Liga Mistrzów 2012/13
- Osgiliath
- Juventino
Takich kilka obserwacji:
- to bawienie się Hummelsa wokół własnego karnego może się źle skończyć
- Ribery faulując Vidala pokazał, a dziś udowodnił machać rączką wokół roberta, że wystarczy chwila, by pokazał, że ma kiepsko z móżdżkiem
- Robben wydaje mi się, że zaraz po objęciu FCB przez Pepa poleci, bo to jakim jest skończonym egoistą dyskwalifikuje go do gry zespołowej, a już ilością marnowanych okazji zbliża się do Matriego
Bayern jak nie Bayern dziś... dzida na Riberego/Robbena/Mandzukica i git.
Darzę ich sympatią, ale dziś - ze względu na Kloppa - jestem za BVB
- to bawienie się Hummelsa wokół własnego karnego może się źle skończyć
- Ribery faulując Vidala pokazał, a dziś udowodnił machać rączką wokół roberta, że wystarczy chwila, by pokazał, że ma kiepsko z móżdżkiem
- Robben wydaje mi się, że zaraz po objęciu FCB przez Pepa poleci, bo to jakim jest skończonym egoistą dyskwalifikuje go do gry zespołowej, a już ilością marnowanych okazji zbliża się do Matriego

Bayern jak nie Bayern dziś... dzida na Riberego/Robbena/Mandzukica i git.
Darzę ich sympatią, ale dziś - ze względu na Kloppa - jestem za BVB

- Dybala 4ever
- Juventino
Początek meczu, a Szpaku: łapie piłkę Weidenfeller, a on mówi: piłkę wybija Manuel Nuer :lol: . Rozumiem przekręcać nazwiska, ale mylić piłkarzy na boisku to już zakrawa na demencję starczą. Szpaku odejdź na emeryturkę już, bo to naprawdę żałocha 

- deszczowy
- Juventino
Mam wam przypomnieć, jak grał w dwumeczu przeciwko nam?
EDYTA:
Jeszcze coś macie, kmioty, do powiedzenia w temacie Robbena?
EDYTA:
- ewerthon
- Juventino
Naprawdę szczerze żal mi Szpakowskiego. Czy to finał ME w udziałem Polski i Niemiec? Facet zareagował po golu Mandzukicia jakby to Polska straciła gola. Wiem, bo nie raz oglądałem komentowane przez niego mecze i tak właśnie reagował na gole przeciwko Polakom. Mam w nosie tłumaczenie, że trzej nasi rodacy grają.
- Piti
- Juventino
gral z nami dobrze bo nasza taktyka sie marnie sprawdza przeciwko druzynom opierajacym taktyke na swoich skrzydlach, a ze mielismy kołka Peluso na wingbacku to nie ciezko o miniecie takiego kołka na skrzydledeszczowy pisze:Mam wam przypomnieć, jak grał w dwumeczu przeciwko nam?
EDYTA:
- Dante93
- Juventino
joy@ w co Ty wierzysz, toć to strzał miał być
No i dobrze, z dwojga złego-niemieckiego to już wole żeby Bayern miał LM.
Edit: No no, emocje jak na grzybach się zaczynają
Karny ewidentny, fatalne zachowanie Dante(go?!).

No i dobrze, z dwojga złego-niemieckiego to już wole żeby Bayern miał LM.
Edit: No no, emocje jak na grzybach się zaczynają

ktoś tam pisze:"(...)oni sa chorzy na zwyciestwa"
- Robaku
- Juventino
Riccoli wyrzuci tego Franka bo patrzec na niego nie można. Mam nadzieje, że wyleci za chwile.
Niech idzie bo Barcy Hummels który dzisiaj jest daremny - to będzie łatwiej ich pokonac razem z Pique stworza dwie wierze, fatalnie Matts dzisiaj w przeciwieństwie do Suboticia, który jak może to te błedy Hummela naprawia.
Niech idzie bo Barcy Hummels który dzisiaj jest daremny - to będzie łatwiej ich pokonac razem z Pique stworza dwie wierze, fatalnie Matts dzisiaj w przeciwieństwie do Suboticia, który jak może to te błedy Hummela naprawia.
- jsduga
- Juventino
Słuchanie komentatorów TVP jest tak samo przyjemne jak oglądanie baletu mongolskiego
BTW: Ribery nie dokończy tego meczu bez czerwieni.

BTW: Ribery nie dokończy tego meczu bez czerwieni.
„Będąc na początku sezonu czwartą-piątą siłą tej ligi, udało nam się zdobyć mistrzostwo. Gdybym mógł, podpisałbym je własną krwią." - Gigi Buffon
- deszczowy
- Juventino
No popatrz... wydawało mi się, że Barca ma jednak lepszych obrońców na bokach, niż my. A łysy robił ich jak kołki. Ale co tam.Bazyliszek pisze: gral z nami dobrze bo nasza taktyka sie marnie sprawdza przeciwko druzynom opierajacym taktyke na swoich skrzydlach, a ze mielismy kołka Peluso na wingbacku to nie ciezko o miniecie takiego kołka na skrzydle
Poza tym Piszczek jest słabym Polaczkiem i nigdy nie wymieniłbym na niego Lichta, Mandzukić po Euro był tu nazywany kołkiem i drewniakiem, a Bundesliga jest słaba. Prawda?