Reprezentacja Polski - sparingi
- bramek
- Juventino
żygam już tym pseudo internetowym patriotyzmem.
Najpierw płakać że dostajemy w dupę, a z drugiej strony skreślać każdego który z powodu wojny musiał/chciał wyjechać za lepszym życiem.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Sebastian_Boenisch Przodkowie Polacy, urodzony w Polsce. Musi być Czechem
Najpierw płakać że dostajemy w dupę, a z drugiej strony skreślać każdego który z powodu wojny musiał/chciał wyjechać za lepszym życiem.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Sebastian_Boenisch Przodkowie Polacy, urodzony w Polsce. Musi być Czechem

- Szaq
- Juventino
http://pl.wikipedia.org/wiki/Claude_Mak ... %A9l%C3%A9bramek pisze: http://pl.wikipedia.org/wiki/Sebastian_Boenisch Przodkowie Polacy, urodzony w Polsce. Musi być Czechem
Przodkowie z Konga, urodzony w Kongo. Francuz?
- bramek
- Juventino
Nie wiem co chciałeś tym postem udowodnić.
Zrozumiałbym, gdyby powodem sporu był "Nie wiem kiedy się urodziłem Oli" lub "Prejero".
Jeżeli ktoś mówi o osobie urodzonej w Polsce i mającej Polskie korzenie, że nie jest Polakiem, to jak do tego ma się Makelele ?
Zrozumiałbym, gdyby powodem sporu był "Nie wiem kiedy się urodziłem Oli" lub "Prejero".
Jeżeli ktoś mówi o osobie urodzonej w Polsce i mającej Polskie korzenie, że nie jest Polakiem, to jak do tego ma się Makelele ?
- sebastian10
- Juventino
jeszcze będziemy tęsknic za smuda 
remis z anglia zamydlił poziom naszej reprezentacji

- Szaq
- Juventino
Myślałem, że to był sarkazm i próbowałeś dowodzić polskości Boenischa. My bad zwracam honor.bramek pisze:Nie wiem co chciałeś tym postem udowodnić.
- deszczowy
- Juventino
Z tą Anglią, która wczoraj pogoniła kota Brzylii? :doh:sebastian10 pisze:jeszcze będziemy tęsknic za smuda
- Il Fenomeno
- Juventino
Ja tam nie stoję po żadnej ze stron w tej rozmowie, ale chyba nie jest zbyt rozsądnym sugerować się jakimikolwiek wynikiem meczu towarzyskiego.deszczowy pisze:Z tą Anglią, która wczoraj pogoniła kota Brzylii? :doh:

- pablo1503
- Juventino
'Sobiech strzeli 2-3 bramki'
'To tylko trening'
'Nikt chyba z nas nie traktuje poważnie Lichtensteinu'
Żeby się tylko panowie w studiu nie zdziwili, bo chyba zapomnieli, że nie jesteśmy Włochami czy inną Portugalią, lecz Polską
'To tylko trening'
'Nikt chyba z nas nie traktuje poważnie Lichtensteinu'
Żeby się tylko panowie w studiu nie zdziwili, bo chyba zapomnieli, że nie jesteśmy Włochami czy inną Portugalią, lecz Polską

- ewerthon
- Juventino
A Szpaku już wyskakuje z Salamanem.
Po tym meczu powinni spaść w rankingu na 120 miejsce. Bo w grze od Liechtensteinu niewiele ich dzieli.
@down - sekundę szybszy
Po tym meczu powinni spaść w rankingu na 120 miejsce. Bo w grze od Liechtensteinu niewiele ich dzieli.
@down - sekundę szybszy

Ostatnio zmieniony 04 czerwca 2013, 21:34 przez ewerthon, łącznie zmieniany 1 raz.
- deszczowy
- Juventino
Historyczne zwycięstwo nad Lichtensteinem! Piękne bramki i wspaniała gra biało-czerwonych!
Lecę po wiceroje.
Lecę po wiceroje.
- sebastian10
- Juventino
szkoda słów gra beznadziejna dupę trenerowi uratowali chłopaki z reprezentacji olimpijskiej Bereszyński i Zielinski to wielka przyszłosc kadry mamy zawodników z potencjałem i juz ogranych ja 3 z BVB ale trenera mamy słabego i dla tego te pokolenie moze sie zmarnować . dla tego jestem za fachowcem wysokiej klasy z zagranicy .
- Antek666
- Juventino
w skarpetach i sandałach ofkors?deszczowy pisze: Lecę po wiceroje.
Szczerze....? :oops: Od zeszłorocznego Euro licząc jako oglądanie całego meczu to patrzyłem jedynie mecz o punkty z Anglikami.Bo jedynie ten mecz mnie interesował(owszem był interesujący ale basen narodowy w dniu meczu,sam mecz już średnio...),nie wierzyłem w polską kadrę przed euro 2012,nie wierzę i po z "nowym" szkoleniowcem.
Sorry,ale wolałem sobie często pooglądać mecze Niemców lub mieć totalnie wysrane na football w dniach meczowych kadry,albo jakąś Italię obejrzeć lub inny szlagier. Pierniczę oglądanie polskich kopaczy,bo nadziei na poprawę jak nie było tak i nie ma i pewnie długo nie będzie.Dopóki polska myśl szkoleniowa nie zdechnie a Polakom będzie chciało się grać za free i dla orzełka.