Serie A 12/13 (35): JUVENTUS 1-0 Palermo [DPL na meczu!] 31!

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
FelekJUVE

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 maja 2013, 22:25

Desant. pisze:Liczę na to, że znajdzie się później jakiś filmik zbiorczy z najlepszymi momentami ze świętowania. Niestety nie mogę już oglądać, a z tego co piszecie to wygląda to całkiem ciekawie. :prochno:
Tez mam taką nadzieję:) Bo naprawdę <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> filmik z tego by był;]

Desant.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 maja 2013, 22:29

Jednak jeszcze odpaliłem i to co robi Martin to jakaś masakra. Skacze w swoim (niepewnym) stanie po tym mokrym dachu. ;D Moment jak trzyma Kielona za nogę też niezły. Należy się chłopakom trochę luzu!

PlanetJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 maja 2013, 22:30

Jak się tak przyjrzeć to co niektorzy mają już nieźle bomby;) Caceres robi za frotke na tym dachu, Gio olal wszystko i ujawnił swoją orientację. Szkoda że wszystkie kamery pokazują tylko pierwszy autobus. Ciekawe co tam u Szwagra, Pogby i Vidala np;)

mambooocha

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 maja 2013, 22:32

Caceres dziś nie grał, a jest zwycięzcą dzisiejszych zawodów :D KOT!

fino alla fine FORZA JUVENTUS!
Piti

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 maja 2013, 22:41

Paweljuve2006 pisze:Jak się tak przyjrzeć to co niektorzy mają już nieźle bomby;) Caceres robi za frotke na tym dachu, Gio olal wszystko i ujawnił swoją orientację. Szkoda że wszystkie kamery pokazują tylko pierwszy autobus. Ciekawe co tam u Szwagra, Pogby i Vidala np;)
Giovinco to juz zlapal banie jeszcze jak w szatni byli:prochno: mały organizm to i szybciej wchłania. :smile:

FelekJUVE

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 maja 2013, 22:43

Koniec transmisji?

Włodar

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 maja 2013, 23:25

Parę stron wcześniej ktoś pytał czemu nie ma medali i pucharu - ceremonia wręczenia będzie po meczu z Cagliari, ostatnim u siebie, taką informację można znaleźć w internecie. A co do Pogby, to jakiś czas po zakończeniu meczu Sky pokazało całą sytuację z trochę innej kamery, gdzie kąt nie był tak skrócony i widać, że splunął w stronę przeciwnika, ale nie na niego (tak jak mogło się wydawać po powtórce w trakcie meczu). Jasne, to go nie usprawiedliwia, ale nie było to chamskie splunięcie w twarz.

jarmel

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 maja 2013, 23:32

Ma ktoś jakiś fajny filmik z fety, bo nie miałem jak oglądać?

#AllegriOut
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 06 maja 2013, 00:06

31

Jestem dumny z chłopaków. Ten sezon miał być o wiele trudniejszy - obrona mistrzostwa zawsze stanowi spore wyzwanie, do tego mieliśmy wrócić do gry w Europie. We Włoszech udowodniliśmy, że jesteśmy ZDECYDOWANIE najlepszym zespołem w stawce, ten sezon ligowy okazał się po prostu spacerkiem. Teraz skupić się na pozostałych 3 spotkaniach - w dalszym ciągu mamy kilka fajnych rekordów do pobicia. Conte postawił sprawę jasno - chce pozostać w klubie, ale oczekuje klarownych sytuacji i poważnych wzmocnień. Mi się taka postawa podoba. Na chwilę obecną możemy już sobie chyba pozwolić na nieco większe wydatki.

To Scudetto ma dziwny smak. Na czele tabeli byliśmy od samego początku sezonu, byliśmy faworytami i każdy z nas był już przygotowany na to zwycięstwo. Nie było elementu zaskoczenia.

Co do samego meczu. Waliliśmy głową w mur i ciężko było o jakąś składną akcję pod polem karnym wciąż broniącego się rywala. Co do sytuacji Pogby - chłopakowi puściły nerwy i na czerwo zasłużył, ale to, co chwilę wcześniej zrobił Aronica... On także powinien był opuścić boisko.

bendzamin

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 maja 2013, 00:28

Obrazek

Brawo, zrobiliśmy to! :) Patrząc z boku, to mistrzostwo wydaje się bułką z masłem, bo właściwie mogliśmy je przegrać tylko na własne życzenie. Nie umniejsza to jednak zasług chłopaków, trenera i całego sztabu. Jestem pewny, że w pozostałych trzech kolejkach zachowają pełen profesjonalizm, pobiją jakieś rekordy, pozostaną najlepszą obroną ligi i przegonią romę pod względem liczby strzelonych bramek.

To scudetto uświadomiło mi, w jak wielu wymiarach to zeszłoroczne mistrzostwo było magiczne, cudowne, wyjątkowe... Jestem prawie pewny, że 'sei maggio 2012' będzie za jakiś czas wspominany podobnie do 'cinque maggio 2002'. Bardzo się cieszę, że mogłem to obserwować, a filmów i zdjęć z pozalewanych szatni w Trieście chyba nigdy nie zapomnę :D

Na koniec zagadka - kto ma więcej scudetti? :smile:
Obrazek czy Obrazek
Obrazek czy Obrazek

Obrazek
juverm

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 maja 2013, 02:27

- 2:19:00 MOMENT CHWAŁY GIOVINCO :lol:

Symboliczny obrazek (czyt. 'wyruchalimy' wszystkich w tym sezonie) :wink:

Obrazek
PlanetJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 maja 2013, 06:17

Jak się tak przyjrzeć to co niektorzy mają już nieźle bomby;) Caceres robi za frotke na tym dachu, Gio olal wszystko i ujawnił swoją orientację. Szkoda że wszystkie kamery pokazują tylko pierwszy autobus. Ciekawe co tam u Szwagra, Pogby i Vidala np;)

jarmel

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 maja 2013, 09:21

juverm pisze: - 2:19:00 MOMENT CHWAŁY GIOVINCO :lol:

Działa Wam ten filmik?

#AllegriOut
Siewier

Administrator
Administrator
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 06 maja 2013, 09:28

jarmel pisze:

Działa Wam ten filmik?

To nie jest filmik tylko stream relacji live jaką przeprowadzało Juve ze świętowania, stąd też nie można tego teraz obejrzeć :(

wojczech7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 maja 2013, 09:30

jarmel pisze:

Działa Wam ten filmik?
Mnie nie działa, a bym zerknął.

@up - myślałem, że stream zamienił się w film - nagranie z wczoraj. Może wrzucą jeszcze coś takiego? :think:

"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
Zablokowany