Mercato (2012-2014)
- Dybala 4ever
- Juventino
Nic Viola nie musi. Mogą ich siłą zatrzymać. Zachowanie Bilbao w stosunku do Llorente idealnie obrazuje sytuację. Chciał odejść, a nikt nie zapłacił takiej kasy jak chciało Bilbao no to proszę trybuny i odsunięcie od drużyny stoją otworem.Dolce Vita pisze:Weźmy ich na przeczekanie. Jeszcze sami będą prosić żebyśmy go wzięli za 20 mln + bonusy. Inaczej Jojo się wpieni, a i Adema stracą prawdopodobnie. Już agent o to zadba bo na prowizji od transferu mu zależyfazzi pisze:Trudno. Trochę im się we łbach poprzewracało. Szkoda tylko, że nie biorą po uwagę zdania samego zawodnika, który rok temu zgodził się zostać, pod warunkiem że go puszczą po sezonie. Z pewnością z wielkim zapałem rozpocznie kolejny sezon "na siłę" u nich.
W takim razie Igła + Muriel please.Viola nie ma wielkiego wyboru. Muszą obniżyć żądania bo nigdzie indziej jak do nas Czarnogórzec nie przejdzie skoro chce pozostać w Italii.
EDIT:
http://seriea.pl/index.php?dzial=aktual ... kul=251729 - Możemy być w tym roku świadkami przedłużenia przez FIGC okresu mercato do godziny 23:00 2 września tak jak ma to miejsce w większości lig Europy. No to małego trolla zapuszczę - Osvaldo, Gilardino, Floro Flores w pakiecie dojdą
EDIT 2: Obyś miał rację Słodkie Życie w tej sprawie
Ostatnio zmieniony 03 czerwca 2013, 09:57 przez Dybala 4ever, łącznie zmieniany 1 raz.
- Zdun
- Juventino
Ślepy to Ty jesteś medomeda11 pisze:Lepiej. Marchisio w pierwszym ustawieniu jest zaznaczony jako rywalizujący z Pogbą. W drugim natomiast wygryzł bezapelacyjnie Pirlo. Ale Zdun i jemu podobni udają, że są ślepi i naginają rzeczywistość tak by było tak jak oni uważają. :lol:ewerthon pisze:Pirlo też nieZdun pisze: Czyli nie tylko niektorzy userzy ale i tutaj prosze jak na obrazku nie widzą Claudio w pierwszej 11

- Dolce Vita
- Juventino
Viola to nie Bilbao. Athletic to bardzo specyficzny klub, o specyficznej polityce transferowej. Fiorentina nie może sobie pozwolić na stratę takich pieniędzy jakie dostaliby za Joveticia i Ljiaicia. :naughty:Elo Vidal:) pisze:Nic Viola nie musi. Mogą ich siłą zatrzymać. Zachowanie Bilbao w stosunku do Llorente idealnie obrazuje sytuację. Chciał odejść, a nikt nie zapłacił takiej kasy jak chciało Bilbao no to proszę trybuny i odsunięcie od drużyny stoją otworem.Dolce Vita pisze: Weźmy ich na przeczekanie. Jeszcze sami będą prosić żebyśmy go wzięli za 20 mln + bonusy. Inaczej Jojo się wpieni, a i Adema stracą prawdopodobnie. Już agent o to zadba bo na prowizji od transferu mu zależyViola nie ma wielkiego wyboru. Muszą obniżyć żądania bo nigdzie indziej jak do nas Czarnogórzec nie przejdzie skoro chce pozostać w Italii.

