Boks
- dav3d
- Juventino
Sorry za post pod postem...
Kod: Zaznacz cały
Kurs na wygraną Rosjanina pod naciskiem dużej ilości zakładów spadł już do poziomu 1,31 (trzydzieści jeden groszy zysku za każdą postawioną złotówkę). Zwycięstwo "Diablo" jest dzisiaj według analityków bukmacherskich warte kursu 3,30. Kilkanaście dni temu kursy na wygrane obu pięściarzy były równe.
topboxing.pl zapraszam 

- Bruce Badura
- Juventino
I bukmacherzy zazwyczaj się nie mylą. Wygrana Krzyśka będzie dla mnie sporym zaskoczeniem. Dla obu zawodników to najtrudniejsza walka w karierze. Widziałem sporo pojedynków Ruska na youtube i to jest prawdziwa maszyna. To przeciwieństwo Diablo. Często, odważnie wchodzi do półdystansu, w obronie też nie zauważyłem rażących błędów. Na pewno będzie ciekawie.
A Wy jak oglądacie? Kupujecie PPV? Ja standardowo bojkotuję to gówno polsatowskie. Macie jakieś sprawdzone strony z transmisjami LIVE?
W ten weekend również walka, na którą czekam od dawna:
Adrien Broner-Paul Malignaggi
A Wy jak oglądacie? Kupujecie PPV? Ja standardowo bojkotuję to gówno polsatowskie. Macie jakieś sprawdzone strony z transmisjami LIVE?
W ten weekend również walka, na którą czekam od dawna:
- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Ja bym to ujął inaczej: walka nie będzie wyrównana, ale Czakijew przegraBruce Badura pisze:I bukmacherzy zazwyczaj się nie mylą. Wygrana Krzyśka będzie dla mnie sporym zaskoczeniem. Dla obu zawodników to najtrudniejsza walka w karierze. Widziałem sporo pojedynków Ruska na youtube i to jest prawdziwa maszyna. To przeciwieństwo Diablo. Często, odważnie wchodzi do półdystansu, w obronie też nie zauważyłem rażących błędów. Na pewno będzie ciekawie.

Co Ty! Raz w życiu tylko to zapłaciłem - wiadomo za co...Bruce Badura pisze: A Wy jak oglądacie? Kupujecie PPV? Ja standardowo bojkotuję to gówno polsatowskie. Macie jakieś sprawdzone strony z transmisjami LIVE?
Walka z ruskiem w roli głównej, więc z pewnością będzie na ruskich sopcastach: livefootball.ws
To dopiero będzie jednostronny pojedynek. Broner to pewniak...Bruce Badura pisze: W ten weekend również walka, na którą czekam od dawna:
- Bruce Badura
- Juventino
@To dopiero będzie jednostronny pojedynek. Broner to pewniak...
Skok dwie kategorie wyżej, w dodatku na mistrza świata. Mimo wszystko Broner przez KO do 8 rundy powinien wygrac...
Paul to waciak, nie ma nokautującego ciosu, jego uderzenia nie robiły nawet wrażenia na Khanie, wiec jakby mial wygrac Włoch to tylko na punkty...
Skok dwie kategorie wyżej, w dodatku na mistrza świata. Mimo wszystko Broner przez KO do 8 rundy powinien wygrac...
Paul to waciak, nie ma nokautującego ciosu, jego uderzenia nie robiły nawet wrażenia na Khanie, wiec jakby mial wygrac Włoch to tylko na punkty...
- dav3d
- Juventino
Podobno niewiele pieniędzy dostaniesz za pojedynek z Czakijewem?yanquez pisze:I bukmacherzy zazwyczaj się nie mylą. Wygrana Krzyśka będzie dla mnie sporym zaskoczeniem. Dla obu zawodników to najtrudniejsza walka w karierze. Widziałem sporo pojedynków Ruska na youtube i to jest prawdziwa maszyna. To przeciwieństwo Diablo. Często, odważnie wchodzi do półdystansu, w obronie też nie zauważyłem rażących błędów. Na pewno będzie ciekawie.
Ja bym to ujął inaczej: walka nie będzie wyrównana, ale Czakijew przegraNie mam pojęcia skąd taki kurs. Może buki wiedzą COŚ, czego my nie wiemy... najwyższa gaża w życiu... hmmmm
Miałem ostre dyskusje z promotorami i nie jestem zadowolony. Dziennikarzem możesz być prawie do końca życia, ja tak długo nie będę walczyć, chciałem zarobić więcej. Mam nadzieję, że po raz ostatni tak zostałem potraktowany.
źródło-ringpolska.pl
Co innego Wasyl, co innego Diablo mówi...

