Mercato (2012-2014)
- Ein
- Juventino
Nie jestem przekonany co do Teveza. Nigdy jakoś furory nie robił, taki trochę Anelka
Piszę to, aby później móc hejcić tych, którzy teraz fapują a później będą stękać.
I również czekam na JoJo !

Piszę to, aby później móc hejcić tych, którzy teraz fapują a później będą stękać.
Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
- Kuben
- Juventino
... który, w porównaniu do Teveza jest jeszcze większym pionkiemEin pisze:Nie jestem przekonany co do Teveza. Nigdy jakoś furory nie robił, taki trochę Anelka![]()

W końcu doczekaliśmy się napastnika z prawdziwego zdarzenia i też liczę, że to nie wszystko.
Fiat 126p - Prawie jak Bugatti
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
- deszczowy
- Juventino
Czyżbyś prowokował, Ein? Qui bono?Ein pisze:Nie jestem przekonany co do Teveza. Nigdy jakoś furory nie robił, taki trochę Anelka![]()
Ostatnimi czasy przewinęły się przez nasz klub takie tuzy, jak Bendtner, Anelka (obecny), Borriello czy Iaquinta. Naprawdę uważasz, że na ich tle Tevez "nie robi furory"? Serio?
- Ein
- Juventino
Po prostu statystykami jakoś nie przekonuje, a Jojo jest dużo młodszy, no i ograny w Serie A. Pamiętam też hejt na Teveza mojego kumpla, który kibicuje ManU
I liczę, że jak już to odejdzie Q. i Giovinco zamiast Matriego i Szwagra
Niee. Nie prowokuje. Wiadomo, że koleś jest dobrym napastnikiem i nawet nie myślę go porównywać do któregokolwiek z w/w. Ale to nie jest 'top' o którym marzyłem.
Podkreślam jednak, że to tylko moja opinia nie argumentowana żadnymi statystykami tylko faktem, że w przeciągu x lat oglądałem go kilka razy i nie zrobił na mnie wrażenia no i jakoś ta opinia mojego kumpla może na moim zdaniu o Tevezie ciąży

I liczę, że jak już to odejdzie Q. i Giovinco zamiast Matriego i Szwagra

Niee. Nie prowokuje. Wiadomo, że koleś jest dobrym napastnikiem i nawet nie myślę go porównywać do któregokolwiek z w/w. Ale to nie jest 'top' o którym marzyłem.
Podkreślam jednak, że to tylko moja opinia nie argumentowana żadnymi statystykami tylko faktem, że w przeciągu x lat oglądałem go kilka razy i nie zrobił na mnie wrażenia no i jakoś ta opinia mojego kumpla może na moim zdaniu o Tevezie ciąży

Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
- Lucas87
- Juventino
Takie małe zestawienie tego co nigdy furory nie robił, oraz Jo-JO.
http://www.transfermarkt.de/de/basics/s ... 46104.html
:rotfl:
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/ ... 1289_n.jpg
Carlos przed hotelem w Turynie. Póki co przed siedzibą klubu czeka na niego ok. 200 kibiców. Później ma tam podjechać.
Carlos przed hotelem w Turynie. Póki co przed siedzibą klubu czeka na niego ok. 200 kibiców. Później ma tam podjechać.
Ein pisze:Nie jestem przekonany co do Teveza. Nigdy jakoś furory nie robił, taki trochę Anelka![]()

Ein pisze:Po prostu statystykami jakoś nie przekonuje
DobreEin pisze:Podkreślam jednak, że to tylko moja opinia nie argumentowana żadnymi statystykami

P.S
Ktoś wie o której jutro badania ?
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- rain
- Juventino
Lucas87 pisze:Takie małe zestawienie tego co nigdy furory nie robił, oraz Jo-JO.
nie wiem czy jest sie z czego cieszyc

- Lucas87
- Juventino
@rain
Ale warto zerknąć na jego osiągnięcia. Zresztą nie same statystyki grają, oglądając jego grę bez trudo można dostrzec ile daje drużynie swoim zaangażowaniem ( nie tylko bramki i asysty). Ponadto jest twardy jak skała, a JO-Jo póki co wiaterek dmuchnie i już kontuzja
Ponadto czy jest na świecie zawodnik z TOPU, którego możemy pozyskać za 9-12 baniek
:!: Wiadomo, że nie.
Ale warto zerknąć na jego osiągnięcia. Zresztą nie same statystyki grają, oglądając jego grę bez trudo można dostrzec ile daje drużynie swoim zaangażowaniem ( nie tylko bramki i asysty). Ponadto jest twardy jak skała, a JO-Jo póki co wiaterek dmuchnie i już kontuzja

