Transfery w Europie
- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 15 razy
I sprzedali go w wieku 27 lat, a więc w ostatnim momencie, gdy ktoś da za niego >50 mln, bo za 28-29 letniego gracza nie dałoby tyle chyba nawet Monaco czy Zenit.Maly pisze:tak się robi interesy, wydali 40mln + 20mln na pensje a teraz odzyskują 100% wkładu, czyli mieli za darmo takiego gracza przez dwa sezony...
Ja tam zawsze wolałem Cavaniego. Gościu w 3 ostatnich sezonach Serie A strzelił 78 goli, a więc średnio 26 na sezon. Jeśli zostanie na przyszły sezon to pewnie przekroczy setkę w ciągu ledwie 4 sezonów dla Napoli. 3 ostatnie sezony europejskich pucharach: 25 meczów i 19 goli.
- Lucas87
- Juventino
W Monaco pamiętają o tym 0-3 w finale 2004, skoro tak zdecydowanie stawiają na sprowadzanie z Porto obecnych lub byłych zawodników
Ranieri to dobry trener, tylko jest za skromny aby rywalizować o najwyższe trofea :naughty:

- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Albo po prostu agent tych wszystkich gości Jorge Mendes znowu wywąchał duży szmal i się odpowiednio zakręcił wokół tego klubu :-D Ściąganie Carvalho jednocześnie z topowymi piłkarzami bardzo wyraźnie na to wskazuje.Lucas87 pisze:W Monaco pamiętają o tym 0-3 w finale 2004, skoro tak zdecydowanie stawiają na sprowadzanie z Porto obecnych lub byłych zawodników
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
@Crunny: cavani nie zostanie bo już kupili gomeza na jego miejsce, pytanie tylko gdzie wyląduje... wg plotek dzeko idzie do cheslea więc cavani pewnie do city... przy okazji za pewnie stosunkowo niewielkie pieniądze do wyciągnięcia jest torres 

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- francois
- Juventino
To pewne info?Maly pisze:@Crunny: cavani nie zostanie bo już kupili gomeza na jego miejsce, pytanie tylko gdzie wyląduje... wg plotek dzeko idzie do cheslea więc cavani pewnie do city... przy okazji za pewnie stosunkowo niewielkie pieniądze do wyciągnięcia jest torres
Dzeko - nie mogę się nadziwić, że znalazł się klub, który marnuje go na ławce. Ale pewnie kasa go tam trzyma i Juve nie może na niego liczyć

„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
- Antek666
- Juventino
Gadasz naprawdę głupoty kolego,więcej szczegółów gdy będę miał dziś więcej czasu w temacie o Bundeslidze,coby tu nie syfićF-azan pisze:Antek666 zaden klub z poprzedniego sezonu ktory wlasnie sie skonczyl nie jest zadluzony zaden wiec nie pisz glupot bo akurat po Serie A to interesuje sie bundesliga poszukaj sobie raporty a przy okazji kazdy komentator mowil to przy okazji meczow LM
Jak wyżej-jeszcze najpewniej dziś napisze o tym w bardziej odpowiednim temacieM.R. pisze:@Antku666, a tak z ciekawości - możesz podać źródło swoich sprawdzonych informacji na temat długów klubów Bundesligi? Pytam z ciekawości.Antek666 pisze:Podaj źródło swoich NIEPRAWDZIWYCH informacji.Jedyne kluby kompletnie niezadłużone z obecnej pierwszej bundesligi to Bayern i bodajże Eintracht Frankfurt albo Freiburg,dokładnie już nie pamiętam ale któryś z tych dwóch.Potwierdzone info,zaufaj mi,przeproś i nie rozpowiadaj głupot,dankeschön.F-azan pisze:W Niemczech jest tak ze 51% klubu posiadaja kibice a reszta jest dla inwestorow dlatego bundesliga jest jedyna liga bez zadluzenia
Śmieciarze już kupili Gomeza? Jakoś nie widżę oficjalnych info na stronie bayernu.To tak jak mówić,że my kupiliśmy już Joveticia,Ogbonnę i HiguainaMaly pisze:@Crunny: cavani nie zostanie bo już kupili gomeza na jego miejsce, pytanie tylko gdzie wyląduje... wg plotek dzeko idzie do cheslea więc cavani pewnie do city... przy okazji za pewnie stosunkowo niewielkie pieniądze do wyciągnięcia jest torres

