Polityka
- Dolce Vita
 - Juventino

Tia. Jak mówił Ronald Reagan : ''Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić.''Lucas87 pisze:1. Zabijajmy niewinne, nienarodzone dzieci, żeby nie żyły w nędzy...
- Myzarel
 - Juventino

No dobra, zrobiono ze mnie pierwszego lewaka RP, pośmiałem się ale będzie tego  

Żeby nie było nigdy w życiu nie byłem ani lewakiem, ani "prawakiem", pewnie też nie jestem tru patriotą i prawdziwym Polakiem ale cóż.
Błazna Palikota i jego bandę uważam za kabaret. A logika, którą przedstawił Lukas87 jest rzeczywiście zabójcza
@Dolce Vita, dzięki, poza Międzynarodówką to lubię takie klimaty
Czyli że jestem lewackim zacofanym rasistą-homofobem, który szanuje Ciemnogród

Zabieram stąd zabawki, idę ponarzekać na Marottę

Żeby nie było nigdy w życiu nie byłem ani lewakiem, ani "prawakiem", pewnie też nie jestem tru patriotą i prawdziwym Polakiem ale cóż.
Błazna Palikota i jego bandę uważam za kabaret. A logika, którą przedstawił Lukas87 jest rzeczywiście zabójcza
@Dolce Vita, dzięki, poza Międzynarodówką to lubię takie klimaty
yanquez pisze:Katolik = Ciemnogrodzianin.Myzarel pisze:Człowiek tolerancyjny = lewacki <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>. Gratuluję![]()
Gość który nie lubi jak się porozbierane typy liżą po ulicach = homofob.
Ktoś, kto nie chce mieszkać w muzułmańskim getcie = rasista.
Człowiek, dla którego wielką wartością jest rodzina = zacofany.
Dziękuję.
Czyli że jestem lewackim zacofanym rasistą-homofobem, który szanuje Ciemnogród
Zabieram stąd zabawki, idę ponarzekać na Marottę
Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti
						- deszczowy
 - Juventino

A nikogo z was nie zastanawia to, co się dzieje w Turcji? JEszcze trochę i Ergodan wyprowadzi na ulice wojsko.

- Smok-u
 - Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 1 raz

A co ma się dziać w Turcji? To samo co w Europie tylko na większą skalę. Atatürk zostawił państwo świeckie, Turcy nauczyli się w nim żyć i podoba im się to a tu nagle chcą im meczety budować pod przykrywką centrum handlowego i po cichu zrobić państwo Islamskie. W Turcji od razu wzięli się do roboty a u nas? Tolerancja, tolerancja, równość i inne pierdoły. Dlatego obudzimy się o te kilkanaście lat za późno.deszczowy pisze:A nikogo z was nie zastanawia to, co się dzieje w Turcji? JEszcze trochę i Ergodan wyprowadzi na ulice wojsko.
- Dolce Vita
 - Juventino

Z drugiej strony też nie można porównywać Turcji do krajów zachodniej Europy. Turcja to kraj gdzie dominuje islam.Smok-u pisze:A co ma się dziać w Turcji? To samo co w Europie tylko na większą skalę. Atatürk zostawił państwo świeckie, Turcy nauczyli się w nim żyć i podoba im się to a tu nagle chcą im meczety budować pod przykrywką centrum handlowego i po cichu zrobić państwo Islamskie. W Turcji od razu wzięli się do roboty a u nas? Tolerancja, tolerancja, równość i inne pierdoły. Dlatego obudzimy się o te kilkanaście lat za późno.deszczowy pisze:A nikogo z was nie zastanawia to, co się dzieje w Turcji? JEszcze trochę i Ergodan wyprowadzi na ulice wojsko.
- Smok-u
 - Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Najwięcej jest wyznawców Islamu, ale to całkowicie świecki kraj.Dolce Vita pisze:Z drugiej strony też nie można porównywać Turcji do krajów zachodniej Europy. Turcja to kraj gdzie dominuje islam.
- Gotti
 - Juventino

W Turcji jest dużo takich muzułmanów którzy są w statystykach, ale tak na prawdę mają to gdzieś. Na Uniwersytetach w Turcji jest zakaz noszenia tych chust dla kobiet - Hijab, czy jakoś tak.
Poza tym Wojsko Tureckie od wielu lat stoi na straży świeckości kraju i już niejednokrotnie obalali proislamskie rządy. Z Turcji państwa islamskiego nie zrobią i tego jestem pewien, bo jakby zrobili to Turcja automatycznie zamyka sobie drogę do Europy. Poza tym wojsko tureckie jest jednym z największych na świecie, więc szybko by przejęli władzę w razie potrzeby.

Poza tym Wojsko Tureckie od wielu lat stoi na straży świeckości kraju i już niejednokrotnie obalali proislamskie rządy. Z Turcji państwa islamskiego nie zrobią i tego jestem pewien, bo jakby zrobili to Turcja automatycznie zamyka sobie drogę do Europy. Poza tym wojsko tureckie jest jednym z największych na świecie, więc szybko by przejęli władzę w razie potrzeby.
- Dolce Vita
 - Juventino

- StaryDobryNedved
 - Juventino

Chciałbym zauważyć, że Erdogan ma większościowe poparcie społeczeństwa. 
Nie byłbym pewien czy z Turcji (ponownie) nie zrobią kraju islamskiego, gdyż mamy widoczną jesień muzułmańską na świecie (Egipt, Libia, inne kraje Afrykańskie, Bliski Wschód, Europa) i muzułmanie po prostu rosną w siłę.
A co do Europy, to są jakieś jaja, tak? Ja rozumiem, że Turcja nie jest ostoją wolności ale wejście do UE nie wzmocni ich w ogóle, a osłabi. Nie mam wiedzy jak silne prounijne tam panuję lobby ale ten ich obecny prezydent wydaję się być dbającym o to aby państwo było silne. Takie odnoszę wrażenie, chociaż nie znam dobrze sytuacji.

