Mecz Juve - Deportivo nie w TVP :(:(:( !

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
x_men_1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 stycznia 2004, 16:40

Niedawno wyslalem maila do TVP z pytaniem jaki mecz LM będzie puszczony 25/02 , i niestety pan Jabłoński odpisal że tego dnia będzie puszczony mecz Manchester U. - Porto :cry: :( . Napisalem im także że mogli by na stronie przeprowadzić Ankietę jaki mecz mają puścić danego dnia , pan Jabłoński powiedzial mi że planują taką ankietę przeprowadzić podczas meczy EURO 2004 , i przyznał że nie wykluczone że apropo LM też będzie prowadzona ankieta ( oby :D ) . Już za chwilę wysylam maila żeby pokazali drugi mecz deportivo - juventus , i może na nic się to zda , jesli teraz jeszcze pare osób wyśli im podobne maile , ale jak Juve wyjdzie do następnej rnd. to TVP będzie wiedzialo że Juve ma fanów i może pokażą w końcu mecz JUVE !
Ale się rozpisalem , a i nie jestem pewinen czy to dobry pokuj na ten temat , ale przecież to nie jest następny mecz , tylko któryś z kolei . :D

Olszan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 stycznia 2004, 16:42

dałbyś link gdzie do nich napisać to też bym napisał 8)

Zawsze Wierni ! ! !
kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 05 stycznia 2004, 16:51

Własnie dobrze, ze pokażą MU - Porto :!: zawsze jest tak, że jakiś mecz pokazują tylko raz :!: i jeśli teraz puszczą ten właśnie mecz to na 100 % w rewanżach puszczą Juve - Deportivo, a mecz ten będzie na Delle Alpi, więc będzie ciekawszy :!: (o ile będą pokazywać mecze we wtorek :wink: )
P.S powinieneś to napisać w temacie o tym meczu w "Następne mecze" :wink:

x_men_1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 stycznia 2004, 17:02

Wcześniej wysylalem do TVP , na ich podstawowy adres . Ale teraz odpowiedzial mi pan Jabłoński i mam jego adres i piszcie tutaj : Daniel.Jablonski@waw.tvp.pl
Ja już wyslalem , napisalem mu że w imieniu wszystkich fanów juve ze strony JP czyli 2091 fanów oraz okolo 1000 z pozostalych stron (oczywiście zapisalem że chodzi o fanów zapisanych na forum i w rzeczywistości jest ich wiele , wiele więcej ) , że w imienu fanów juve proszę żeby pokazali macz juve deportivo 9 marca .
Kouba zgadzam się z tobą zę skoro pokazują macz man - porto , to raczej drugi raz nie pokarzol ( mniejmy taką nadzieję ) . A i co do tego tematu i pokoju w którym go umieściłem to też chyba masz racje , ale w tym pokoju tez może byc :wink: .

Yari

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 stycznia 2004, 17:18

dobry kombinator z ciebie hehehe. Ja w kiedyś wysłałem maile z zapytaniem czemu nie pokazajuą w wiadomościach sportowych serie A. To odpisali : List został przekazany sekcji sportowej :D :D :D . Niecierpliwie czekam co Tobie odpisze sz.p. Jabłoński :wink:

swiergot

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 stycznia 2004, 17:33

Yari pisze:dobry kombinator z ciebie hehehe. Ja w kiedyś wysłałem maile z zapytaniem czemu nie pokazajuą w wiadomościach sportowych serie A. To odpisali : List został przekazany sekcji sportowej :D :D :D . Niecierpliwie czekam co Tobie odpisze sz.p. Jabłoński :wink:
Widzę że tu jest więcej osób po przejściach z TVP :)
Witam,

chciałem prosić o wyjaśnienie, dlaczego w serwisach sportowych Telewizji
Polskiej nigdy nie ma ani słowa o lidze włoskiej. Proszę też o odpowiedź,
czy jest jakakolwiek szansa, że zmieni się to w najbliższej przyszłości.
Serwis sportowy ma kilka minut więc z konieczności musi być dokonana selekcja informacji. Pańską prośbę przekażemy redakcji sportowej TVP1. Pozdrawiamy. Biuro Rzecznika TVP.
To ich tłumaczenie, że mało czasu i selekcja, jest kompletnie głupie. No ale co zrobić...

Obrazek
BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 stycznia 2004, 18:04

x_men_15 pisze: Kouba zgadzam się z tobą zę skoro pokazują macz man - porto , to raczej drugi raz nie pokarzol ( mniejmy taką nadzieję ) . A i co do tego tematu i pokoju w którym go umieściłem to też chyba masz racje , ale w tym pokoju tez może byc :wink: .
Nie jestem tego taki pewien. Boje sie że skoro pierwszego dnia leci na polsacie Bayern - Real a drugiego na TVP Mu-Porto to w rewnżach może być odwrotnie. Na tvp bedzie raczej na pewno rewanż Real- Bayern więc nadzieja w polsacie sport, ale pewnie wybiorą porto - mu. Tak sobie wykminiłem...obym nie miał racji. :?

nookie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 stycznia 2004, 18:31

Biggi nie strasz :shock: powinni puscic mecz JUVE bo na pewno bedzie ciekawszy od ManU i Porto...mi tam obojetne czy pokaza ten mecz w TVP czy w Polsacie byleby gdzies byl...

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Wicior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 05 stycznia 2004, 18:33

BIGGI pisze:
x_men_15 pisze: Kouba zgadzam się z tobą zę skoro pokazują macz man - porto , to raczej drugi raz nie pokarzol ( mniejmy taką nadzieję ) . A i co do tego tematu i pokoju w którym go umieściłem to też chyba masz racje , ale w tym pokoju tez może byc :wink: .
BIGGI pisze:Nie jestem tego taki pewien. Boje sie że skoro pierwszego dnia leci na polsacie Bayern - Real a drugiego na TVP Mu-Porto to w rewnżach może być odwrotnie. Na tvp bedzie raczej na pewno rewanż Real- Bayern więc nadzieja w polsacie sport, ale pewnie wybiorą porto - mu. Tak sobie wykminiłem...obym nie miał racji. :?
Nie wiem BIGGI skąd u ciebie taka pewność.

Na Polsacie SPort nie pokażą Realu bo ostatnio pokazywali(niedawno(ok.miesiąc temu)) więc albo Lyon, albo Juve.

ALEXDP

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 stycznia 2004, 18:45

No ja mam szczególną nadzieję, że w meczu rewanżowym pyszczą chociaż nasze kochane JUVE :!: :!: :!: :!: :!: :evil: :evil: :evil:

FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GRANDE ALEX DEL PIERO!!!!!!!!!!!!!!
BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 stycznia 2004, 19:00

Wicior pisze:
BIGGI pisze:
BIGGI pisze:Nie jestem tego taki pewien. Boje sie że skoro pierwszego dnia leci na polsacie Bayern - Real a drugiego na TVP Mu-Porto to w rewnżach może być odwrotnie. Na tvp bedzie raczej na pewno rewanż Real- Bayern więc nadzieja w polsacie sport, ale pewnie wybiorą porto - mu. Tak sobie wykminiłem...obym nie miał racji. :?

Na Polsacie SPort nie pokażą Realu bo ostatnio pokazywali(niedawno(ok.miesiąc temu)) więc albo Lyon, albo Juve.
Nie pewnosc, przypuszczenia.

Poza tym nie ma znaczenia kiedy pokazywali mecz Realu, w sytuacji takiego "hitu" jak Bayern - Real,

Zresztą i tak ten mecz nie jest w dzień meczu Juve...oj pożyjemy zobaczymy, nie ma co gdybać..

Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 05 stycznia 2004, 19:51

Nie sadż, żeby mecz Man Utd.- Porto był ciekawszy od pojedynku Juve z Deportivo i mam nadzieje, że po naszej interwencji TVP pokaże rewanzowy mecz Juve

DeeJay

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 stycznia 2004, 20:35

Tylko czekać, jak na naszą prośbę pan Jabłoński wyrzuca wszystkie plany i puszcza specjalnie dla nas mecz Depor - Juve...

A po drugie to TVP nie ma zbyt wiele do gadania, bo podstawowe prawa do LM ma przecież Polsat Sport i to oni wyznaczają co kto będzie transmitował.

Bartas_01

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 stycznia 2004, 22:20

[/quote]

Na Polsacie SPort nie pokażą Realu bo ostatnio pokazywali(niedawno(ok.miesiąc temu)) więc albo Lyon, albo Juve.[/quote]

powiedzialbym dokladnie tak samo a jezeli ty wierzysz ze na polsacie nie pokaza Realu to jestes w bledzie przeciez oni ich kochaja !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hania

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 stycznia 2004, 22:23

Bravo x_men. Wreszcie ktos sie upomniał o Nasze. Ile moza oglądac w koncu ManU :?: :!: Chcemy Juve. A w Euro 2004 niech puszczą duzo meczy Włochow

IL BELLO DEL CALCIO

Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...

Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
ODPOWIEDZ