Liga Mistrzów 2012/13
- pan Zambrotta
- Juventino
efekt durnoty platiniego, czyli orszak drużyny przez pół stadionu, by odebrać medal. Przechodzą ci biedacy przez trybuny vipowskie, gdzie garniturowcy kręcą ich ze swoich ajfonów, przez trybuny z januszami dla których szczytem amrzeń jest przybicie piatki z kazdym piłakrzem i pomachaniem do mamy w tv, przez jakieś klatki schodowe o szerokości pół metra. Ehh, dla mnie beznadziejnie to wyglada, wolałem ceremonie na środku stadionu.
Finał o Superpuchar - Guardiola vs Mourinho.
Finał o Superpuchar - Guardiola vs Mourinho.
Ostatnio zmieniony 25 maja 2013, 22:58 przez pan Zambrotta, łącznie zmieniany 1 raz.
- Wojtek
- Juventino
Borussia zaskoczyła od początku i gdyby nie Neuer to kto wie, lecz dobrze sie stało że Bayern wygrał, należało im sie, wkońcu nie jest sie przez przypadek 3 razy w finale przez 4 lata, a także pokonali Juve wiec
Ribery cham, Lewy to samo!
Finał CL 2011/2012 : Bayern vs Chelsea
Superpuchar Europy 2013 Bayern vs Chelsea

Finał CL 2011/2012 : Bayern vs Chelsea
Superpuchar Europy 2013 Bayern vs Chelsea

- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Borussia zagrala fatalnie w defensywie, nawet Hummels robil straszne babole - straty przy wyprowadzaniu pilki, puszczanie jej w koziol przez wlasna bramka. Swietnie to bylo widac przy trzecim golu - swieca do Riberiego, ktora nie miala prawa spasc na ziemie w strefie obronnje BVB a on nieatakowany skleja ja do murawy i posyla miedzy rozkraczonymi obroncami :doh:. Szkoda, wygrala bardziej niemiecka druzyna.
- annihilator1988
- Juventino
Lewandowski za podeptanie Boatenga powinien dostać czerwień. Przypominam, że za podobne zachowanie Melo podczas MŚ został wyrzucony z boiska. A tak w ogóle, to cieszę się, że BVB przegrało, bo już Mucha zaprosiłaby trójkę z Dortmundu na uroczyste śniadanie czy co tam woli innego,a my musielibyśmy o tym czytać w gazetach. Btw. Albo mi się zdaje, albo magicznie grający Piszczek przepuścił swoim skrzydłem Robbena, który podawał na 1 do 0?
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- Marcin_ACM
- Milanista
Mieszkam pod Monachium od paru tygodni. Kibicowałem dziś BVB. Wygrała bawarska maszyna. Respekt. Dziwne tu zwyczaje, nie będzie oficjalnej fety w mieście, nie będzie przejazdu z pucharem, tylko coś tam na lotnisku przy powitaniu. Dziś na Allianz Arena było public viewing, darmowe wejściówki wysprzedane były kilka dni temu w kilka godzin, była kilometrowa kolejka, a dziś... pustki na trybunach, bo brzydka pogoda
Mam wrażenie, że zwycięstwo tego pucharu to normalka, takie odhaczenie zadania do wykonania. W okolicy też cisza, chyba tylko mnie było słychać przy golu Gundogana 
O! A z tym newsem będę tu chyba pierwszy, właśnie na niemieckim N24 na pasku jest wiadomość, że Heynckens potwierdza transfer Lewandowskiego!

O! A z tym newsem będę tu chyba pierwszy, właśnie na niemieckim N24 na pasku jest wiadomość, że Heynckens potwierdza transfer Lewandowskiego!

- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Z calym szacunkiem kolego Milanisto, ale Bawarska maszyna dzis miala farta i pomoc od waszego kolegi Rizzoliego. Ten czlowiek powinien na zawsze zrezygnowac z sedziowania na wysokim poziomie bo gwalci zasady sportu zwanego Pilka Nozna.
Jego decyzja o pozostawieniu Dante na boisku za faul brutalny w Polu karnym jest po prostu KOMICZNA i wypacza wynik spotkania - ala Cavani z nami - co bylo artykulowane przez felietonistow goal'u.
Rizzoli nie ma jaj, nigdy miec ich nie bedzie. Mam nadzieje ze ostatni raz sedziowal tak wazne spotkanie.
Jego decyzja o pozostawieniu Dante na boisku za faul brutalny w Polu karnym jest po prostu KOMICZNA i wypacza wynik spotkania - ala Cavani z nami - co bylo artykulowane przez felietonistow goal'u.
Rizzoli nie ma jaj, nigdy miec ich nie bedzie. Mam nadzieje ze ostatni raz sedziowal tak wazne spotkanie.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- cziro
- Juventino
Co było najlepsze w meczu?
Szpakowski: "Nicola Rihholi, Nicola Rikkoli"
Juskowiak- kiedy na ekranie widnieje statystyka BVB:
attempts 12
corners 7
"proszę zobaczyć 12 strzałów na bramkę w tym aż 7 celnch"
Szpakowski: "Nicola Rihholi, Nicola Rikkoli"
Juskowiak- kiedy na ekranie widnieje statystyka BVB:
attempts 12
corners 7
"proszę zobaczyć 12 strzałów na bramkę w tym aż 7 celnch"
- sebastian10
- Juventino
chelsi - bayern fajny mecz bedzie co .
szkodas polaków ale i tak fuksem doszli do finały nie lubie Bayernu od lat ale zasłużyli byli naj lepsi
szkodas polaków ale i tak fuksem doszli do finały nie lubie Bayernu od lat ale zasłużyli byli naj lepsi