Nie byłbym pewien czy z Turcji (ponownie) nie zrobią kraju islamskiego, gdyż mamy widoczną jesień muzułmańską na świecie (Egipt, Libia, inne kraje Afrykańskie, Bliski Wschód, Europa) i muzułmanie po prostu rosną w siłę.
A co do Europy, to są jakieś jaja, tak? Ja rozumiem, że Turcja nie jest ostoją wolności ale wejście do UE nie wzmocni ich w ogóle, a osłabi. Nie mam wiedzy jak silne prounijne tam panuję lobby ale ten ich obecny prezydent wydaję się być dbającym o to aby państwo było silne. Takie odnoszę wrażenie, chociaż nie znam dobrze sytuacji.
- Gotti
 - Juventino

Nie zrobią z Turcji islamskiego państwa, bo tak jak pisałem - wojsko na to nie pozwoli.

Wojsko trzykrotnie (w 1960, 1971 i 1980) przeprowadzało zamach stanu, przejmując w ten sposób władzę. Ostatnia interwencja wojska miała miejsce w 1997 r., kiedy zmuszono do dymisji premiera Necmettina Erbakana.
- Vimes
 - Juventino

We Francji mahometanie pobili faceta za jedzenie kanapki z szynką w tramwaju. Najlepsze jest to, że: "Policja zastanawia się teraz, czy całe zajście traktować jak rozbój czy konflikt na tle religijnym". W Anglii niedawno zarżnęli człowieka na ulicy. Jednak powinniśmy być tolerancyjni dla islamu, bo to religia pokoju. Dobre sobie :lol:.

- Marat87
 - Juventino

- Podziekował: 20 razy
 - Otrzymał podziękowanie: 43 razy

http://wpolityce.pl/wydarzenia/54841-ma ... ko-ludziom
Peło w całej krasie ( w sumie to w każdej partii w sejmie tak samo )!

Peło w całej krasie ( w sumie to w każdej partii w sejmie tak samo )!
					Ostatnio zmieniony 22 czerwca 2013, 20:18 przez Marat87, łącznie zmieniany 1 raz.

- Vimes
 - Juventino

Ten wywiad to mistrzostwo świata, więc warto przeczytać cały :rotfl:. Myślałem, że politycy mają chociaż na tyle przyzwoitości, żeby przeczytać program własnej partii i nie dać się tak wpuścić w maliny. Poza tym, chciałbym zauważyć, że Platforma ma wyjątkowe szczęście do wynajdywania postaci kobiecych, które błyszczą w wywiadach podobnie jak posłanka Krajewska:
1) Małgorzata Kidawa-Błońska: "Nie widzę agresji",
2) Róża Thun: "Za Michnikiem skoczę w ogień",
3) Hanna Gronkiewicz-Waltz, za całokształt twórczości,
4) Joanna Mucha, która zgodziła się zostać ministrem, pardon, ministrą sportu nie mając o tym zielonego pojęcia, a co więcej jako ekonomistka empirycznie udowodniła, że można stracić na organizacji koncertu Madonny i złamać przy tym prawo.
Normalnie idolki i wzory dla młodych Polek
.

1) Małgorzata Kidawa-Błońska: "Nie widzę agresji",
2) Róża Thun: "Za Michnikiem skoczę w ogień",
3) Hanna Gronkiewicz-Waltz, za całokształt twórczości,
4) Joanna Mucha, która zgodziła się zostać ministrem, pardon, ministrą sportu nie mając o tym zielonego pojęcia, a co więcej jako ekonomistka empirycznie udowodniła, że można stracić na organizacji koncertu Madonny i złamać przy tym prawo.
Normalnie idolki i wzory dla młodych Polek
- Pan Mietek
 - Juventino

Wypadałoby zapytać teraz, co z tym zrobić? Deportować każdego natarczywego muslima? Może to rasistowskie ale to byłby dobry pomysł, z tym, że kompletnie nierealny.Vimes pisze:We Francji mahometanie pobili faceta za jedzenie kanapki z szynką w tramwaju. Najlepsze jest to, że: "Policja zastanawia się teraz, czy całe zajście traktować jak rozbój czy konflikt na tle religijnym". W Anglii niedawno zarżnęli człowieka na ulicy. Jednak powinniśmy być tolerancyjni dla islamu, bo to religia pokoju. Dobre sobie :lol:.
Swoją drogą, facet z kanapką powinien pogrozić tym typom, że rzuci w nich szynką - wtedy by nie kozaczyli
- Gotti
 - Juventino

Zakazać Islamu w Europie. Proste i banalne. Każdy kto propaguje w jakikolwiek sposób zbrodniczą ideologie zwaną Islamem podlega karze więzienia do lat iluś tam.
Nie rozumiem czemu politycy boją się wprost powiedzieć, że Islam to nie religia, a po prostu zbrodnicza sekta, która doprowadzi do upadku cywilizacji w Europie i pewnie na świecie.

Nie rozumiem czemu politycy boją się wprost powiedzieć, że Islam to nie religia, a po prostu zbrodnicza sekta, która doprowadzi do upadku cywilizacji w Europie i pewnie na świecie.