Liga Mistrzów 2012/13
- Piti
- Juventino
Adriano, Alba, obecny Dani Alves to lepszych bocznych obroncow? no chyba nie, przynajmniej w defensywie.deszczowy pisze:No popatrz... wydawało mi się, że Barca ma jednak lepszych obrońców na bokach, niż my. A łysy robił ich jak kołki. Ale co tam.Bazyliszek pisze: gral z nami dobrze bo nasza taktyka sie marnie sprawdza przeciwko druzynom opierajacym taktyke na swoich skrzydlach, a ze mielismy kołka Peluso na wingbacku to nie ciezko o miniecie takiego kołka na skrzydle
- Dybala 4ever
- Juventino
Felek uspokój się. 1 raz w życiu Robben pomyślał i strzelił technicznie, a nie siłowo. I już wielka podnieta.
- pan Zambrotta
- Juventino
chelsea wygrała w monachium, bayern wygrywa w londynie. W przyrodzie nic nie ginie. Mam nadzieje, że to koniec fapania nad bvb, bo na wymiociny sie zbiera, gdy słyszę spusty nad tą drużyną.
- deszczowy
- Juventino
Jeszcze coś masz do powiedzenia w kwestii frajerów?Elo Vidal:) pisze:Robben to frajer wszechczasów. I niech ktoś niech tylko napisze, że marzy o nim w Juve.... :lol:
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Hejterpan Zambrotta pisze:chelsea wygrała w monachium, bayern wygrywa w londynie. W przyrodzie nic nie ginie. Mam nadzieje, że to koniec fapania nad bvb, bo na wymiociny sie zbiera, gdy słyszę spusty nad tą drużyną.

A tak na Serio to Borussia dużo szczęścia miała w tym meczu, choć sam finał godny finału

Naprawdę dobry mecz.

- Winner
- Juventino
Czy tylko ja ma takie wrażenie że Błaszczykowski jest dobrym zawodnikiem ale brakuje mu finezji. Bo on zawsze zagrywa piłki, robi dryblingi tak przewidywalnie że mało z tego wynika. Co do finału to wygrała drużyna najlepsza ze wszystkich w tym sezonie, na początku BVB dawało radę ale później chyba brakło im sił.
Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- Mate.G
- Juventino
Koniec fapania skończy się tylko wtedy gdy Polska kolonia opuści ten klubikpan Zambrotta pisze:chelsea wygrała w monachium, bayern wygrywa w londynie. W przyrodzie nic nie ginie. Mam nadzieje, że to koniec fapania nad bvb, bo na wymiociny sie zbiera, gdy słyszę spusty nad tą drużyną.

Robben ehh samolub, ale wtedy kiedy trzeba to mu się udało

Brawa dla Bayernu, kibicowałem im. Należał im się ten puchar skoro pokonali ... JUVE
Mam nadzieję, że za rok ktoś ich powstrzyma, nie mogą zdobyć LM dwa razy pod rząd, to zadanie należy do innego klubu. If you know what i mean :C
- Dybala 4ever
- Juventino
Tak mam :!: Skuteczność na poziomie naszego ataku. Strzelił 1 na 5 setek. Więc to mam do powiedzenia w kwestii frajerówdeszczowy pisze:Jeszcze coś masz do powiedzenia w kwestii frajerów?Elo Vidal:) pisze:Robben to frajer wszechczasów. I niech ktoś niech tylko napisze, że marzy o nim w Juve.... :lol:

- Osgiliath
- Juventino
z tego całego wymiotu szpaka zapamiętałem jedno mądre zdanie - Bayern wygrał dzięki doświadczeniu... wyczekali borussie, bo w drugiej zagrali sporo lepiej a i Robben potrafił podać nawet a ostatnią akcję nawet wykończyć
pozostaje czekac, aby niedługo Juve wznosiło ten puchar

pozostaje czekac, aby niedługo Juve wznosiło ten puchar