Premier League
- Cabrini_idol
- Juventino
“Juventus were an example for my Manchester United. I had my players watch videos of Lippi’s team and would say, ‘Don’t look at the tactics or technique, we have that too, you need to learn to have that desire to win.’”

To chyba najlepiej rotujący trener swiata, potrafil co mecz wystawiac inna ,,11'' bez zbytniego ubytku jakosci.

To chyba najlepiej rotujący trener swiata, potrafil co mecz wystawiac inna ,,11'' bez zbytniego ubytku jakosci.

- D-Rose
- Juventino
13-14. Cos koło tego.
E: 160 mln przez 12lat trwania umowy.
http://www.juvepoland.com/text.php?id=24
E: 160 mln przez 12lat trwania umowy.
http://www.juvepoland.com/text.php?id=24

- annihilator1988
- Juventino
Z ####, który wystaje mu przez otwarty rozporekszczypek pisze:Tak, już widzę jak Conte leci do Manchesteru. Ogar.

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 21 razy
- Otrzymał podziękowanie: 71 razy
Nie wyobrażam sobie United bez Ser Gumożuja na ławce. Jeden z pomników współczesnego futbolu. Respekt dla niego.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- Bruce Badura
- Juventino
Jest Mou. Przede wszystkim. I to on jest moim faworytem, a nie, jak uważają bukmacherzy, Moyes.annihilator1988 pisze:Z ####, który wystaje mu przez otwarty rozporekszczypek pisze:Tak, już widzę jak Conte leci do Manchesteru. Ogar.Po sezonie Anglicy będą mieli wolnego Szwabinę z Monachium, jest też Van Gaal i Pellegrini. Spoko.
- francois
- Juventino
Stawki jak widać rosną i dlatego taka Kappa, która robi świetne koszulki wspiera tylko słabsze ekipy.Skibil pisze:Emerytura Fergusona przyćmiewa dziś inną, bardzo ciekawą informację z wysp. Arsenal zmienia sponsora technicznego - Nike zastąpi Puma i będzie to robić za... 30mln funtów :!: na sezon.
Ale Pumy bardziej podobają mi się niż Nike.
„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
jeśli to nie plotka to i tak jest to bardzo dziwne, przecież nie odejdzie przed końcem sezonu więc nie wiem po co miałby to robić (opuszczać trening), no ale tak jak piszesz media go namaszczają i może stąd tak potęgują swoje namaszczenia... moim faworytem jest jednak jose który jakoś do powrotu do chelsea nie pasuje a w sumie wiadomo, że zmieni klub... zawsze mówił, że chciałby być następcą SAFa...D-Rose pisze:Ponoc Moyes dzis opuscił trening Evertonu
ktoś wspomniał o 3 latach i zmianie... ale na co? jose już wszędzie był, w Hiszpanii już nic nie potrenuje, we Włoszech pewnie też, w Niemczech nigdy nie chciał bo nie zna języka, a w Anglii nie będzie przecież zmieniał klubu co 3 lata... to zdecydowanie mogłaby być przygoda na lata
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Marat87
- Juventino
- Podziekował: 17 razy
- Otrzymał podziękowanie: 38 razy
Tamtenham remisuje zaległy mecz z Chelsea i zbliża się na punkt do Arsenalu. W następnej kolejce kanonierzy grają z broniącym się przed spadkiem Wigan, a Tottenham z drużyną ze środka tabeli, Stoke. Po cichu liczę na wpadkę Arsenalu 
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 21 razy
- Otrzymał podziękowanie: 71 razy
Po komentarzach w temacie meczowym cieszę się, że zdecydowałem oglądnąć sobie derby Londynu. Znakomite widowisko z obydwu stron, piękne akcje, bramki (Adebayor :shock:) i gra o zwycięstwo do ostatniego gwizdka arbitra.
Sorry szczypku, ale PL ma jednak ten niepowtarzalny urok, któremu brak konkurencji na świecie.
Sorry szczypku, ale PL ma jednak ten niepowtarzalny urok, któremu brak konkurencji na świecie.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
Tak, tak. Polecam zobaczyć sobie skrót z tego meczu. Fantastyczny Adebayor - i to nie tylko bramka i asysta - dryblingi, ruchliwość, niesamowite utrzymywanie się przy piłce, świetnie się to oglądałojackop pisze:Adebayor :shock:

<oglądałem 2 mecze na raz>
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
No to niech będzie nawet najatrakcyjniejszą ligą na świecie, ale cholera czy to oznacza, że najlepsza ona jest?jackop pisze:Sorry szczypku, ale PL ma jednak ten niepowtarzalny urok, któremu brak konkurencji na świecie.
- Cabrini_idol
- Juventino
No juz sie nie tlumacz OK ?alina pisze: <oglądałem 2 mecze na raz>
Licze nadal na zydkow z Londynu. Teraz Stoke a marketingowce graja z Wigan.