CZĘSTOCHOWA || Wspólne wypady na mecze (do 08.2013)
- azia
- Juventino
Żeby nie było, że zapomniałam albo się migam
jeśli będzie ktoś chętny to zapraszam na mecz do siebie na działkę, przy tym jakiś grill i urodzinowe piiwko
dajcie znać czy mam zacząć uśmiechać się do babci o klucze:)

- Nedved11rulez
- Juventino
od 2o.3o jestem wolny więc Aga Szykuj Szeroki uśmiech Do Babusi 
Tylko pozostaje kwestia ustalenia m-scówki oraz Internetu

Tylko pozostaje kwestia ustalenia m-scówki oraz Internetu

I’m gonna run away and never wonder why...
I’m gonna run away and open up my mind...
- jammiq
- Juventino
późnym wieczorem w niedzielę tęz powinienem być wolny. więc jak coś się piszę
mecz jest na tvp2 więc można odebrac z tv naziemnej - nie potrzeba neta. dongla usb dvb-t mam - kwestia tylko czy jest jak złapać sygnał tv na działce
gdyby nadal działał nadajnik na palmowej to pewnie na drucie by chodziło. nie wiem jak teraz bo już go chyba wyłączyli i wszystko leci z wręczycy.

- ah16
- Juventino
odbiegnę teraz od tematu i potrzebuję burzy mózgów......
Dotyczy specjalności zarządzanie sportem.
1.Omów wzajemne związki i oddziaływanie turystyki i sportu na przestrzeni poszczególnych epok historycznych.
2.Przedstaw pomysł na nowy produkt sportowy miasta lub regionu, z uwzględnieniem rynku docelowego oraz możliwości regionu lub miasta z którego pochodzisz.
3.Przedstaw rolę sponsoringu sportowego dla podmiotów sponsorowanych i sponsorujących na przykładach.
mam nadzieję że pomożecie są to pytania do licencjatu który bronie za 2 tygodnie....a i chętnie przyjmę pomoc do rozwiązania pytań z zakresu Zarządzania ogólnego...
Dotyczy specjalności zarządzanie sportem.
1.Omów wzajemne związki i oddziaływanie turystyki i sportu na przestrzeni poszczególnych epok historycznych.
2.Przedstaw pomysł na nowy produkt sportowy miasta lub regionu, z uwzględnieniem rynku docelowego oraz możliwości regionu lub miasta z którego pochodzisz.
3.Przedstaw rolę sponsoringu sportowego dla podmiotów sponsorowanych i sponsorujących na przykładach.
mam nadzieję że pomożecie są to pytania do licencjatu który bronie za 2 tygodnie....a i chętnie przyjmę pomoc do rozwiązania pytań z zakresu Zarządzania ogólnego...
- azia
- Juventino
Nadchodzą szczegóły.
Nie wiem czy nadajnik działa ale komp jest i net będzie, czyli najważniejsze, oglądać będzie można.
Kto da radę, możemy spotkać się trochę wcześniej. Proponuję 18/19. Dojazd tramwajem nr 3 w kierunku stadionu i wysiadka na przystanku "Sportowa". Planowany jest grill także może niech każdy sobie weźmie na co będzie miał ochotę.
A teraz pytanie, co chcecie pić?:D
Nie wiem czy nadajnik działa ale komp jest i net będzie, czyli najważniejsze, oglądać będzie można.
Kto da radę, możemy spotkać się trochę wcześniej. Proponuję 18/19. Dojazd tramwajem nr 3 w kierunku stadionu i wysiadka na przystanku "Sportowa". Planowany jest grill także może niech każdy sobie weźmie na co będzie miał ochotę.
- jammiq
- Juventino
Tak mi się skojarzyło:ah16 pisze: 2.Przedstaw pomysł na nowy produkt sportowy miasta lub regionu, z uwzględnieniem rynku docelowego oraz możliwości regionu lub miasta z którego pochodzisz.
"Sztafeta 4x100ml połączona z oglądaniem meczu Juventusu Turyn w Seta i Galareta"

Będzie okazja już w niedzielę zrobić mały test

Na grillu się zjawię, ale zapewne dośc późno - zależy o której wrócę do czwy. Zapewne rowerkiem

- Nedved11rulez
- Juventino
Co łaskaazia pisze:Nadchodzą szczegóły.

Ja Myślę że będę około 21 jak sie nie zgubie

I’m gonna run away and never wonder why...
I’m gonna run away and open up my mind...