Mercato (2012-2014)
- playmaker
- Juventino
Alaba - no ciekawe co by trzeba było zrobić, żeby go wyciągnąć. Pozdro.
A Robben to tylko do 4-3-3, którym nie gramy i nie wiadomo czy będziemy grać. Plus zarobki, egoizm, wiek i prawa noga (a w zasadzie jej brak). No i gwiazdeczka.
Piszczka czeka operacja i długa przerwa w grze, min. 4 miesiące. Po przygodzie z Islą to raczej nie pyknie.
A Robben to tylko do 4-3-3, którym nie gramy i nie wiadomo czy będziemy grać. Plus zarobki, egoizm, wiek i prawa noga (a w zasadzie jej brak). No i gwiazdeczka.
Piszczka czeka operacja i długa przerwa w grze, min. 4 miesiące. Po przygodzie z Islą to raczej nie pyknie.
- Piti
- Juventino
Higuain i Jovetic w jedno okienko jest jak najbardziej do zrealizowania, Fiorentina przeciez pozyskala (co prawda połamanego) Giuseppe Rossiego, nad ktorym tez polowa forum fapała jakiś czas temu, wiec nie bedą jakoś żalowac odejsciu Jove tym bardziej ze dostana w zamian napastnika od nas i uzupełnią odrazu luke
- PlanetJuve
- Juventino
Jeżeli już mówić o zawodnikach z finału to do Nas pasowałby Gündogan.. Gdybyśmy nie mieli tak "zapchanej" pomocy.. 22 lata i tak operować w środku pola..
- Piti
- Juventino
nie wydaje mi sie, owszem w kreowaniu jest niezly, ale to co wyprawial w drugiej polowie to parodia, pchal sie srodkiem na pelnym gazie by stracic pilke i narazic na kontre, tak z 3 razy to bylo..u nas na forum za takie coś byłby równany z ziemią przez tutejszych forumowiczow, mimo tego potencjal ma, jednak..po co nam pomocnik? juz predzej Reusa bym chcial niz turkaPaweljuve2006 pisze:Jeżeli już mówić o zawodnikach z finału to do Nas pasowałby Gündogan.. Gdybyśmy nie mieli tak "zapchanej" pomocy.. 22 lata i tak operować w środku pola..
- PlanetJuve
- Juventino
Chyba pomyliles go w dwoch sytuacjach z Hummelsem ktory cisnal sie na przepych i nie wiedzial co z pilka zrobic.. W odbiorze gosciu jest mega i to co zrobil z Robbenem sam na sam to szacun. Reus to wychowanek BVB ktory wrocil z "wygnania" takze wydaje sie nieosiagalnym celem..Bazyliszek pisze:nie wydaje mi sie, owszem w kreowaniu jest niezly, ale to co wyprawial w drugiej polowie to parodia, pchal sie srodkiem na pelnym gazie by stracic pilke i narazic na kontre, tak z 3 razy to bylo..u nas na forum za takie coś byłby równany z ziemią przez tutejszych forumowiczow, mimo tego potencjal ma, jednak..po co nam pomocnik? juz predzej Reusa bym chcial niz turkaPaweljuve2006 pisze:Jeżeli już mówić o zawodnikach z finału to do Nas pasowałby Gündogan.. Gdybyśmy nie mieli tak "zapchanej" pomocy.. 22 lata i tak operować w środku pola..
- Piti
- Juventino
To prawda z tym, ze Conte powiedzial Vucinic i Marchisio tez 'for sale'? Vucinica romaniste jeszcze przeboleje, ale przy sprzedazy Claudio symbolu uwczesnego Juve bym nie wytrzymal..wiadomo zaden pilkarz nei jest wazniejszy niz klub, ale po co sie pozbywac takiego pilkarza i to w dodatku 100% wychowanka urodzonego w Turynie, utozsamiajacego sie z Juve od dziecko, przeszedl wszystkie szkolki Juve od najmlodszej az do seniorow a co najwaznejsze prezentuje jakiś POZIOM, czego nie mozna powiedziec o naszym drugim czy trzecim wychowanku Giovinco czy de Ceglie.
Haha z tym Alabą to się uśmiałem. Niezłą fantazję mają pismaki, oni naprawdę myślą, że ktoś choć trochę rozeznany jest w stanie w to uwierzyć ? 