- zahor
- Juventino
Czyli pierwsze zestawienie jest bardzo mądre (bo przewiduje Marchisio na ławie), a drugie bardzo głupie (bo tam Markiz gra w pierwszym składzie). Jedno należy traktować bardzo serio, a drugie olać ciepłym moczem, mimo że na 99% jest autorstwa tych samych osób. Ciekawa logika. Czy możesz sformułować jakieś ogólne zasady regulujące kiedy to twory LGSD należy traktować poważnie, a kiedy nie, czy też zasada jest jedna i prosta - sens mają te układanki, które są zgodne z wizją Zduna?Zdun pisze: Ślepy to Ty jesteś medoNo bo przeciez w drugim ustawieniu wystawienie Marchisio jako rozgrywającego jest rownie smieszne jak czytanie Twoich postów
- Zdun
- Juventino
Zadajesz zbyt duzo pytań retorycznychzahor pisze:Czyli pierwsze zestawienie jest bardzo mądre (bo przewiduje Marchisio na ławie), a drugie bardzo głupie (bo tam Markiz gra w pierwszym składzie). Jedno należy traktować bardzo serio, a drugie olać ciepłym moczem, mimo że na 99% jest autorstwa tych samych osób. Ciekawa logika. Czy możesz sformułować jakieś ogólne zasady regulujące kiedy to twory LGSD należy traktować poważnie, a kiedy nie, czy też zasada jest jedna i prosta - sens mają te układanki, które są zgodne z wizją Zduna?Zdun pisze: Ślepy to Ty jesteś medoNo bo przeciez w drugim ustawieniu wystawienie Marchisio jako rozgrywającego jest rownie smieszne jak czytanie Twoich postów

Przecież już go Conte wystawiał w 3-5-1-1 na takiej pozycji, więc co w tym śmiesznego ?Zdun pisze:Ślepy to Ty jesteś medomeda11 pisze:Lepiej. Marchisio w pierwszym ustawieniu jest zaznaczony jako rywalizujący z Pogbą. W drugim natomiast wygryzł bezapelacyjnie Pirlo. Ale Zdun i jemu podobni udają, że są ślepi i naginają rzeczywistość tak by było tak jak oni uważają. :lol:ewerthon pisze: Pirlo też nieNo bo przeciez w drugim ustawieniu wystawienie Marchisio jako rozgrywającego jest rownie smieszne jak czytanie Twoich postów
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- Lucas87
- Juventino
Dla mnie wszystkie schematy ustawień, które nie uwzględniają Pirlo i Marchisio to jakiś żart :shock: Razem z Vidalem ci zawodnicy stanowią siłę napędową zespołu, a pomimo, że z wiekiem Andrea będzie coraz słabszy to z całą pewnością jego doświadczenie i przebłyski geniuszu nieraz uratują ten zespół. Wymienieni gracze plus Buffon to mózg i serce zespołu. Więc moim skromnym zdaniem należy to traktowac z przymróżeniem oka.
Jak znajdzie się ktoś, kto mu pensje zapłaciKrystek pisze:A może by tak spróbować Rooneya?

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- Bandiera_Rossa
Chyba spróbować rozśmieszyć ofertą kontraktuKrystek pisze:A może by tak spróbować Rooneya?
- Piti
- Juventino
po co maja mówić o Llorente, oni wolą sie zajmować pisaniem na temat piłkarzy, ktorzy do nas nie dołączą niż o pewnych transferach, swoją drogą ostatnio nie było Llorente nawet na ławce rezerwowych, może już szuka domu w Turynie?rekrut86 pisze:LGDS zapomnieli o Llorente
kwestia Obianga jest raczej pewna, Marotta zbija piony z ludźmi z Sapmdorii więc problemow z transferem być nie powinno, wciśniemy im de Ceglie + kilka mln zapewne.
- Akshen
- Juventino
Imho mercato zlozone z Higuaina/Joveticia, Diamantiego, Obianga, Berardiego i Ogbonny z jednoczesna sprzedaza Quaga, Matriego, Padoina i De Ceglie byloby calkowicie satysfakcjonujace i wydaje mi sie, ze calkiem realistyczne.
- @D@$
- Juventino
Czepiliście się tego Padoina... Stawiam też, że jeden z dwójki (co najmniej) Matri/Quagliarella zostanie.
De Ceglie... Sam już nie wiem jaka jest jego rola. Mam tak, że jak coś leży w lodówce dłuższy czas to się przyzwyczajam do tego i przestaje to zauważać, chyba że zacznie śmierdzieć. Może tak jest z Paolo, jest już, to niech sobie siedzi, na treningach się przydaje i tyle
De Ceglie... Sam już nie wiem jaka jest jego rola. Mam tak, że jak coś leży w lodówce dłuższy czas to się przyzwyczajam do tego i przestaje to zauważać, chyba że zacznie śmierdzieć. Może tak jest z Paolo, jest już, to niech sobie siedzi, na treningach się przydaje i tyle