LaLiga
- ToMeK
- Juventino
Obaj dostajecie ostrzezenia.FaN_7Becksa86CT pisze:chcialbympowiewdziec ze
Peja zasluguje na ostrzezenie.....za chamstwo i obraze,Martin lub ktos inny zajmijcie sie tym :roll:
Peja48 - za obraze pilkarza oraz klubu oraz FaN_7Becksa86CT(bardzo skomplikowany nick) za zwracanie uwagi drugiemu uzytkownikowi i zabawe w moderatora 8)
- Nunez
- Juventino
upss.... Tomek..za jaka zabawe??? co ja zrobilem?,ja tylko upomnialem sie o cos,i czy to juz odrazu cos zlego?,to ja nie wiem jakie juz tutaj sa zasady na tym forum :roll:
Panie Moggi jak panu zal kasy to my mozemy sie zlozyc(jako kibice juve)na transfer jakiegos obroncy typu..Lucio lub Mexes bo z ta to daleko nie zajdziemy.....
- Yari
- Juventino
FaN_7Becksa86CT pisze:Sławni gracze Pele i Maradona, którzy zazdroszczą Beckhamowi oszałamiającego sukcesu, twierdzą, że nie jest on prawdziwym sportowcem, lecz swego rodzaju lalką Barbie. [/u][/b]
I tu sie z nimi zgodze. Tak wogóle to ten artykuł mówi tylko jaki to z niego karierowicz jesli chodzi o wizerunek. Nie rozumiem tylko jednej rzeczy. Co azjaci w nim widzą????????. Nigdy tego pojąć nie mogłem. Czemu właśnie on a nie inny piłkarz??. Wbito im że istnieje tylko real i Beckham i swiata po za nimi nie widzą. Żal mi ich.
- ToMeK
- Juventino
Za zabawe w moderatora...my (Moderatorzy) widzimy co sie dzieje na forum, czuwamy i nie potrzebujemy aby ktos nam zwracal uwage co mamy robic...FaN_7Becksa86CT pisze:upss.... Tomek..za jaka zabawe??? co ja zrobilem?,ja tylko upomnialem sie o cos,i czy to juz odrazu cos zlego?,to ja nie wiem jakie juz tutaj sa zasady na tym forum :roll:
Temat zamykam bo nie widze sensu aby go kontynuowac.Na pewno zaczna sie bluzgi na Beckhama co widac wyzej.
Ps.Szczesliwego Nowego Roku 8)
- Peja48
- Juventino
Monaco i Barcelona chcA 15-letniego Polaka!
Czy o polskiego piłkarza, który jest jeszcze uczniem gimnazjum, mogą się bić FC Barcelona, Auxerre i Monaco. Okazuje się, że tak – czytamy w „Fakcie”.15-letni Maciej Korzym, wkrótce ma podpisać kontrakt z AS Monaco.
Młody napastnik pierwsze kroki stawiał w Starcie, a potem w Sandecji Nowy Sącz. Już tam przewyższał kolegów umiejętnościami. Strzelał bramkę za bramką.
Jerzy Kopiec, który pomaga Maćkowi stawiać pierwsze kroki w wielkiej piłce, opowiedział o kulisach pobytu we Francji: - Na treningach w Monako, w których brał udział Maciek, pojawił się prezydent klubu, choć nigdy wcześniej tego nie robił. Bardzo chciał zobaczyć naszego utalentowanego zawodnika – powiedział.
- Podczas tamtego pobytu nie udało się załatwić wszystkich spraw do końca. Korzym dostał powołanie do reprezentacji Polski U-15, gdzie w pięciu meczach strzelił cztery bramki. Oferta z klubu z Lazurowego Wybrzeża nie była jedyna zagraniczną propozycją. Chciały go mieć w swoich szeregach również Barcelona i Auxerre. Wybrał jednak AS Monaco, gdzie pojawi się po ukończeniu gimnazjum – dodał Jerzy Kopiec.
Więcej w „Fakcie”
źródło:onet.pl
Jacie to byłby hit ale on ma szczęście chciałbym byc nim :twisted:
Czy o polskiego piłkarza, który jest jeszcze uczniem gimnazjum, mogą się bić FC Barcelona, Auxerre i Monaco. Okazuje się, że tak – czytamy w „Fakcie”.15-letni Maciej Korzym, wkrótce ma podpisać kontrakt z AS Monaco.
Młody napastnik pierwsze kroki stawiał w Starcie, a potem w Sandecji Nowy Sącz. Już tam przewyższał kolegów umiejętnościami. Strzelał bramkę za bramką.
Jerzy Kopiec, który pomaga Maćkowi stawiać pierwsze kroki w wielkiej piłce, opowiedział o kulisach pobytu we Francji: - Na treningach w Monako, w których brał udział Maciek, pojawił się prezydent klubu, choć nigdy wcześniej tego nie robił. Bardzo chciał zobaczyć naszego utalentowanego zawodnika – powiedział.
- Podczas tamtego pobytu nie udało się załatwić wszystkich spraw do końca. Korzym dostał powołanie do reprezentacji Polski U-15, gdzie w pięciu meczach strzelił cztery bramki. Oferta z klubu z Lazurowego Wybrzeża nie była jedyna zagraniczną propozycją. Chciały go mieć w swoich szeregach również Barcelona i Auxerre. Wybrał jednak AS Monaco, gdzie pojawi się po ukończeniu gimnazjum – dodał Jerzy Kopiec.
Więcej w „Fakcie”
źródło:onet.pl
Jacie to byłby hit ale on ma szczęście chciałbym byc nim :twisted:
Solo Grazie Grande Forza Juve
:8

