Premier League
- bblackk
- Juventino
Ah... Ten Ferguson jak coś powie to juz powie. Ja w pewnym sensie zgadzam się z Fergusonem. Obaj nielubimy Milanu :D Ja Fergusona i Man. Utd. nie lubie ale to o Milanie to strzał w setno a zeszłej edycji LM w fazie rupowej strzelili 3 gole na 3 mecze i żadnego nie stracili. Teraz nie są lepsi...
P.S. Yari ja słysze to samo ! Oraz to że koś (drobna aluzja;) rok temu przegrał u siebie 0-3 i na wyjeździe 2-1 z kimś (kolejna drobna aluzja) ...
P.S.2. Jak pokazuja mecz Manchasteru jak widze Fergusona zujecego tą gumę to mnie k****** łapie :D Ja nie wiem czy on tylko tymi gumami żyje ?... ;)
P.S. Yari ja słysze to samo ! Oraz to że koś (drobna aluzja;) rok temu przegrał u siebie 0-3 i na wyjeździe 2-1 z kimś (kolejna drobna aluzja) ...
P.S.2. Jak pokazuja mecz Manchasteru jak widze Fergusona zujecego tą gumę to mnie k****** łapie :D Ja nie wiem czy on tylko tymi gumami żyje ?... ;)
- Walo
- Juventino
Najdroższy klub piłkarski świata - Manchester United znajduje się od dłuższego czasu w kręgu zainteresowań rosyjskiego miliardera Ralifa Safina, jednego z twórców koncernu naftowego Łukoil - poinformował w poniedziałek dziennik "Daily Telegraph".
Gazeta powołuje się na źródła z londyńskiego City. Pracownicy rosyjskiego biznesmena studiują obecnie dossier klubu mistrza Anglii.
Safin zainteresował się akcjami Manchesteru United kilka miesięcy temu, ale zwlekał ze złożeniem propozycji ich kupna z powodu wyborów do Dumy, które odbyły się na początku grudnia. "Zbyt widoczne oznaki bogactwa są teraz źle widziane w Rosji. Możliwe, że Safin jeszcze trochę poczeka z ofertą" - ocenia cytowany przez dziennik anonimowy specjalista z City.
W 2003 roku na giełdzie w Londynie akcje Manchesteru United podwoiły swą wartość. Głównym akcjonariuszem (24,24 proc.) jest Cubic Expression, należący do dwóch biznesmenów irlandzkich JP McManusa i Johna Magniera.
zródło : onet.pl
Czyżby cała angielska liga miała by byc pod władaniem rosyjskich milionerów
Gazeta powołuje się na źródła z londyńskiego City. Pracownicy rosyjskiego biznesmena studiują obecnie dossier klubu mistrza Anglii.
Safin zainteresował się akcjami Manchesteru United kilka miesięcy temu, ale zwlekał ze złożeniem propozycji ich kupna z powodu wyborów do Dumy, które odbyły się na początku grudnia. "Zbyt widoczne oznaki bogactwa są teraz źle widziane w Rosji. Możliwe, że Safin jeszcze trochę poczeka z ofertą" - ocenia cytowany przez dziennik anonimowy specjalista z City.
W 2003 roku na giełdzie w Londynie akcje Manchesteru United podwoiły swą wartość. Głównym akcjonariuszem (24,24 proc.) jest Cubic Expression, należący do dwóch biznesmenów irlandzkich JP McManusa i Johna Magniera.
zródło : onet.pl
Czyżby cała angielska liga miała by byc pod władaniem rosyjskich milionerów

- krzysztof13
- Juventino
NASTEPNY RUSEK NIEDŁUGO KTOŚ KUPI REAL BARCE MILAN JUVE ITD.MI SIE TO NIE PODOBA NP:JUVE KUPUJE PIŁKARZY NA WŁASNO REKE A NIE ZA PIENĄDZE SWOJICH WŁASCICELI JAK BY NIE ABRAMOWICZ TO CO CHELSA NIE MIAŁA BY CRESPO VERONA MUTU COLE A TERAS JESZCZE TEGO BRAKUJE ZE MECHESTER ZOSTANIE SPRZEDANY.
PS.
ROSJA NIBY TAKI BIEDNY KRAJ A JAKIS TAM POSEŁ (CZY KTO) JAK ABRAMOWICZ MULTIMILIARDER
PS.
ROSJA NIBY TAKI BIEDNY KRAJ A JAKIS TAM POSEŁ (CZY KTO) JAK ABRAMOWICZ MULTIMILIARDER
- krzysztof13
- Juventino
E ZEDEN PRZES 26 DNI MASZ 200 COS POSTÓW NIE ZLE
- FOJM
- Juventino
krzysztof - co ty posty podliczasz każdemu?
jaka to różnica kto ma ile postów nastukanych?
Ktoś kto ma 1000 postów wcale nie znaczy, że jest kozakiem bo może pisac same głupoty (znam takich mnóstwo), a ktoś kto ma 40 postów ale za to mądrych i wartościowych jest tak na prawde lepszy...
jaka to różnica kto ma ile postów nastukanych?
Ktoś kto ma 1000 postów wcale nie znaczy, że jest kozakiem bo może pisac same głupoty (znam takich mnóstwo), a ktoś kto ma 40 postów ale za to mądrych i wartościowych jest tak na prawde lepszy...

- Jędruś239
Man Utd jest gotów złożyć oficjalną ofertę za młodą gwiazdę PSV Arjena Robbena.Holenderski zespól przyznał,że czerwone diabły wielokrotnie pytały się o cenę za tego piłkarza.Man Utd chce dać za Arjena ok 5 mln funtów.
źródło www.lechsport.pl
źródło www.lechsport.pl
- Peja48
- Juventino
Niedługo te miliardery ruskie co pewno zarobiły fortune na jakimś przekręcie opanują całą piłkarską europę moim zdaniem do tej pory Man Utd prowadzi słuszną i dobrą politykę transferową ponieważ każdy piłkarz tam sie sprawdzi bardzo podoba mi się ich nowy nabytek Kleberson Cristiano Ronaldo też jest niczego sobie niepotrzeba Man Utd jakiegoś Raula albo Shevczenko
Solo Grazie Grande Forza Juve
:8