konkretny zjazd w dół miał, więc może być niefajnie. Jest kilka nowych nazwisk.
G. BUFFON-C. MAGGIO-D. ASTORI-G. CHIELLINI-M. DE SCIGLIO;A. CANDREVA-D. DE ROSSI-R. MONTOLIVO;A. DIAMANTI-A. GILARDINO-S. EL SHAARAWY
Tym razem Prandelli zdecydował się zagrać 4-3-3. Nie jestem przekonany do Maggio w 4, Astori też w tym sezonie konkretny zjazd w dół miał, więc może być niefajnie. Jest kilka nowych nazwisk.
G. BUFFON-C. MAGGIO-D. ASTORI-G. CHIELLINI-M. DE SCIGLIO;A. CANDREVA-D. DE ROSSI-R. MONTOLIVO;A. DIAMANTI-A. GILARDINO-S. EL SHAARAWY

Ciekawy skład, sam mecz również powinien być interesujący. Myślę, że Italia wygra jedną bramką.
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- Dante93
- Juventino
Bleh niech Prandelli zdejmie tę trójke zniewieściałych chłopców z Mediolanu bo nie dobrze mi się robi :roll: Montolivo zdecydowanie odstaje poziomem od De Rossiego i Candrevy (kapitalny grajek!), a dwójka Szarałi-De Szilio popisała się po razie swoją 'techniką'. Powinni więcej czasu niż na fejsbuczku spędzać na boisku treningowym bo wyglądają co raz słabiej. Szczególnie Egipcjanin który naprawde imponował na jesieni obecnie jest cieniem samego siebie.
Dziwny mecz, zero emocji. Niby cały ten puchar to puchar o pietruszke ale jakoś wcześniejsze mecze jakieś tam odczucia we mnie wyzwalały. Może to przez mniejszą liczbe Juventinich w grze.
Dziwny mecz, zero emocji. Niby cały ten puchar to puchar o pietruszke ale jakoś wcześniejsze mecze jakieś tam odczucia we mnie wyzwalały. Może to przez mniejszą liczbe Juventinich w grze.
ktoś tam pisze:"(...)oni sa chorzy na zwyciestwa"
- zoff
- Qualità Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Wiesz może pierwsza dwa mecze faktycznie trzymały poziom, ale potem... naprawdę mocno wakacyjny turniej. Szkoda, że tylu Juventinich na nim właśnie. Nie wiem jak kiedyś mogli robić ten turniej co dwa lata...Dante93 pisze: Niby cały ten puchar to puchar o pietruszke ale jakoś wcześniejsze mecze jakieś tam odczucia we mnie wyzwalały. Może to przez mniejszą liczbe Juventinich w grze.
Co do El Shaarawy'ego. To jest pierwszy sezon tego chłopaka na takim poziomie i na takiej objętości. Jak na dłoni widać było, że druga połówka sezonu to dla niego męka. Potrzebne są mu po prostu wakację. Szkoda, że Prandelli nie odpuścił mu tej podroży.
- Il Fenomeno
- Juventino
zoff pisze:Szkoda, że Prandelli nie odpuścił mu tej podroży.
Jakby Prandelli mu odpuścił, to pojechałby na turniej do Izraela z U21.

- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?