- kouba
- Qualità Juventino
no chyba nikt nie napisze, że o Nim wcześniej słyszał
Ja słysze pierwszy raz o Nim, ale jak tak "wymiata" to musi być dobry, teraz tylko żeby sie nie zmarnował taki talent, a Polacy są do tego zdolni, niestety...Niech lepiej zostanie w Polsce i za 2-3 lata gdzies wyjedzie, jak będzie taki dobry.
- x_men_1988
- Juventino
Ja uważam że skoro jest taki dobry , to niech jak najprędzej wyjeżdża za granicę bo tam nie marnują talentów tak jak w Polsce .
Może wkońcu doczekamy się talentu na miarę Nedveda :-D :-D :-D :-D :-D
. .
Może wkońcu doczekamy się talentu na miarę Nedveda :-D :-D :-D :-D :-D
- Hiob
- Juventino
JA Raula, cichy, spokojny i dobrze gra
Jest tylko jeden klub dla którego warto żyć - JUVE i nie zmienia się nic!!!!!!
www.worldfootball.w.pl
www.worldfootball.w.pl
- kouba
- Qualità Juventino
Zizu - bo grał w Juve i dużo zrobil dla Nas
Raul - wychwanek, najbardziej spoko z Realu, nie gra tam ze względu na kase, albo "sławe" tylko jest z tym klubem "od dziecka"
Ronaldo - grał fantastycznie na MŚ i chyba za to Go lubie właśnie
Raul - wychwanek, najbardziej spoko z Realu, nie gra tam ze względu na kase, albo "sławe" tylko jest z tym klubem "od dziecka"
Ronaldo - grał fantastycznie na MŚ i chyba za to Go lubie właśnie
- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Casillas->lubie go, dobrze broni i jest bardzo sympatyczny.
Zidane->tak jak Kouba, grał w Juve i świetnie grał.
Raul->Dobrze gra i żadko dostaje żółte kartki(ostatnia kartka w meczu z Marsylią-->LM)
Zidane->tak jak Kouba, grał w Juve i świetnie grał.
Raul->Dobrze gra i żadko dostaje żółte kartki(ostatnia kartka w meczu z Marsylią-->LM)
- swiergot
- Juventino
W zasadzie zgadzam się z koubą, oprócz Ronaldo. Chłopak może i ma talent, ale według mnie nie jest kompletnym napastnikiem no i czasami drażni mnie jego zachowanie. To samo z Roberto Carlosem. Natomiast ani jednego złego słowa o nich nie mówię, kiedy widzę ich w koszulkach reprezentacji. Wtedy są dla mnie święci 
Co do Raula to jest profesjonalista w każdym calu. Napastnik idealny. Bardzo go lubię.

Co do Raula to jest profesjonalista w każdym calu. Napastnik idealny. Bardzo go lubię.

- Peja48
- Juventino
Zidane'-rzecz oczywista
Beckham-Ten to umie podkręcić
Raul-Jest świetny cichy i szybki
R.Carlos-Mam jego koszulkę i uwielbiam oglądać jego wolne
Casillas-Po Buffonie to 2 najlepszy bramkarz Świata
Solari-Zawsze mi sie podobała jego gra
Beckham-Ten to umie podkręcić

Raul-Jest świetny cichy i szybki
R.Carlos-Mam jego koszulkę i uwielbiam oglądać jego wolne
Casillas-Po Buffonie to 2 najlepszy bramkarz Świata
Solari-Zawsze mi sie podobała jego gra
Solo Grazie Grande Forza Juve
:8

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Oczywiście przede wszystkim Z.Zidane. Mam ogromny sentyment do tego zawodnika. To geniusz, gdzie by niegrał i tak dla mnie będzie najlepszy.
Nie mam też nic do Casillasa, Carlosa,Raula i Solariego.
Nie mam też nic do Casillasa, Carlosa,Raula i Solariego.