Mercato (2012-2014)
- Arbuzini
- Juventino
Isla to też niezły cwaniaczek. Chciałem go, bo Isla w formie > Zuniga, ale lepiej gościa opchnąć do Interu, bo on u nas wyraźnie nie chce grać i na takiej podmianie wyjdziemy jeszcze z bilansem na plus.
- Lucas87
- Juventino
Jak najbardziej jestem ZA.
Isla u nas już prochu nie wymyśli, a przyda się każda kasa.
Odnośnie Zunigi na chwile obecną nie dostrzegam konieczności zajmowania się sprawą tego zawodnika. Tym bardziej, że priorytetowa sprawa jest zawieszona w próżni póki co.
@Arbuzini
Wyjasniłem czemu wspomniałem o sposobie kupowania na raty, bowiem Marotta niepotrzebnie kombinuje przy transferze Teveza, więc istnieje ewentualność, że zdecyduje się na propozycje kupna zawodnika na raty.
W przypadku chociaż 20% prawdy odnośnie zainteresowania Apaczem ze strony Realu taka propozycja byłaby śmieszna.
Isla u nas już prochu nie wymyśli, a przyda się każda kasa.
Odnośnie Zunigi na chwile obecną nie dostrzegam konieczności zajmowania się sprawą tego zawodnika. Tym bardziej, że priorytetowa sprawa jest zawieszona w próżni póki co.
@Arbuzini
Wyjasniłem czemu wspomniałem o sposobie kupowania na raty, bowiem Marotta niepotrzebnie kombinuje przy transferze Teveza, więc istnieje ewentualność, że zdecyduje się na propozycje kupna zawodnika na raty.
W przypadku chociaż 20% prawdy odnośnie zainteresowania Apaczem ze strony Realu taka propozycja byłaby śmieszna.
- Bandiera_Rossa
Co Tobie, jako rodowitemu Turyńczykowi, oczywiście przeszkadzazoff pisze:Zdaje sobie sprawę, że pozyskanie Zunigi byłoby niezłym ruchem i całkiem logicznym, ale... nie przeszkadza Wam ten typ? Mnie osobiście zawsze przeszkadzał, typowy chłopaczek z Neapolu. Nie trawię takich typów i już.
- Dzium
- Juventino
I tak byś go pewnie nie zauważyłzoff pisze: Jako osobie kulturalnej - tak. Nie lubię notorycznego chamstwa i wrodzonej wrogości. Zuniga jest jedną z ostatnich osób, ktorą chciałbym spotkać w ciemnej uliczce w Neapolu.

Jeśli Conte chciałby nadal praktykować 3-5-1-1 to Thiago świetnie nadawałby się do tej roli.
- Mehehehe
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
Ja chyba bałbym się bardzije De Laurentisa, chyba, że tylko w gębie jest taki mocny. Natomiast lepiej, żeby Zuniga przeszedł do nas, niż do Interu. Wyobrażacie sobie gracza, łączącego cechy zawodników z Neapolu i Interu? Pewnie by do MMA się przenosili po karierze piłkarskiej :lol:zoff pisze:Jako osobie kulturalnej - tak. Nie lubię notorycznego chamstwa i wrodzonej wrogości. Zuniga jest jedną z ostatnich osób, ktorą chciałbym spotkać w ciemnej uliczce w Neapolu.Bandiera_Rossa pisze:Co Tobie, jako rodowitemu Turyńczykowi, oczywiście przeszkadza
- juverm
- Juventino
Mehehehe pisze:Wyobrażacie sobie gracza, łączącego cechy zawodników z Neapolu i Interu? Pewnie by do MMA się przenosili po karierze piłkarskiej :lol:

Mam nadzieję, że zainteresowanie Mendym to jakieś "potwierdzone info". Już nie chodzi konkretnie o tego zawodnika ale o sam fakt zwrócenia się na rynek francuski, najlepszy do wyłapywania klasowych piłkarzy w bardzo przystępnych cenach. Przez kilka ostatnich lat Beppe miał najwidoczniej problem ze swoimi oczami kobry skoro w ogóle nie spoglądał w tamtym kierunku...
Btw. Szkoda, że nie zaklepaliśmy sobie Campagnago, byłby idealnym pierwszym rezerwowym do obrony.

- zoff
- Qualità Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Twardy styl gry, a umiejętność zachowania klasy to dwie różne sprawy. Chiellini miał taki okres za młodu. Nie przeczę, zbierał kartki, używał nadmiernie łokci. Aktualnie to bardzo pogodny człowiek, widać to jak reaguje. Wychodzi z przeprosinami, jest serdeczny lubi się uśmiechnąć do przeciwnika.Ouh_yeah pisze:Chiellini też jest cwaniaczkiem, który też często gra chamsko, więc szczerze mówiąc to nie byłby jakiś ewenement w obecnym Juve.
- Orkos
- Juventino
To prawda. Naszemu Giorgio zdarzają się jeszcze takie mecze, że już tego aktorzenia mamy dość. Jest ich co prawda niewiele, ale piłkarz jego klasy i dorobku nie powinien ich w ogóle mieć. Łokcie to jeszcze pół biedy bo facet jest waleczny i widać, że był robiony wielkim pytonem, a nie miękkim siurakiem, ale jak już aktorzy i przewraca się od byle szturchnięć to to nie wiem jak się już nazywa. Żenua? Hipokryzja?
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Jakku wez rozdziel dyskusje jakimis fajnymi ploteczkami. Nudno sie robi,że aż trzeba rozmawiac o Chiellinim ; ))
Ciekawostka u booków.
Tevez
http://www.skybet.com/football/transfer ... t/15235082
Ibra
http://www.skybet.com/football/transfer ... t/15148164
Jovetic
http://www.skybet.com/football/transfer ... t/15298044
Ciekawostka u booków.
Tevez
http://www.skybet.com/football/transfer ... t/15235082
Ibra
http://www.skybet.com/football/transfer ... t/15148164
Jovetic
http://www.skybet.com/football/transfer ... t/15298044
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- Lucas87
- Juventino
@Orkos
A widziałeś jak piłkarze Barcelony długi czas aktorzyli
:!:
I chyba przez to nie można odmówić im ogólnej klasy.
Moim zdaniem Chiellini wyeliminował te złe cechy swojego zwchowania, które charakteryzowały go za młodu. To najrówniej grający i najlepszy włoski obrońca.
A widziałeś jak piłkarze Barcelony długi czas aktorzyli

I chyba przez to nie można odmówić im ogólnej klasy.
Moim zdaniem Chiellini wyeliminował te złe cechy swojego zwchowania, które charakteryzowały go za młodu. To najrówniej grający i najlepszy włoski obrońca.