Stroje na sezon 2013/14
- Osgiliath
- Juventino
Żółte wygladają ciekawie, choć imho daleko im do "złotych" wyjazdówek z sezonu 08/09.
Domówka niestety zbyt pospolita. Te obecne dużo bardziej mi się podobają. Nie ma co wybrzydzac z drugiej strony. Mogło być gorzej.
Domówka niestety zbyt pospolita. Te obecne dużo bardziej mi się podobają. Nie ma co wybrzydzac z drugiej strony. Mogło być gorzej.
- Kogut W.
- Juventino
W tych żółtych polówkach nie bardzo widzę miejsce na mistrzowską tarczę, bo tak poza tym, to nie są aż takie złe... A domówki mi się nawet podobają, jakieś takie trochę "retro" są. 
Szkoda, że nie będzie żadnego symbolicznego oznaczenia liczby mistrzostw.

Szkoda, że nie będzie żadnego symbolicznego oznaczenia liczby mistrzostw.
- Mateuszello
- Juventino
Właśnie w końcu co z tą prezentacją? Od razu zdziwiła mnie informacja z LGdS, że ma ona się odbyć dziś(na początku maja) kiedy na przestrzeni ostatnich lat odbywały się one u nas dość późno patrząc na inne kluby. W tamtym roku takie wydarzenie miało miejsce dopiero na początku lipca bodajże, a można to było obejrzeć na Juventus Streaming na FB i chyba nawet na oficjalnym kanale Juve na YT coś koło południa.
Co do tych plotek o dzisiejszym evencie to widocznie nie potwierdziły się skoro do tej pory oficjalna strona milczy. Wydaje mi się, że gdyby miało do tego dojść to na juventus.com powiadomią o tym z co nojaniej jednodniowym wyprzedzeniem
Co do tych plotek o dzisiejszym evencie to widocznie nie potwierdziły się skoro do tej pory oficjalna strona milczy. Wydaje mi się, że gdyby miało do tego dojść to na juventus.com powiadomią o tym z co nojaniej jednodniowym wyprzedzeniem
-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero

-Z Tobą

--------- Alex Del Piero
- rufi8
- Juventino
Wszystko wskazuje na to, że wracamy znów do żółto - niebieskich wyjazdówek. Mnie się ten pomysł podoba. W końcu te kolory to barwy miasta Turyn.
Widzieliście już trzeci strój Milanu na przyszły sezon ?
http://www.footballshirtculture.com/13/ ... shirt.html
- squinter
- Juventino
świetna :orufi8 pisze: Widzieliście już trzeci strój Milanu na przyszły sezon ?
- Orkos
- Juventino
Te stroje Milanu wyglądają jak "adadas" z bazaru.rufi8 pisze:Wszystko wskazuje na to, że wracamy znów do żółto - niebieskich wyjazdówek. Mnie się ten pomysł podoba. W końcu te kolory to barwy miasta Turyn.
- sFieSu
- Juventino
Jak tak dalej będą robić koszulki domowe z "wlepkami" to w życiu ich nie kupię. Te wlepki tak mnie odpychają, że masakra. Mimo wszystko, to pewnie taki wymysł sponsora. Wątpię, żeby Nike chciało robić takie badziewne stroje.

- Mateuszello
- Juventino
Mnie zastanawia ten filmik, gdzie w 5 s mamy jedną wersję koszulki, a w 11 s inną :lol:
Bardziej prawdopodobna wydaje mi się ta na początku - węższy pasiak(7 pasów licząc od herbu do łyżwy), która na pewno bardziej różni się od obecnych niż te z 11 s(5 pasów. Jak z tego sezonu), gdzie tak na prawdę nie ma ANI JEDNEJ zmiany w stosunku do teraźniejszych oprócz zamiany czarnych pasów na białe i na odwrót
Ale jednak lepiej prezentuje się ta z szerokimi
Bardziej prawdopodobna wydaje mi się ta na początku - węższy pasiak(7 pasów licząc od herbu do łyżwy), która na pewno bardziej różni się od obecnych niż te z 11 s(5 pasów. Jak z tego sezonu), gdzie tak na prawdę nie ma ANI JEDNEJ zmiany w stosunku do teraźniejszych oprócz zamiany czarnych pasów na białe i na odwrót

Ale jednak lepiej prezentuje się ta z szerokimi

-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Z Tobą
--------- Alex Del Piero

-Z Tobą

--------- Alex Del Piero
- grande amore
- Juventino
Ladna. Gdybym byla Milanistka przy kasie, to bym sobie taka fundnela, ale ze kasy nie mam i kibicuje komu innemu, to...rufi8 pisze:[...]

Juve, storia di un grande amore 
------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda

------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda
- Myzarel
- Juventino
Ta "kieszonka" wygląda komicznie
Jakieś to dziwne, miała być konferencja i prezentacja a tu ani widu ani słychu.
Jakieś to dziwne, miała być konferencja i prezentacja a tu ani widu ani słychu.
Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti
- Mateuszello
- Juventino
SĄ ! ! !
http://www.juvestore.com/it/kit-gara/nu ... -2014.html

Bardzo mi się podobają i cieszę się, że przypominają mi te bawełniane z lat '80. Zdziwiłem się faktem, że spodenki są czarne. To oznacza, że takiego koloru na pewno nie będą do żółtych wyjazdówek, więc pewnie niebieskie albo jakieś jasne(żółte?)
...Cieszcie się, że chociaż naklejka nie wychodzi poza pasy :-D Liczę na literki bez tła na żółtej
Brak napisu z liczbą mistrzostw ani gwiazdek to dla mnie nieporozumienie z perspektywy analogicznej sytuacji z mijającego już sezonu.
http://www.juvestore.com/it/kit-gara/nu ... -2014.html

Bardzo mi się podobają i cieszę się, że przypominają mi te bawełniane z lat '80. Zdziwiłem się faktem, że spodenki są czarne. To oznacza, że takiego koloru na pewno nie będą do żółtych wyjazdówek, więc pewnie niebieskie albo jakieś jasne(żółte?)
...Cieszcie się, że chociaż naklejka nie wychodzi poza pasy :-D Liczę na literki bez tła na żółtej

Brak napisu z liczbą mistrzostw ani gwiazdek to dla mnie nieporozumienie z perspektywy analogicznej sytuacji z mijającego już sezonu.
Ostatnio zmieniony 10 maja 2013, 16:20 przez Mateuszello, łącznie zmieniany 1 raz.
-Z Tobą
--------- Alex Del Piero

-Z Tobą

--------- Alex Del Piero