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- Mate.G
- Juventino
Mi się tylko nasuwa pytanie...fazzi pisze:Haha z tym Alabą to się uśmiałem. Niezłą fantazję mają pismaki, oni naprawdę myślą, że ktoś choć trochę rozeznany jest w stanie w to uwierzyć ?
Po co Bayern miałby go sprzedać ?
Młody świetny gracz, w Bayernie nie narzeka, a sam klub biedny nie jest i kasy ze sprzedaży zawodników nie potrzebuje

No o to mi chodzi. Koleś jest podstawowym zawodnikiem najlepszej obecnie i chyba najbogatszej drużyny na świecie. Niby w jaki sposób mieli byśmy go wyciągnąć ? Przecież sam do gorszej drużyny nie będzie chciał odejść, a my nie jesteśmy w stanie złożyć Bayernowi oferty nie do odrzucenia ( oni nie potrzebują $$$, my go nie mamy tyle ).
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- pumex
- Juventino
Skąd takie info? Ja żadnego dementi nie znalazłem. Przeciwnie, czytałem wypowiedź Guardali, który mówił, że Elkann nigdy nie wypowiada się bez przyczyny i sprawa Joveticia jest w zaawansowanej fazie. Czytałem również wymianę zdań jakichś dwóch dziennikarzy sportowych, którzy próbowali wywnioskować, czy wypowiedź Elkanna była ironią, czy nie.jakku1 pisze:Aha, jeszcze jedno. Ta wypowiedz Elkanna z ostatnich dni jest zmyslona.
Marchisio out? Ja pierdziu, kto wymyśla takie kretynizmy?

- jakku1
- Juventino
Widzialem film z tej konferencji i Elkann nie powiedzial w zasadzie nic konkretnego. Swietnie żonglował slowami, zeby uniknac jednoznacznej odpowiedzi. Potem nie wiadomo z jakiego powodu prasa zle go zacytowala i tak to dalej poszlo. A wszyscy odnosili sie do cytatu, ktorego de facto nie bylo.pumex pisze:Skąd takie info?jakku1 pisze:Aha, jeszcze jedno. Ta wypowiedz Elkanna z ostatnich dni jest zmyslona.
Tak dziala rynek mediow we Wloszech, eh

Jest kilka plotek:
1) Inter w zwiazku z naszym zainteresowaniem Ranocchia moze byc sklonny do wymiany go na Melo i Isle. Chyba faktycznie szukamy lewonoznego srodkowego obroncy, bo ostatnio duzo sie mowi takze o Ogbonnie. Torino go wycenilo na 15m podobno.
2) Tuttosport napisal o tym, ze w przypadku kiedy bedziemy potrzebowali jednak kogos jeszcze na prawa strone obrony, byc moze nasze oczy zwroca sie w kierunku Janmaata (tego z Feyenoordu, byl na liscie Paraticiego).
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Elkann i tak się transferami nie zajmuje, więc w zasadzie wszystko jedno jaki zawodnik mu się podoba i którego według niego trzeba kupić 
btw - po co Interowi Melo? Za chwilę 30-letni Brazylijczyk z wysokim kontraktem (chyba 4 mln z tego co pamiętam). Nikt go nie chce kupić od dwóch lat i nagle go wymienimy razem z beznadziejnym Islą... :doh:

btw - po co Interowi Melo? Za chwilę 30-letni Brazylijczyk z wysokim kontraktem (chyba 4 mln z tego co pamiętam). Nikt go nie chce kupić od dwóch lat i nagle go wymienimy razem z beznadziejnym Islą... :doh:
- pumex
- Juventino
Hmm... sam nie wiem. Trochę nie chce mi się wierzyć, że całość włoskiej prawy bezmyślnie coś powtarzała interpretując na swój sposób, a potem jeszcze to komentują i nad tym debatują.jakku1 pisze:Widzialem film z tej konferencji i Elkann nie powiedzial w zasadzie nic konkretnego. Swietnie żonglował slowami, zeby uniknac jednoznacznej odpowiedzi. Potem nie wiadomo z jakiego powodu prasa zle go zacytowala i tak to dalej poszlo. A wszyscy odnosili sie do cytatu, ktorego de facto nie bylo.
Czy mi się tylko wydaje, czy Rano jest prawonożny?jakku1 pisze:Inter w zwiazku z naszym zainteresowaniem Ranocchia moze byc sklonny do wymiany go na Melo i Isle. Chyba faktycznie szukamy lewonoznego srodkowego obroncy

- wojczech7
- Juventino
Mnie się wydaje, podobnie jak jakku, że to "lewak".pumex pisze:Czy mi się tylko wydaje, czy Rano jest prawonożny?
Kurde, jakbyśmy mieli zrezygnować z Isli nie robiłbym tego na rzecz Interu. Ten chłopak ma ogromny potencjał i obawiam się, że plulibyśmy sobie potem nieźle w brodę...

Ostatnio zmieniony 26 maja 2013, 11:28 przez wojczech7, łącznie zmieniany 1 raz.
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- jakku1
- Juventino
Podobno Mazzarri bardzo lubi Melo, ale pewnie to kolejna plotka wloskich dziennikarzy
Co do Ranocchi, kurcze, mnie sie wydaje, ze on jest lewonozny... Ale glowy nie dam.

Co do Ranocchi, kurcze, mnie sie wydaje, ze on jest lewonozny... Ale glowy nie dam.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113