Mercato (2012-2014)

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
Ein

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 czerwca 2013, 18:22

Nie jestem przekonany co do Teveza. Nigdy jakoś furory nie robił, taki trochę Anelka :prochno:

Piszę to, aby później móc hejcić tych, którzy teraz fapują a później będą stękać.

I również czekam na JoJo !

Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
Kuben

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 czerwca 2013, 18:29

Ein pisze:Nie jestem przekonany co do Teveza. Nigdy jakoś furory nie robił, taki trochę Anelka :prochno:

Piszę to, aby później móc hejcić tych, którzy teraz fapują a później będą stękać.

I również czekam na JoJo !
... który, w porównaniu do Teveza jest jeszcze większym pionkiem :ok:

W końcu doczekaliśmy się napastnika z prawdziwego zdarzenia i też liczę, że to nie wszystko.

Fiat 126p - Prawie jak Bugatti
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 czerwca 2013, 18:31

Ein pisze:Nie jestem przekonany co do Teveza. Nigdy jakoś furory nie robił, taki trochę Anelka :prochno:
Czyżbyś prowokował, Ein? Qui bono?

Ostatnimi czasy przewinęły się przez nasz klub takie tuzy, jak Bendtner, Anelka (obecny), Borriello czy Iaquinta. Naprawdę uważasz, że na ich tle Tevez "nie robi furory"? Serio?

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
Ein

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 czerwca 2013, 18:34

Po prostu statystykami jakoś nie przekonuje, a Jojo jest dużo młodszy, no i ograny w Serie A. Pamiętam też hejt na Teveza mojego kumpla, który kibicuje ManU :prochno:

I liczę, że jak już to odejdzie Q. i Giovinco zamiast Matriego i Szwagra :prochno:

Niee. Nie prowokuje. Wiadomo, że koleś jest dobrym napastnikiem i nawet nie myślę go porównywać do któregokolwiek z w/w. Ale to nie jest 'top' o którym marzyłem.

Podkreślam jednak, że to tylko moja opinia nie argumentowana żadnymi statystykami tylko faktem, że w przeciągu x lat oglądałem go kilka razy i nie zrobił na mnie wrażenia no i jakoś ta opinia mojego kumpla może na moim zdaniu o Tevezie ciąży :prochno:

Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
Lucas87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 czerwca 2013, 18:39

Takie małe zestawienie tego co nigdy furory nie robił, oraz Jo-JO.

http://www.transfermarkt.de/de/basics/s ... 46104.html

:rotfl:

mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 26 czerwca 2013, 18:42

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/ ... 1289_n.jpg

Carlos przed hotelem w Turynie. Póki co przed siedzibą klubu czeka na niego ok. 200 kibiców. Później ma tam podjechać.

fazzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 26 czerwca 2013, 18:46

Obrazek
Ein pisze:Po prostu statystykami jakoś nie przekonuje
Ein pisze:Podkreślam jednak, że to tylko moja opinia nie argumentowana żadnymi statystykami
Dobre :ok:

P.S
Ktoś wie o której jutro badania ?

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
rain

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 czerwca 2013, 18:49

Lucas87 pisze:Takie małe zestawienie tego co nigdy furory nie robił, oraz Jo-JO.

http://www.transfermarkt.de/de/basics/s ... 46104.html

:rotfl:

nie wiem czy jest sie z czego cieszyc :P jak sie przypatrzec statystykom to Tevez wcale nie polyka Jovetica na sniadanie, a biorac pod uwage wiek JoJo to powiedzialbym nawet, ze Tevez slabiutko - tak mocno obiektywnie patrzac, bo jestem zwolennikiem Teveza u nas

Lucas87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 czerwca 2013, 18:54

@rain

Ale warto zerknąć na jego osiągnięcia. Zresztą nie same statystyki grają, oglądając jego grę bez trudo można dostrzec ile daje drużynie swoim zaangażowaniem ( nie tylko bramki i asysty). Ponadto jest twardy jak skała, a JO-Jo póki co wiaterek dmuchnie i już kontuzja :think:

Ponadto czy jest na świecie zawodnik z TOPU, którego możemy pozyskać za 9-12 baniek :?: :!: Wiadomo, że nie.

Ein

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 czerwca 2013, 18:54

Jezu o tego Anelkę mi chodziło x lat wcześniej jak jeszcze przechodził do Chelsea/City.

Obyście mieli rację i na serio odmienił nasz atak. Póki co jednak ja podchodzę do niego z dużą ostrożnością.

Poza tym. Tak trochę porównywać Jojo do Teveza to raczej średni pomysł.

dr.DeV

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 26 czerwca 2013, 18:55

nie ma Teveza źle, jest Tevez źle

Jak wam tu niektórym dogodzić? Ktoś na pozycję CLS* ŚO** i PN*** i mercato można uznać za zamknięte. Nie zapominając o sprzedażach! De Ceglie, Padoin, i 2 napadziorków.

*Kolarov/ Zuniga/ Wakaso
** Ogbonna/ Astori
*** Juvetić/ Diamanti

Obrazek
Eric6666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 czerwca 2013, 18:57

nie hejtujcie JoJo teraz, bo są jakieś szansę, że i on dołączy;d

Tevez był genialny w ManU, ManC teraz czas na Juve;d uważam, że atak Llorente-Tevez jak najbardziej pasuje na Europę. Wiadomo forma itd., ale wierzy ktoś, że Antonio pozwoli im się lenić? btw. Tevez chudziutki...dobrze;d :prochno:

"The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
Mark Twain
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 czerwca 2013, 19:02

fazzi pisze: Ktoś wie o której jutro badania ?
Na razie nic nie wiadomo. Jest szansa, że część badań przejdzie jeszcze dzisiaj, ale to zależy pewnie od tego, jak na całą sprawę zapatruje się on sam (jest w końcu po bardzo długim locie).

Info z 18:40 -

Zawodnik opuścił hotel i kieruje się do siedziby klubu, gdzie czekają na niego Marotta, Paratici, Agnelli i mnóstwo kibiców. Teraz powinniśmy się doczekać kilku zdjęć "na spokojnie".

Mehehehe

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 18 razy

Nieprzeczytany post 26 czerwca 2013, 19:03

Obstawiam te nazwiska: Wakaso, Ogbonna, Juvetić. I na tym skońcyzmy to okno, jeśli chodzi o kupowanie - 3 napadziorów, lwb i stoper. Normalnie cieszę się jak małe dziecko widząc Tevezia z szalikiem Juventusu.

mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 czerwca 2013, 19:04

18:55 -

Piłkarz jest już w siedzibie klubu. Pojawił się tam także jego agent. Niebawem ma się pojawić na balkonie, by przywitać kibiców.

19:05 -

Zawodnik ma podpisać kontrakt jeszcze dzisiaj. :dance:
Ostatnio zmieniony 26 czerwca 2013, 19:06 przez mrozzi, łącznie zmieniany 1 raz.

Zablokowany