Serie A 12/13 (38): Sampdoria 3-2 JUVENTUS
- Dybala 4ever
- Juventino
Żal totalny. Leszcze z Sampy wygrywają z nami na koniec sezonu :doh: . No cóż praca, praca, praca i jeszcze raz praca czeka nas. Sezon mimo wszystko pozytywny : Supercoppa Italiana i 31 Scudetto. Teraz czekamy cierpliwie na rozwój wydarzeń odnośnie mercato i widzimy się w lipcu na pre-season!
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Pomijając oczywiście dobrą dyspozycję bramkarza gospodarzy połowa dzisiejszego składu Juventusu jest do wyj*bania. Żałosne jest to, co nam dzisiaj nasi ulubieńcy zgotowali. Jestem wku*wiony. Chyba bardziej niż po porażce z Interem. No nie można tak robić, kończymy sezon, chcemy się cieszyć tym, co osiągnęliśmy, a dostajemy trójkę od jakiejś Sampdorii...
- grande amore
- Juventino
Przyznam, ze po pierwszej polowie nie spodziewalam sie takiego obrotu sprawy. Ja nie wiem co tak rozleniwilo naszych zawodnikow? Czyzby jeszcze grali na kacu po imprezie z okazji zdobycia tytulu? Wynik przykry 

Juve, storia di un grande amore 
------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda

------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Rok temu sytuacja wyglądała podobnie - nasi dali tyłka w spotkaniu z Napoli... Brak motywacji, zacięcia, walki o poprawienie statystyk... Jak mistrz może DWUKROTNIE przegrać z takimi trollami jak Sampa??? To beniaminek.grande amore pisze:Przyznam, ze po pierwszej polowie nie spodziewalam sie takiego obrotu sprawy. Ja nie wiem co tak rozleniwilo naszych zawodnikow? Czyzby jeszcze grali na kacu po imprezie z okazji zdobycia tytulu? Wynik przykry

- Padoin
- Juventino
Nie chce się mądrować, ale jeśli Conte zamierza dalej ściągać na rezerwe swoich ulubieńców to ''powodzenia'' w takich meczach jak dzisiaj, między innymi.
Isla-musi odejść, tragedia, w życiu nie dałbym za niego drugich 9 mln.
De Ceglie-od kilku sezonów wylatuje
Giovinco-mimo wszystko out.
Fabio-jak zwykle strzeli, a potem chce to robić z każdej pozycji. Musi odejść.
Ogólnie nie narzekałbym jak większość, patrząc na progres jaki nastąpił w klubie, wcześniej bodajże 15 remisów i zero porażek i co nam to dało? Teraz dużo lepiej 26 zwycięstw.
Isla-musi odejść, tragedia, w życiu nie dałbym za niego drugich 9 mln.
De Ceglie-od kilku sezonów wylatuje

