Premier League
- Myzarel
- Juventino
Nigdy SAFa nie uwielbiałem ale jakoś tak dziwnie będzie bez niego w tym Manchesterze. To koniec pewnej epoki. Ciekawe jak i czy odbije się to na wynikach ManU w przyszłym sezonie.
Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti
- gucio_juve
- Juventino
Ja obstawiam, że szkoleniowcem zostanie jakiś gość z zespołów młodzieżowych/rezerw, ewentualnie były zawodnik, tym bardziej, że Fergie pewnie zasiądzie w jakieś radzie nadzorczej i będzie miał głos co do wyboru trenera.
Szacunek za to co zrobił, ale i tak nie lubię dziada.
Szacunek za to co zrobił, ale i tak nie lubię dziada.
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Nie jest wielką tajemnicą, którego trenera lubi najbardziejgucio_juve pisze:Fergie pewnie zasiądzie w jakieś radzie nadzorczej i będzie miał głos co do wyboru trenera.

- pumex
- Juventino
Ponoć również odchodzi David Gill, dyrektor generalny Man Utd. Duże zmiany, ciekawy jestem jak to teraz będzie wyglądało 
Mou nie wyobrażam sobie na Old Trafford, choć kto wie, czy tam nie trafi. Bukmacherka stawia na Moyesa

Mou nie wyobrażam sobie na Old Trafford, choć kto wie, czy tam nie trafi. Bukmacherka stawia na Moyesa

- Cabrini_idol
- Juventino
Mam 25 lat, on trenuje 27 jeden klub z sukcesami, budujac potege i najbogatszy klub na swiecie, co tu wiecej dodac. Szacunek.

- francois
- Juventino
To jest koniec pewnej epoki, aż trudno sobie wyobrazić kogoś innego na ławce MU.
Ciekawe kto następcom. Moyes? Moja pierwsza myśl to był Mou
Ciekawe kto następcom. Moyes? Moja pierwsza myśl to był Mou

„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
- gucio_juve
- Juventino
Masz na myśli złotoustego PortugalczykaOuh_yeah pisze:Nie jest wielką tajemnicą, którego trenera lubi najbardziejgucio_juve pisze:Fergie pewnie zasiądzie w jakieś radzie nadzorczej i będzie miał głos co do wyboru trenera.![]()

- wojczech7
- Juventino
Od jakiegoś czasu SAF namaszczał Mourinho na swojego następcę. Kurtuazyjne wypowiedzi trenera Realu po meczu z United zdawały się to potwierdzać. Byłem niemal pewien, że to Portugalczyk zastąpi Sir Alexa po jego odejściu, ale nie spodziewałem się, że może to nastąpić tak szybko, więc sam już nie wiem...
Moyes? Trener niezły, ale wypełnić taką lukę będzie ciężko komuś, kto jeszcze nic wielkiego nigdy nie osiągnął...
Moyes? Trener niezły, ale wypełnić taką lukę będzie ciężko komuś, kto jeszcze nic wielkiego nigdy nie osiągnął...
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
nigdy nie lubiłem sera, zawsze mnie irytował, ale od kilku lat cenie go niezmiennie, na swój sposób genialny manager - futbol przez ostatnie 20 lat zmienił się niemiłosiernie, natomiast jego drużyna (ciągle przecież ta sama, z tych samych zawodników) zawsze w ścisłej czołówce... niesamowite... na ławkę mu zawsze będzie się już patrzyło inaczej, jakoś tak dziwnie...
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- D-Rose
- Juventino
Ponoc Moyes dzis opuscił trening Evertonu - co mu sie nigdy nie zdarza. A The Times jest pewne, ze w ciagu 24h to własnie on przejmie pałeczke po Sir Alexie.
W sumie od dawna to własnie on był namaszczany przez prase na tego ktory obejmie United po odejsciu Fergusona. Ciekaw jestem jak bedzie teraz ten klub wygladał i ile Moyes wytrzyma na Old Trafford.
W sumie od dawna to własnie on był namaszczany przez prase na tego ktory obejmie United po odejsciu Fergusona. Ciekaw jestem jak bedzie teraz ten klub wygladał i ile Moyes wytrzyma na Old Trafford.