Życie prywatne Bianconerich
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Wiesz... Jak jakiś czas temu uśmiercono Biebera to ludzie się nawet cieszyli :Calbertcamus pisze:nie rozumiem jakim trzeba być skończonym dupkiem, żeby puścić taką informację w świat. no po prostu dorwałbym gada i nawet jakby był Wałujewem, to chyba bym zabił.
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- grande amore
- Juventino
Nie uwazam, zeby mu cokolwiek specjalnie dokuczalo, zwlaszcza takie chorobsko :doh:a czy syn Pirlo naprawdę choruje na raka, czy to tez plotka?
A propos Pirlo: podobno napisal autobiografie.
Edit: jeszcze link do artykulu w j. wloskim
Juve, storia di un grande amore 
------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda

------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda
- grande amore
- Juventino
No co ty? A gdzie zes to wyczytal? 

------
------
Mowcie mi Magda

------
------
Mowcie mi Magda
- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Zwróć uwagę na słowo "Ponoć"...D-Rose pisze:Ooo. To w tym momencie legła w gruzach teoria tych ktorzy stwierdzą, ze Sebuś kluczowych goli nie umie strzelac :twisted:Bazyliszek pisze:Ponoc konus ma potomka w drodze
Pewnie narobił wiatru, ostro przyspieszył, mocno zamieszał, ale strzelił obok bramki... Albo co gorsza - jakiś rasowy snajper dobił... :twisted:
- Piti
- Juventino
nie musialem czytac, zdjecia po meczu przed ceremonia wreczenia scudetto ogladalem na facebookugrande amore pisze:No co ty? A gdzie zes to wyczytal?

jak ktoś chce linka do całości, to łapcie:
btw wszyscy poprzychodzilo z rodzinami/ swoimi dziewczynami a Pogba wparował z braciakami

- grande amore
- Juventino
Zdjecia z Gio i jego ciezarna partnerka jakos mi umknelo :-P
A ten z Pogba i jego bracmi juz widzialam. Nawet podobni do siebie.
Z kolei corka Lichtsteinera... Toczka w toczke, normalnie
A ten z Pogba i jego bracmi juz widzialam. Nawet podobni do siebie.
Z kolei corka Lichtsteinera... Toczka w toczke, normalnie
------
------
Mowcie mi Magda

------
------
Mowcie mi Magda
- Nedved1983
- Juventino
wygląda bardzo sympatycznie. brzydka też nie jest, powiedział bym nawet że trochę powyżej przeciętnej. no ale o gustach...Orkos pisze:Co za różnica? Urodą nie grzeszy.francois pisze:Dziewczyna Gio jest Azjatką czy tylko tak wygląda?

- Piti
- Juventino
pochodzi z argentyny.francois pisze:Dziewczyna Gio jest Azjatką czy tylko tak wygląda?
daj spokoj, nie jest taka zla zreszta o gustach sie nie dyskutujeOrkos pisze:Co za różnica? Urodą nie grzeszy.francois pisze:Dziewczyna Gio jest Azjatką czy tylko tak wygląda?
- Kamex22
- Juventino
Orkos pisze:Co za różnica? Urodą nie grzeszy.francois pisze:Dziewczyna Gio jest Azjatką czy tylko tak wygląda?
Nie wiem czy wiesz, ale kobiety w ciąży wyglądają trochę gorzej niż normalnie. Po pierwsze są nieco opuchnięte i oczywiście też trochę kg im przybywa. Poza tym jeśli to chłopczyk to jego androgeny wpływają też trochę na matkę co również nie sprzyja urodzie w czasie ciąży.