Giovinco-mimo wszystko out.
Fabio-jak zwykle strzeli, a potem chce to robić z każdej pozycji. Musi odejść.
Ogólnie nie narzekałbym jak większość, patrząc na progres jaki nastąpił w klubie, wcześniej bodajże 15 remisów i zero porażek i co nam to dało? Teraz dużo lepiej 26 zwycięstw.
- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Najgorsze, że trójka niemal podstawowych obrońców (Caceres, Bonucci, Chiellini) pozwoliła Sampie na strzelenie aż 3 goli, a oprócz bramkarza nikt w Sampdorii nie rozegrał meczu życia.
Co do Isli - jak najprędzej pozbyć się tej połówki póki jest jeszcze coś warta! To nie jest problem tylko kontuzji, on świetnie się zapowiadał, ale tak do 2011 roku, a potem było już coraz gorzej i jeszcze przytrafiła mu się ta kontuzja.
Co do Isli - jak najprędzej pozbyć się tej połówki póki jest jeszcze coś warta! To nie jest problem tylko kontuzji, on świetnie się zapowiadał, ale tak do 2011 roku, a potem było już coraz gorzej i jeszcze przytrafiła mu się ta kontuzja.
- ewerthon
- Juventino
Giaccherini jest jaki jest, ale trzeba przyznać, że pod względem uderzenia piłki na bramkę to klasa wyżej od Giovinco i nie piszę to ze względu na jego dzisiejszego gola. Facet po prostu ma tą umiejętność i szkoda, że nie mieliśmy go okazji sprawdzić na skrzydle w 4-3-3 w tym sezonie. Grając jako wing-back, albo środkowy pomocnik, Emmanuele traci swój błysk.
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 19 razy
- Otrzymał podziękowanie: 69 razy
Karny z zadka, zawalenie indywidualnego krycia przez Isle i kontra po tragicznie (nie pierwszym z resztą) wykonanym rzucie rożnym.Crunny pisze:Najgorsze, że trójka niemal podstawowych obrońców (Caceres, Bonucci, Chiellini) pozwoliła Sampie na strzelenie aż 3 goli, a oprócz bramkarza nikt w Sampdorii nie rozegrał meczu życia.
Icardi oddał jeden z najśmieszniejszych strzałów jaki widziałem.
Nie było Szwagra więc polecimy standardowo:
- Q ławka/out
- Giovinco out
- Padoin out
- Isla out
- De Ceglie out
Kogoś pominąłem?
O arbitrze powiedzieć, że z łapanki to za mało. JAK DO JASNEJ CIASNEJ można podyktować rzut karny i zamienić go na rzut sędziowski :rotfl:
Ostatnio zmieniony 18 maja 2013, 23:06 przez jackop, łącznie zmieniany 2 razy.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- Ravfal
- Juventino
Karny z tyłka, to nie wina obrońców, druga bramka to chyba wina Isli, przy trzeciej się nie popisali, chociaż wiadomo kontra, wszystko się może zdarzyć jak jest akcja 3 na 3, ale krycie było tragiczne.Crunny pisze:Najgorsze, że trójka niemal podstawowych obrońców (Caceres, Bonucci, Chiellini) pozwoliła Sampie na strzelenie aż 3 goli, a oprócz bramkarza nikt w Sampdorii nie rozegrał meczu życia.
Największe brawa dla "sędziego", chociaż gdyby nasi wykorzystywali setki to byśmy nie rozmawiali o tym panu co "sędziował".
A konus nie grał tak źle, dwa bardzo ładne podania otwierające drogę do bramki miał, szczególnie to do Padoina.
Ostatnio zmieniony 18 maja 2013, 23:07 przez Ravfal, łącznie zmieniany 1 raz.
- Piti
- Juventino
Giovinco dizisaj wiele akcji schodzil ze skrzydla do srodka i fajnie to wygladalo mysle ze powinnismy go sproobwac na tych pozycjach w przyszlym sezonie bo on jak i Vucinic raczej zostaną.
natomiast Isla (nie obchodzi mnie jego kontuzja, jak ma w naszych barwach dochodzic 3 lata do formy to lepiej juz teraz mu podziękujmy i niech dochodzi sobie do tej formuy w Udinese a nie w takim klubie jak Juventus. Trzeba sie szanowac.
de ceglie out, padoin out, Quagliarella mimo ze go lubie to tez raczej out mam nadzieje ze go sprzedamy za konkretną kase bo tych brameczek nastukal, Matri out, Marrone out na wspolwlasnosc, Bendtner i Anelka out
natomiast Isla (nie obchodzi mnie jego kontuzja, jak ma w naszych barwach dochodzic 3 lata do formy to lepiej juz teraz mu podziękujmy i niech dochodzi sobie do tej formuy w Udinese a nie w takim klubie jak Juventus. Trzeba sie szanowac.
de ceglie out, padoin out, Quagliarella mimo ze go lubie to tez raczej out mam nadzieje ze go sprzedamy za konkretną kase bo tych brameczek nastukal, Matri out, Marrone out na wspolwlasnosc, Bendtner i Anelka out
- Julek997
- Juventino
zobaczcie jakiego ma rezerwowego bramkarza Sampdoria i Juve !!
niestety ale Storari powinien już odejsc, siedzi na ławce a jak wejdzie to każdy strzał w bramke to gol ;/;/;/
Isli, Giovinco obowiązkowo się pozbyć !! sorry Seba ale sie nie nadajesz do Juve, wracaj do Parmy
a Isla nie wierze, że wróci do formy sprzed kontuzji, ten chłopak nie ma dryblingu !!
mam nadziej, że w następnym sezonie Pepe powróci z sezonu 11/12
niestety ale Storari powinien już odejsc, siedzi na ławce a jak wejdzie to każdy strzał w bramke to gol ;/;/;/
Isli, Giovinco obowiązkowo się pozbyć !! sorry Seba ale sie nie nadajesz do Juve, wracaj do Parmy
a Isla nie wierze, że wróci do formy sprzed kontuzji, ten chłopak nie ma dryblingu !!
mam nadziej, że w następnym sezonie Pepe powróci z sezonu 11/12