LaLiga

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
ToMeK

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 31 grudnia 2003, 19:56

FaN_7Becksa86CT pisze:chcialbympowiewdziec ze
Peja zasluguje na ostrzezenie.....za chamstwo i obraze,Martin lub ktos inny zajmijcie sie tym :roll:
Obaj dostajecie ostrzezenia.
Peja48 - za obraze pilkarza oraz klubu oraz FaN_7Becksa86CT(bardzo skomplikowany nick) za zwracanie uwagi drugiemu uzytkownikowi i zabawe w moderatora 8)

Nunez

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 grudnia 2003, 20:02

upss.... Tomek..za jaka zabawe??? co ja zrobilem?,ja tylko upomnialem sie o cos,i czy to juz odrazu cos zlego?,to ja nie wiem jakie juz tutaj sa zasady na tym forum :roll:

Panie Moggi jak panu zal kasy to my mozemy sie zlozyc(jako kibice juve)na transfer jakiegos obroncy typu..Lucio lub Mexes bo z ta to daleko nie zajdziemy.....
Yari

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 grudnia 2003, 20:03

FaN_7Becksa86CT pisze:Sławni gracze Pele i Maradona, którzy zazdroszczą Beckhamowi oszałamiającego sukcesu, twierdzą, że nie jest on prawdziwym sportowcem, lecz swego rodzaju lalką Barbie. [/u][/b]

I tu sie z nimi zgodze. Tak wogóle to ten artykuł mówi tylko jaki to z niego karierowicz jesli chodzi o wizerunek. Nie rozumiem tylko jednej rzeczy. Co azjaci w nim widzą????????. Nigdy tego pojąć nie mogłem. Czemu właśnie on a nie inny piłkarz??. Wbito im że istnieje tylko real i Beckham i swiata po za nimi nie widzą. Żal mi ich.

TrInItY

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 31 grudnia 2003, 20:06

zapomniano dodac ze jest jeszcze potwornym lalusiem ktory wychodzi na boisko jak na wybieg dla modeli

ToMeK

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 31 grudnia 2003, 20:11

FaN_7Becksa86CT pisze:upss.... Tomek..za jaka zabawe??? co ja zrobilem?,ja tylko upomnialem sie o cos,i czy to juz odrazu cos zlego?,to ja nie wiem jakie juz tutaj sa zasady na tym forum :roll:
Za zabawe w moderatora...my (Moderatorzy) widzimy co sie dzieje na forum, czuwamy i nie potrzebujemy aby ktos nam zwracal uwage co mamy robic...

Temat zamykam bo nie widze sensu aby go kontynuowac.Na pewno zaczna sie bluzgi na Beckhama co widac wyzej.

Ps.Szczesliwego Nowego Roku 8)

Peja48

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 03 stycznia 2004, 13:22

Monaco i Barcelona chcA 15-letniego Polaka!

Czy o polskiego piłkarza, który jest jeszcze uczniem gimnazjum, mogą się bić FC Barcelona, Auxerre i Monaco. Okazuje się, że tak – czytamy w „Fakcie”.15-letni Maciej Korzym, wkrótce ma podpisać kontrakt z AS Monaco.

Młody napastnik pierwsze kroki stawiał w Starcie, a potem w Sandecji Nowy Sącz. Już tam przewyższał kolegów umiejętnościami. Strzelał bramkę za bramką.

Jerzy Kopiec, który pomaga Maćkowi stawiać pierwsze kroki w wielkiej piłce, opowiedział o kulisach pobytu we Francji: - Na treningach w Monako, w których brał udział Maciek, pojawił się prezydent klubu, choć nigdy wcześniej tego nie robił. Bardzo chciał zobaczyć naszego utalentowanego zawodnika – powiedział.

- Podczas tamtego pobytu nie udało się załatwić wszystkich spraw do końca. Korzym dostał powołanie do reprezentacji Polski U-15, gdzie w pięciu meczach strzelił cztery bramki. Oferta z klubu z Lazurowego Wybrzeża nie była jedyna zagraniczną propozycją. Chciały go mieć w swoich szeregach również Barcelona i Auxerre. Wybrał jednak AS Monaco, gdzie pojawi się po ukończeniu gimnazjum – dodał Jerzy Kopiec.

Więcej w „Fakcie”

źródło:onet.pl

Jacie to byłby hit ale on ma szczęście chciałbym byc nim :twisted:

Solo Grazie Grande Forza Juve :D :8
kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 03 stycznia 2004, 15:05

no chyba nikt nie napisze, że o Nim wcześniej słyszał :wink: Ja słysze pierwszy raz o Nim, ale jak tak "wymiata" to musi być dobry, teraz tylko żeby sie nie zmarnował taki talent, a Polacy są do tego zdolni, niestety...Niech lepiej zostanie w Polsce i za 2-3 lata gdzies wyjedzie, jak będzie taki dobry.

x_men_1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 stycznia 2004, 15:11

Ja uważam że skoro jest taki dobry , to niech jak najprędzej wyjeżdża za granicę bo tam nie marnują talentów tak jak w Polsce .
Może wkońcu doczekamy się talentu na miarę Nedveda :-D :-D :-D :-D :-D :wink: . .

Hiob

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 stycznia 2004, 15:47

JA Raula, cichy, spokojny i dobrze gra

Jest tylko jeden klub dla którego warto żyć - JUVE i nie zmienia się nic!!!!!!
www.worldfootball.w.pl
Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 stycznia 2004, 17:10

Zawsze bardzo cenilem talent Fernando Hierro 8) . A takm serio to nie mam nic do Solariego. Chociaz to dosc przecietny pilkarzyk.

kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 03 stycznia 2004, 18:18

Zizu - bo grał w Juve i dużo zrobil dla Nas
Raul - wychwanek, najbardziej spoko z Realu, nie gra tam ze względu na kase, albo "sławe" tylko jest z tym klubem "od dziecka"
Ronaldo - grał fantastycznie na MŚ i chyba za to Go lubie właśnie :wink:

Wicior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 03 stycznia 2004, 18:29

Casillas->lubie go, dobrze broni i jest bardzo sympatyczny.

Zidane->tak jak Kouba, grał w Juve i świetnie grał.

Raul->Dobrze gra i żadko dostaje żółte kartki(ostatnia kartka w meczu z Marsylią-->LM)

swiergot

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 stycznia 2004, 18:32

W zasadzie zgadzam się z koubą, oprócz Ronaldo. Chłopak może i ma talent, ale według mnie nie jest kompletnym napastnikiem no i czasami drażni mnie jego zachowanie. To samo z Roberto Carlosem. Natomiast ani jednego złego słowa o nich nie mówię, kiedy widzę ich w koszulkach reprezentacji. Wtedy są dla mnie święci :)
Co do Raula to jest profesjonalista w każdym calu. Napastnik idealny. Bardzo go lubię.

Obrazek
Peja48

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 03 stycznia 2004, 18:39

Zidane'-rzecz oczywista
Beckham-Ten to umie podkręcić :D
Raul-Jest świetny cichy i szybki
R.Carlos-Mam jego koszulkę i uwielbiam oglądać jego wolne
Casillas-Po Buffonie to 2 najlepszy bramkarz Świata
Solari-Zawsze mi sie podobała jego gra

Solo Grazie Grande Forza Juve :D :8
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 03 stycznia 2004, 20:14

Oczywiście przede wszystkim Z.Zidane. Mam ogromny sentyment do tego zawodnika. To geniusz, gdzie by niegrał i tak dla mnie będzie najlepszy.
Nie mam też nic do Casillasa, Carlosa,Raula i Solariego.

Obrazek
ODPOWIEDZ