Wszystko o Fiorentinie
- Robaku
- Juventino
Mam nadzieję, że Jojo jesli odejdzie z Violi to nie więcej niż 20 mln. Obecnie Ljajic w dużo lepszej formie, może być tak, że prześpią czas, żeby na mim zarobić. Wiadomo, że jeśli ktoś kupi SJ to jednak nie za cenę, która dyktują we Florencji.
- StaryDobryNedved
- Juventino
Mam nadzieję, że Viola z Montellą rozwalą LE, a i w Serie A pokażą się jeszcze lepiej (podium?). Naprawdę fajnie gra ta drużyna, jakby jeszcze się wzmocnili (nie osłabiając) to kozacki skład im się szykuję. Dobrze by było też jakby Wolski więcej tam pogrywał, zawsze to Polak. 

- zoff
- Qualità Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Spokojnie. Joveticiem zainteresowane są kluby angielskie, znane przecież z rozrzutności. Słaba gra może być efektem pewnego wypalenie Czarnogórca we Florencji. Jove grał jeszcze z Violą w fazie pucharowej Champions League. Nie chciałbym odejścia SJ z włoskiej ligi, ale nie wydaje mi się że ktoś z włoskich klubów da więcej niż 20 mln.Robaku pisze:Mam nadzieję, że Jojo jesli odejdzie z Violi to nie więcej niż 20 mln. Obecnie Ljajic w dużo lepszej formie, może być tak, że prześpią czas, żeby na mim zarobić. Wiadomo, że jeśli ktoś kupi SJ to jednak nie za cenę, która dyktują we Florencji.
- pumex
- Juventino
Według donosów z włoskich serwisów, Marotta nie zaproponuje za Joveticia więcej niż 15mln w gotówce. Jeśli Viola zechce więcej, a zechce na pewno, to może liczyć tylko i wyłącznie na dodatek w postaci naszych kart zawodniczych, przy czym Quag i Matri odpadają, gdyż Fiołków nie stać na płacenie takich pensji piłkarzom zbliżającym się do 30-tki a sami zainteresowani nie są zbyt chętni do obniżenia swojej gaży.zoff pisze:Nie chciałbym odejścia SJ z włoskiej ligi, ale nie wydaje mi się że ktoś z włoskich klubów da więcej niż 20 mln.

- Zawidowianin
- Juventino
Koło 2 mln. Nie wiem czy nie odpowiednio 1,8 i 2,2
onliforpipul
- pumex
- Juventino
Z moich informacji obaj zarabiają 2,2mlnzoff pisze:A tak btw. Pumi, bo widze ze ostatnio w formie, ile zarabiają Alessandro i Fabio? Za Secco była taka lista nawet kto ile ciągnie.

edit: ooo, albo tak, jak pisze zahor

- Vimes
- Juventino
- Robaku
- Juventino
Debiut Wolskiego, wiadomo małoefektywny, ale efektownie przez te 30 minut było na pewno. Bardzo ma dobrze ułożoną stopę, jakbym Pirlo widział, musi się jeszcze dostosować do umiejetności włoskich piłkarzy i szybkości rozgrywania piłki, ale może w przyszłym sezonie dawać Fiorentinie sporo.
Ciesze się, że te młode wilcziki on czy Zieliński będą mieli okazje zaprezentować się nie tylko w Serie A ale i w LE.
- zoff
- Qualità Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Po Borji Valero, Viola otwiera się na Hiszpanów. I chyba dobrze. Trzymam kciuki za dobre okienko transferowe Violi. Sfinansowanie Jove tylko im się opłaci. W tym sezonie stworzyli bardzo ciekawą bazę. Mam nadzieję, że nie prześpią tego mercato i dobrze zaprezentują się w LE.
http://transfery.info/57801,dwa-hiszpan ... fiorentiny
- deszczowy
- Juventino
We will say, what time will tell, że się podeprę klasykiem. Joaquinem to chyba my też się swego czasu interesowaliśmy, nie?zoff pisze:Po Borji Valero, Viola otwiera się na Hiszpanów. I chyba dobrze. Trzymam kciuki za dobre okienko transferowe Violi. Sfinansowanie Jove tylko im się opłaci. W tym sezonie stworzyli bardzo ciekawą bazę. Mam nadzieję, że nie prześpią tego mercato i dobrze zaprezentują się w LE.
PS. Miałem Ci juzjakis czas temu podziękować za życzenia urodzinowe, ale ciągle coś mi wypadało. Także - dzięki! Jak braciak do mnie dzwonił następnego dnia to nawet nie pamiętałem, że mi składał życzenia

- pan Zambrotta
- Juventino
matkobosko, za takie teksty powinny kartki lecieć.zoff pisze:Trzymam kciuki za dobre okienko transferowe Violi.
po co im Joaquin, skoro po prawej biega Cuadrado? chyba, że chcą grać 4-3-3, a nie 3-5-2.