Mercato (2012-2014)
- aras666
- Juventino
Lewandowski zawodnikiem Juventusu!!!!
Podobno Higuain i Jovetic to była zasłona dymna, a Marotta cały czas czyhał na Lewego!!
Podobno Polak podpisał z nami 4-letni kontrakt, gwarantujący zarobki 4 mln ojro rocznie plus bonusy, a kosztował 18 mln euro!
Według mnie to świaetny interes!!!
Grande Marotta!!!!!!!!!!
Żrodło: Eurosport oraz SkySport.
Podobno Higuain i Jovetic to była zasłona dymna, a Marotta cały czas czyhał na Lewego!!
Podobno Polak podpisał z nami 4-letni kontrakt, gwarantujący zarobki 4 mln ojro rocznie plus bonusy, a kosztował 18 mln euro!
Według mnie to świaetny interes!!!
Grande Marotta!!!!!!!!!!
Żrodło: Eurosport oraz SkySport.
- Mate.G
- Juventino
photoshop czy tam paint
http://www.juvestore.com/en/juventus-au ... 13-14.html
lub screen
http://iv.pl/images/83604601269763733244.jpg
- Łukasz
- Juventino
Dokonaliśmy genialnego transferu. Niedawno ktoś na forum kłócił się, kto lepszy, Marotta czy Galliani. Tym ruchem, sprowadzeniem topowego piłkarza w promocji i z sensowną jak na umiejętności gażą Marotta przebił Łysego (biorąc pod uwagę, jak wcześniej poszerzył kadrę i zbilansował budżet płacowy). Majstersztyk.
Co do Teveza. Dla mnie kompletny cofnięty npastnik. Świetna technika, dynamika do tego to na boisku pracowity walczak, który nie odpuszcza. Boiskowa mentalność Juventino. Nieco inaczej jest poza boiskiem, Argentyńczyk ma swoje chimery, swoje "fochy", ale w tej cenie - warto zaryzykować.
Co do "10". Miałem nadzieję, że dostanie ją Jovetić, ale skoro przyszedł Tevez, to Czarnogórca raczej u nas nie zobaczymy (no, chyba, że uda się korzystnie sprzedać Mirko), więc nie ma co narzekać. Dostaje ją cofnięty napastnik, tak jak być powinno, nie środkowy pomocnik o raczej defensywnych inklinacjach. W sumie jestem zadowolony.
To także dla Teveza mobilizator. Do odpowiedniej gry ...i zachowania.
Co do Teveza. Dla mnie kompletny cofnięty npastnik. Świetna technika, dynamika do tego to na boisku pracowity walczak, który nie odpuszcza. Boiskowa mentalność Juventino. Nieco inaczej jest poza boiskiem, Argentyńczyk ma swoje chimery, swoje "fochy", ale w tej cenie - warto zaryzykować.
Co do "10". Miałem nadzieję, że dostanie ją Jovetić, ale skoro przyszedł Tevez, to Czarnogórca raczej u nas nie zobaczymy (no, chyba, że uda się korzystnie sprzedać Mirko), więc nie ma co narzekać. Dostaje ją cofnięty napastnik, tak jak być powinno, nie środkowy pomocnik o raczej defensywnych inklinacjach. W sumie jestem zadowolony.
To także dla Teveza mobilizator. Do odpowiedniej gry ...i zachowania.
Ostatnio zmieniony 26 czerwca 2013, 21:43 przez Łukasz, łącznie zmieniany 1 raz.
- aras666
- Juventino
Podobno dzisiaj odbyło się zebranie zarządu Juve w sprawie m.in. określenia strategi mercato.
Conte oczekuje rzekomo :
-czterech nowych napastników (już trzech nowych pozyskaliśmy) , więc który będzie czwarty? Jovetic?
-środkowego pomocnika (marzy mi się Veratti albo Bale)
-lewego i środkowego obrońcy
A tak poza tym wiadomo co było ugadane jeszcze na dzisiejszym posiedzeniu?
Conte oczekuje rzekomo :
-czterech nowych napastników (już trzech nowych pozyskaliśmy) , więc który będzie czwarty? Jovetic?
- Orkos
- Juventino
Daj Boże żeby tylko jeszcze ktoś kupił Mirko. Nie wiem skąd to się wzięło, ale lat temu kilka ktoś uznał, że drzemie w nim jakaś boska cząstka, która może ujawnić się w każdej chwili i dzięki temu piłkarz jest w stanie wyczyniać cuda na boisku. Otóż ten ktoś się mylił. Mirko nie ma takiej cząstki. Jest średniakiem, który przesypia 60% czasu na boisku, przez 30% nic mu nie wychodzi, przez 5% konkretnie kopie się po czole, a reszta czasem mu siada i to normalne cechy napastnika. Ja tej boskości u niego nie widzę. Mam nadzieje, że znajdzie się jakiś naiwniak i weźmie do siebie tego leszcza.
- sFieSu
- Juventino
Może ktoś zbanować tego trolla? To nawet nie jest element do dyskusji. Środkowy pomocnik - Bale ?? Daj sobie spokój kolego. Nie miałbym nic przeciwko trollingowi, ale dobremu.aras666 pisze:Podobno dzisiaj odbyło się zebranie zarządu Juve w sprawie m.in. określenia strategi mercato.
Conte oczekuje rzekomo :

- kun10
- Juventino
Sory ale jakich 3 nowych ??aras666 pisze:Podobno dzisiaj odbyło się zebranie zarządu Juve w sprawie m.in. określenia strategi mercato.
Conte oczekuje rzekomo :
Kupiliśmy Teveza i wzieliśmy z free Llorente to jest 2!
- sFieSu
- Juventino
On trolluje. Przeczytaj jego post, który jest 2 posty wyżej o Lewandowskim. Burdel robi.kun10 pisze:Sory ale jakich 3 nowych ??aras666 pisze:Podobno dzisiaj odbyło się zebranie zarządu Juve w sprawie m.in. określenia strategi mercato.
Conte oczekuje rzekomo :
Wracając do tematu. Bardzo się cieszę z Teveza. Czy dostanie on 10, czy nie. Dla mnie nie ma znaczenia. Ważne, żeby dawał z siebie wszystko, a jestem pewien, że tak będzie.
Ostatnio zmieniony 26 czerwca 2013, 21:47 przez sFieSu, łącznie zmieniany 1 raz.

- aras666
- Juventino
Podobno mamy już Lewego i to nie są moje słowa ani wymysły.kun10 pisze:Sory ale jakich 3 nowych ??aras666 pisze:Podobno dzisiaj odbyło się zebranie zarządu Juve w sprawie m.in. określenia strategi mercato.
Conte oczekuje rzekomo :