topboxing.pl zapraszam 

- B@rt
- Juventino
- Podziekował: 6 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
viponlinesports.eu - na tym oglądałem Powietkina z Wawrzonem i co prawda momentami miałem trochę problemów, ale to mogła być wina mojego neta (wifi przez dwie kondygnacjeBruce Badura pisze:A Wy jak oglądacie? Kupujecie PPV? Ja standardowo bojkotuję to gówno polsatowskie. Macie jakieś sprawdzone strony z transmisjami LIVE?i

Natomiast Malignaggi do Bronera nie ma startu. Może nie da się znokautować, ale też z pewnością tego nie wygra.
Czyżbyś był zaskoczony? :C Przecież Don Wasyl sieje propagandę sukcesu jak Tusk o zielonej wyspie. I nawet nie zorientował się, że wierzą mu już tylko jego podopiecznidav3d pisze:Podobno niewiele pieniędzy dostaniesz za pojedynek z Czakijewem?
Miałem ostre dyskusje z promotorami i nie jestem zadowolony. Dziennikarzem możesz być prawie do końca życia, ja tak długo nie będę walczyć, chciałem zarobić więcej. Mam nadzieję, że po raz ostatni tak zostałem potraktowany.
źródło-ringpolska.pl

- dav3d
- Juventino
Nie jestemB@rt pisze:Czyżbyś był zaskoczony? :C Przecież Don Wasyl sieje propagandę sukcesu jak Tusk o zielonej wyspie. I nawet nie zorientował się, że wierzą mu już tylko jego podopiecznidav3d pisze:Podobno niewiele pieniędzy dostaniesz za pojedynek z Czakijewem?
źródło-ringpolska.pl

topboxing.pl zapraszam 

- B@rt
- Juventino
A możesz rzucić jakiegoś linka? Bo chyba przespałem tę ocenę. Albo postanowiłem ją z premedytacją zbojkotować.dav3d pisze:Nie jestemNie przepadam zbytnio za Panem Wasilewskim, aczkolwiek ostatnio załapał u mnie małego plusika za szczere ocenienie swoich podopiecznych po ostatnim Wojak Boxing Night.
Wasyl tak naprawdę nie ma materiału na choćby jednego godnego mistrza. Szpilka nawet wygrywając pokazuje, że dzielą go lata świetlne od jakiegoś wartościowego pasa. Przypadek Wawrzyka pokazał co się dzieje, jak jeden z tych dmuchańców ze stajni Wasilewskiego wyjdzie do poważnej walki poza galami w Raciborzu czy Krynicy. To samo byłoby ze Szpilą, Kołodziejem czy Jonakiem (dorzuciłbym tu Kosteckiego, ale ten chyba złamał sobie karierę bezpowrotnie). Przypuszczam, że jutro pęknie ostatni balonik w osobie Włodara.
- dav3d
- Juventino
- B@rt
- Juventino
@dav3d
Dzięki
Zupełnie gdzieś mi umknęły wypowiedzi Wasyla na temat tej gali...
No niby dobrze, że w ogóle stać go na jakąś krytykę pod adresem swoich zawodników. Tylko kurczę, to wciąż jest jakieś mydlenie oczu. Kołodziej to drewno, które nie robi praktycznie żadnych postępów. Facet ma już 33 lata, problemy z robieniem wagi i coś tam przebąkuje o przejściu do hw. I po co? Z czym? Nawet w cruiser nie jest nikim szczególnym. Jeśli Wasilewski miałby go ocenić w pełni obiektywnie, to doradziłby mu zakończenie kariery albo powierzył rolę zapchajdziury w undercardzie. Czyli dokładnie to samo, co w tej chwili już regularnie robi Janik.
Sorry, że tak smołą polewam, ale gdzieś się wyczerpała ta moja cierpliwość do Wasyla i całej tej jego grupy, która nijak postępów nie robi, tylko nazwy zmienia.
Dzięki

