Juve vs Perugia
- kouba
- Qualità Juventino
Pytanie jest niejasno sformułowane
mamy tylko jeden głos...
Ja myśle, ze treze na 100% powinien zagrać. Powinniśmy ten mecz wygrać, ja stawiam na 3-0
bramki....nie wiem, może nawet strzelić Buffon
, byle byśmy wygrali
Ja myśle, ze treze na 100% powinien zagrać. Powinniśmy ten mecz wygrać, ja stawiam na 3-0

- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
Mam nadzieję że wreszcie coś normalnie zagrają bo coś się martwię po ostatnich "wyskokach" chciała bym żeby grano na trzech napastników nie wiem czego się bać chyba wszyscy lubimy ofensywny footbol
Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- DeeJay
- Juventino
Sorry... ale skąd masz tą informacje?! :?Bartas_01 pisze:na Canal+ niebieskim
Meczu nie ma na C+.
Myśle, że trzeba wygrać po przerwie i pokazać swoją siłę. Jestem przekonany, że jeśli wygramy to zmniejszymy dystans do lidera. A tak na marginesie, to wie ktoś czemu grają we wtorek a nie grali w niedziele, jak każda inna liga??
- kouba
- Qualità Juventino
DJ, ten Bartas_01 poprostu napisał tego posta "na dwie części" :? bo trudno żeby odpowiadał na własne pytanie
bo w poprzednim napisał pytanie i w dodatku za ...27 sekund odpowiedział
dziwny facet...
- Johnny777
- Juventino
Bo we wtorek jest "Trzech Króli" (Alexa, Pavla i Giggiego??DJ Juventinho pisze: Myśle, że trzeba wygrać po przerwie i pokazać swoją siłę. Jestem przekonany, że jeśli wygramy to zmniejszymy dystans do lidera. A tak na marginesie, to wie ktoś czemu grają we wtorek a nie grali w niedziele, jak każda inna liga??

- RadeKas
- Juventino
Heh...a ja bede w szkole podczas tego meczu -___-. Nie wiem jaki bedzie sklad, ale jest troche kontuzji i mniejszych urazow. Mimo tego musimy wygrac z Perugia. Naprawde jezeli tego meczu nie wygramy to juz jest cos bardzo nie tak. Licze na zwyciestwo milanu z Roma, co moglo by zaciesnic troche czolowke. Podsumowujac w meczu Juve stawiam na 2-0 dla naszych.
srali muszki będzie wiosna
- Alexa Del Piero
- Juventino
oby tylko bramki nie strzelil Tudor, tak jak w mecze z Realem Soc.kouba pisze:bramki....nie wiem, może nawet strzelić Buffon, byle byśmy wygrali
![]()

wedlug mnie Lippi powinien dac szanse Alexowi, a do kompletu jeszcze Treze i Di Vaio
Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !
- MeHoweck
- Qualità Juventino
Jak na razie mamy 1/3 punktówDJ Juventinho pisze:A tak wogóle to szykuje się trójmecz z Perugiąliga 6.01. i potem mecz i rewanż w Pucharze Włoch (14 i 21 stycznia).