- Piti
- Juventino
niby dlaczego? Napoli od kilku sezonow nie jest juz sredniakiem ligowym, w tym sezonie calkowicie zasluzyli na wicemistrzostwo i udział w LM wiec niewiem co miałoby go nie zachęcić do Napoli pomijam fakt ze Benitez zostal trenerem Napoli, co dodatkowo mogłoby go zmotywowac do przyjscia. Tutaj mniejsza presja, mniejsza pompa, liga już nie tak medialna, klub też aniżeli Chelsea, więc mógłby się w spokoju odbudować, byłoby to z korzyscia i dla Serie A i dla samego Napoli jesli mialby cos powalczyc w Europie.jackop pisze:Nie wiem co biorą ludzie wieszczący przybycie Torresa do Napoli...To się nie stanie; NIGDY.
- pumex
- Juventino
Może dlatego, że De Laurentiis jest jaki jest, ale nie jest idiotą, który zastąpi Cavaniego równie dużo zarabiającym, 29-letnim Torresem, który jest obecnie zawodnikiem o dwie klasy gorszym od Cavaniego z kiepskimi perspektywami na ponowne odpalenie? Prędzej uwierzyłbym w Mario Gomeza.Bazyliszek pisze:niby dlaczego?jackop pisze:Nie wiem co biorą ludzie wieszczący przybycie Torresa do Napoli...To się nie stanie; NIGDY.
A tam pewne, mały świruje.francois pisze:To pewne info?Maly pisze:@Crunny: cavani nie zostanie bo już kupili gomeza na jego miejsce

- Lucas87
- Juventino
A może Torres powinien obrać np. kierunek rosyjski...Jest raczej przeciętny w Chelsea, a pomimo to w paru meczach o konkretną stawkę nie będąc pierwszoplanową postacią pokazywał klasę (np. w półfinale z Barcą i finale z Bayernem w 2012 lub finale Euro 2012). Mam nadzieje, że kiedyś jeszcze ten zawodnik przypomni sobie swoje najlepsze lata i zacznie grać o niebo lepiej 

- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
Torres zostanie w Chelsea przynajmniej do przyszłego sezonu. Jedyną alternatywą jaką widzę na dziś, to powrót do Atletico.
Jesus Navas żegna się z Sevillą na rzecz €ity. Kwota transferu to 20 mln €. Odpływ wyróżniających się graczy z La Liga trwa w najlepsze.
Kolejny odcinek cyklu "Arsenal Break"?
Nie wiem czy ktoś wspominał, ale Kolo Toure zamienia Manchester na Liverpool, w ramach wolnego transferu. Prawdopodobnie zastąpi Aggera, który dogadał się z Monaco. Oligarchowie z Księstwa rzucają też okiem w stronę Naniego.
Z bardziej nas interesujących:
- Wenger jest podobno fanboyem Michu i chciałby go w zespole. Odpadłby nam rywal w walce o Higuaina.
- Liverpool być może powalczy o Mkhitaryana, co akurat mnie nie martwi, bo i tak wolałbym w Juve Eriksena.
Jesus Navas żegna się z Sevillą na rzecz €ity. Kwota transferu to 20 mln €. Odpływ wyróżniających się graczy z La Liga trwa w najlepsze.
Kolejny odcinek cyklu "Arsenal Break"?
Nie wiem czy ktoś wspominał, ale Kolo Toure zamienia Manchester na Liverpool, w ramach wolnego transferu. Prawdopodobnie zastąpi Aggera, który dogadał się z Monaco. Oligarchowie z Księstwa rzucają też okiem w stronę Naniego.
Z bardziej nas interesujących:
- Wenger jest podobno fanboyem Michu i chciałby go w zespole. Odpadłby nam rywal w walce o Higuaina.
- Liverpool być może powalczy o Mkhitaryana, co akurat mnie nie martwi, bo i tak wolałbym w Juve Eriksena.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
nie no plotki lecą od 2 dni więc wieciepumex pisze:A tam pewne, mały świruje.francois pisze:To pewne info?Maly pisze:@Crunny: cavani nie zostanie bo już kupili gomeza na jego miejsce

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- pumex
- Juventino
Matko Bosko Kochano, mam nadzieję, że Marotta patrzy teraz gdzieś indziej.jackop pisze:Kolejny odcinek cyklu "Arsenal Break"?
Eriksen ponoć jest na ostatniej prostej do Dortmundu.jackop pisze:Liverpool być może powalczy o Mkhitaryana, co akurat mnie nie martwi, bo i tak wolałbym w Juve Eriksena.
Agent Gomeza powiedział chyba wczoraj, że Mariusz nie chce do Włoch.Maly pisze:nie no plotki lecą od 2 dni więc wiecieklose się sprawdził więc napoli może dokonać takiego transferu z kase z cavaniego
Bruno Alves, którym swego czasu mocno się interesowaliśmy, poszedł sobie do Fenerbahce za 5,5mln ojro.

- ewerthon
- Juventino
Kościelny też Ci się nie podoba? Wiemy, że nie lubisz Arsenalu, ale teraz już trochę przegiąłeś 8) . W przeciwieństwie do Vermaelena, Francuz miał udany sezon. Oczywiście na 1000% nie przejdzie teraz do Juve, jednak dla innych klubów z czołówki, które mają problemy ze środkiem obrony, piłkarz ten byłby wzmocnieniem.pumex pisze:Matko Bosko Kochano, mam nadzieję, że Marotta patrzy teraz gdzieś indziej.jackop pisze:Kolejny odcinek cyklu "Arsenal Break"?