Ponadto czy jest na świecie zawodnik z TOPU, którego możemy pozyskać za 9-12 baniek

- Ein
- Juventino
Jezu o tego Anelkę mi chodziło x lat wcześniej jak jeszcze przechodził do Chelsea/City.
Obyście mieli rację i na serio odmienił nasz atak. Póki co jednak ja podchodzę do niego z dużą ostrożnością.
Poza tym. Tak trochę porównywać Jojo do Teveza to raczej średni pomysł.
Obyście mieli rację i na serio odmienił nasz atak. Póki co jednak ja podchodzę do niego z dużą ostrożnością.
Poza tym. Tak trochę porównywać Jojo do Teveza to raczej średni pomysł.
- dr.DeV
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
nie ma Teveza źle, jest Tevez źle
Jak wam tu niektórym dogodzić? Ktoś na pozycję CLS* ŚO** i PN*** i mercato można uznać za zamknięte. Nie zapominając o sprzedażach! De Ceglie, Padoin, i 2 napadziorków.
*Kolarov/ Zuniga/ Wakaso
** Ogbonna/ Astori
*** Juvetić/ Diamanti
Jak wam tu niektórym dogodzić? Ktoś na pozycję CLS* ŚO** i PN*** i mercato można uznać za zamknięte. Nie zapominając o sprzedażach! De Ceglie, Padoin, i 2 napadziorków.
*Kolarov/ Zuniga/ Wakaso
** Ogbonna/ Astori
*** Juvetić/ Diamanti

- Eric6666
- Juventino
nie hejtujcie JoJo teraz, bo są jakieś szansę, że i on dołączy;d
Tevez był genialny w ManU, ManC teraz czas na Juve;d uważam, że atak Llorente-Tevez jak najbardziej pasuje na Europę. Wiadomo forma itd., ale wierzy ktoś, że Antonio pozwoli im się lenić? btw. Tevez chudziutki...dobrze;d
Tevez był genialny w ManU, ManC teraz czas na Juve;d uważam, że atak Llorente-Tevez jak najbardziej pasuje na Europę. Wiadomo forma itd., ale wierzy ktoś, że Antonio pozwoli im się lenić? btw. Tevez chudziutki...dobrze;d

"The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
Mark Twain
Mark Twain
- mrozzi
- Juventino
Na razie nic nie wiadomo. Jest szansa, że część badań przejdzie jeszcze dzisiaj, ale to zależy pewnie od tego, jak na całą sprawę zapatruje się on sam (jest w końcu po bardzo długim locie).fazzi pisze: Ktoś wie o której jutro badania ?
Info z 18:40 -
Zawodnik opuścił hotel i kieruje się do siedziby klubu, gdzie czekają na niego Marotta, Paratici, Agnelli i mnóstwo kibiców. Teraz powinniśmy się doczekać kilku zdjęć "na spokojnie".
- Mehehehe
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
Obstawiam te nazwiska: Wakaso, Ogbonna, Juvetić. I na tym skońcyzmy to okno, jeśli chodzi o kupowanie - 3 napadziorów, lwb i stoper. Normalnie cieszę się jak małe dziecko widząc Tevezia z szalikiem Juventusu.
- mrozzi
- Juventino
18:55 -
Piłkarz jest już w siedzibie klubu. Pojawił się tam także jego agent. Niebawem ma się pojawić na balkonie, by przywitać kibiców.
19:05 -
Zawodnik ma podpisać kontrakt jeszcze dzisiaj.
Piłkarz jest już w siedzibie klubu. Pojawił się tam także jego agent. Niebawem ma się pojawić na balkonie, by przywitać kibiców.
19:05 -
Zawodnik ma podpisać kontrakt jeszcze dzisiaj.

Ostatnio zmieniony 26 czerwca 2013, 19:06 przez mrozzi, łącznie zmieniany 1 raz.