No niby dobrze, że w ogóle stać go na jakąś krytykę pod adresem swoich zawodników. Tylko kurczę, to wciąż jest jakieś mydlenie oczu. Kołodziej to drewno, które nie robi praktycznie żadnych postępów. Facet ma już 33 lata, problemy z robieniem wagi i coś tam przebąkuje o przejściu do hw. I po co? Z czym? Nawet w cruiser nie jest nikim szczególnym. Jeśli Wasilewski miałby go ocenić w pełni obiektywnie, to doradziłby mu zakończenie kariery albo powierzył rolę zapchajdziury w undercardzie. Czyli dokładnie to samo, co w tej chwili już regularnie robi Janik.
Sorry, że tak smołą polewam, ale gdzieś się wyczerpała ta moja cierpliwość do Wasyla i całej tej jego grupy, która nijak postępów nie robi, tylko nazwy zmienia.
- dav3d
- Juventino
O komandosach Wasyla można pisać dużo, ale ciężko w pozytywach. Bumobijcy w większości i tyle. Za dużo zawodników na głowie jednego trenera. Pompowanie rekordu i pozycji w rankingach na zawodnikach 3-4 ligi(na których tle często zawodnicy Wasilewskiego nie błyszczą). UKP w pigułce ,niestety.B@rt pisze:@dav3d
DziękiZupełnie gdzieś mi umknęły wypowiedzi Wasyla na temat tej gali...
_________________A co do polskich bokserów... Ogólnie prawie cała grupa Pana Wasilewskiego to zawodnicy ocierający się rzekomo o światową czołówkę(według rankingów w niej są) , a tak naprawdę pierwszy z brzegu poważniejszy rywal i byłyby(Jonak, Kołodziej)/były(Wawrzyk, Proksa) niesamowite bęcki...
jeszcze kilka miesięcy bił się z Władkiem, teraz daje pokazówki w ogródkach...
EDIT : 2 dyszki na Diablo po kursie 3,50 postawione

topboxing.pl zapraszam 

- Copiczenkowiczenko
- Juventino
http://www.wiziwig.tv/index.php?part=sportsBruce Badura pisze: A Wy jak oglądacie? Kupujecie PPV? Ja standardowo bojkotuję to gówno polsatowskie. Macie jakieś sprawdzone strony z transmisjami LIVE?
Ja Wawrzyka oglądałem z tej stronki w HD tylko że z Ruskim komentarzem. Na Włodarczyka byłbym w stanie zapłacić za PPV ale w pojedynku z Masternakiem, ewentualnie Adamkiem.
Nadchodzą ciężkie czasy dla trupy cyrkowej wasyla: Diablo jutro traci pas, Kołodziej z każdym mocniejszym rywalem kończy jak Wawrzyk, a i u naszego naszego białego Tysona, gwiazdy facebooka w kolorowych gaciach zniknie niedługo zero w rekordzie. O reszcie szkoda nawet pisać.
Co do Malignaggiego to walka oczywiście do jednej mordy, wiadomo do której, chociaż z drugiej strony z Senchenko również szans mu nie dawałem.
- evilboy
- Juventino
No proszę, kto by się spodziewał. Bardzo dobra walka Diablo - przede wszystkim świetna obrona. Może i Włodarczyk jest drewniany i nie potrafi bić seriami, ale pokazał swój największy atut - siłę ciosu. 

"Un cavaliere non lascia mai una signora."
Alex Del Piero
Alex Del Piero
- dav3d
- Juventino
Przeczekał aż ruski się wystrzela. Brawo Krzychu ! Chyba każdy się ze mną zgodzi, że Diablo to chyba najbardziej niedoceniany w naszym kraju pięściarz... 2 dyszki zainwestowane i pomnożone 

topboxing.pl zapraszam 

- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
No ktoś tam się spodziewał :evilboy pisze:No proszę, kto by się spodziewał.
Kurcze a miałem obstawić i zapomniałem...yanquez pisze:Ja bym to ujął inaczej: walka nie będzie wyrównana, ale Czakijew przegraBruce Badura pisze:I bukmacherzy zazwyczaj się nie mylą. Wygrana Krzyśka będzie dla mnie sporym zaskoczeniem. Dla obu zawodników to najtrudniejsza walka w karierze. Widziałem sporo pojedynków Ruska na youtube i to jest prawdziwa maszyna. To przeciwieństwo Diablo. Często, odważnie wchodzi do półdystansu, w obronie też nie zauważyłem rażących błędów. Na pewno będzie ciekawie.Nie mam pojęcia skąd taki kurs.