Beckham o Polakach
- Walo
- Juventino
Gwiazdą reprezentacji Anglii, z którą często spotykamy się we wszelkiego rodzaju eliminacjach jest David Beckham, piłkarz Realu Madryt.
"Z polskich zawodników znam oczywiście Jerzego Dudka. Kilka razy graliśmy przeciwko sobie. Gracie dobrze w piłkę. :-D Byliście na mistrzostwach świata, a w eliminacjach - o ile pamiętam - spotykamy się regularnie. Ostatnio się dziwiłem, dlaczego nie wylosowaliśmy Polski, bo chyba jesteśmy na siebie skazani. I zawsze lepsza jest Anglia, co powinno mieć miejsce również teraz. Mecze będą jednak trudne. Polska zawsze gra twardo i z ogromnym zaangażowaniem" - dodał.
A żeby jakimś cudem Polacy pokonali Anglię :-D
"Z polskich zawodników znam oczywiście Jerzego Dudka. Kilka razy graliśmy przeciwko sobie. Gracie dobrze w piłkę. :-D Byliście na mistrzostwach świata, a w eliminacjach - o ile pamiętam - spotykamy się regularnie. Ostatnio się dziwiłem, dlaczego nie wylosowaliśmy Polski, bo chyba jesteśmy na siebie skazani. I zawsze lepsza jest Anglia, co powinno mieć miejsce również teraz. Mecze będą jednak trudne. Polska zawsze gra twardo i z ogromnym zaangażowaniem" - dodał.
A żeby jakimś cudem Polacy pokonali Anglię :-D
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Ja mam nadzieję że poprawimy bilans z Anglikami i wygramy z nimi oraz zremiosujem na wyjeździe. ajk to piszę to przypomina mi się Wembley.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Desperado---ALEX
- Juventino
To tylko słowa tearz musimy dac popalic Anglikom i pokazac kto jest lepszy :twisted:
- PABLO
- Juventino
teraz pozna naszych napastnikow i oczywiscie hajteZenden pisze:Co prawda go nie lubie i całego Mu i mam nadzieje, że Anglicy dostaną od Polaków albo remis bedzie. Wiadomo, że Dudka tylko zna bo grają w tej samej lidze :o

- del_rafael
- Juventino
Pablo chłopaku, wypluj te słowa... :roll: żadnego Hajto juz nigdy wiecej. Niech jedzie do kazachstanu czy irlandi płń. bo tam pasuje leszcz barowy :!: Swiergot dobrze prawi ale dlaczego miałoby być inaczzej, tzn. miałby mówić że jesteśmy zafajdanymi leszczami i dokopią nam do dupy? Gość jest ok., wypowiada się jak na Krolewskiego przystało - ale to pieprzony angol, a oni szanujatylko siebie! Żeby ich jasny szlag trafił a przede wszyskim tego ryzego fiuta scholsa, dopomóż Panie.
AVE JUVE.
- Michał Wachacki
- Juventino
Beckham się zdziwi jak pokonają Polskę
!!! TYLKO JUVENTUS W MYM SERCU !!!
- KowalFromStolica
- Juventino
Nie lubię Beckhama i mam nadzieje że w meczu z Polakami zobaczymy jego prawdziej zdolności. :-D
Oby twój miecz nigdy się nie złamał.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
Oby twoja Zbroja nigdy nie zardzewiała.
Oby Trzy Księżyce były przewodnikami twej Magii.
Oby twój Życiowy Cel nigdy nie wybuchł ci w twarz.
- Panzerjaeger
- Juventino
Szczerze mówiac to najbardziej chyba lubie z Realu własnie Beckhama,ale wydaje mi się ze jest on trochę zbyt pewny siebie w swojej wypowiedzi na temat naszych przyszlych potyczek :roll: Oby sie przeliczyl Davidek 

- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Niestety jest to mało prawdopodobne, ale jeżeli by złamał noge i tak jak przed mistrzostwami świata królowa Elżbieta załatwiłaby jakiegoś najlepszego uzdrowiciela.MoszeUsz pisze:Mam nadzieje ze Polska ich rozwali a Beckham złamie noge :twisted: