Serie A 12/13 (35): JUVENTUS 1-0 Palermo [DPL na meczu!] 31!
- FelekJUVE
- Juventino
Tez mam taką nadzieję:) Bo naprawdę <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> filmik z tego by był;]Desant. pisze:Liczę na to, że znajdzie się później jakiś filmik zbiorczy z najlepszymi momentami ze świętowania. Niestety nie mogę już oglądać, a z tego co piszecie to wygląda to całkiem ciekawie.
- PlanetJuve
- Juventino
Jak się tak przyjrzeć to co niektorzy mają już nieźle bomby;) Caceres robi za frotke na tym dachu, Gio olal wszystko i ujawnił swoją orientację. Szkoda że wszystkie kamery pokazują tylko pierwszy autobus. Ciekawe co tam u Szwagra, Pogby i Vidala np;)
- mambooocha
- Juventino
Caceres dziś nie grał, a jest zwycięzcą dzisiejszych zawodów
KOT!

fino alla fine FORZA JUVENTUS!
- Piti
- Juventino
Giovinco to juz zlapal banie jeszcze jak w szatni byli:prochno: mały organizm to i szybciej wchłania.Paweljuve2006 pisze:Jak się tak przyjrzeć to co niektorzy mają już nieźle bomby;) Caceres robi za frotke na tym dachu, Gio olal wszystko i ujawnił swoją orientację. Szkoda że wszystkie kamery pokazują tylko pierwszy autobus. Ciekawe co tam u Szwagra, Pogby i Vidala np;)
- Włodar
- Juventino
Parę stron wcześniej ktoś pytał czemu nie ma medali i pucharu - ceremonia wręczenia będzie po meczu z Cagliari, ostatnim u siebie, taką informację można znaleźć w internecie. A co do Pogby, to jakiś czas po zakończeniu meczu Sky pokazało całą sytuację z trochę innej kamery, gdzie kąt nie był tak skrócony i widać, że splunął w stronę przeciwnika, ale nie na niego (tak jak mogło się wydawać po powtórce w trakcie meczu). Jasne, to go nie usprawiedliwia, ale nie było to chamskie splunięcie w twarz.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
31
Jestem dumny z chłopaków. Ten sezon miał być o wiele trudniejszy - obrona mistrzostwa zawsze stanowi spore wyzwanie, do tego mieliśmy wrócić do gry w Europie. We Włoszech udowodniliśmy, że jesteśmy ZDECYDOWANIE najlepszym zespołem w stawce, ten sezon ligowy okazał się po prostu spacerkiem. Teraz skupić się na pozostałych 3 spotkaniach - w dalszym ciągu mamy kilka fajnych rekordów do pobicia. Conte postawił sprawę jasno - chce pozostać w klubie, ale oczekuje klarownych sytuacji i poważnych wzmocnień. Mi się taka postawa podoba. Na chwilę obecną możemy już sobie chyba pozwolić na nieco większe wydatki.
To Scudetto ma dziwny smak. Na czele tabeli byliśmy od samego początku sezonu, byliśmy faworytami i każdy z nas był już przygotowany na to zwycięstwo. Nie było elementu zaskoczenia.
Co do samego meczu. Waliliśmy głową w mur i ciężko było o jakąś składną akcję pod polem karnym wciąż broniącego się rywala. Co do sytuacji Pogby - chłopakowi puściły nerwy i na czerwo zasłużył, ale to, co chwilę wcześniej zrobił Aronica... On także powinien był opuścić boisko.
Jestem dumny z chłopaków. Ten sezon miał być o wiele trudniejszy - obrona mistrzostwa zawsze stanowi spore wyzwanie, do tego mieliśmy wrócić do gry w Europie. We Włoszech udowodniliśmy, że jesteśmy ZDECYDOWANIE najlepszym zespołem w stawce, ten sezon ligowy okazał się po prostu spacerkiem. Teraz skupić się na pozostałych 3 spotkaniach - w dalszym ciągu mamy kilka fajnych rekordów do pobicia. Conte postawił sprawę jasno - chce pozostać w klubie, ale oczekuje klarownych sytuacji i poważnych wzmocnień. Mi się taka postawa podoba. Na chwilę obecną możemy już sobie chyba pozwolić na nieco większe wydatki.
To Scudetto ma dziwny smak. Na czele tabeli byliśmy od samego początku sezonu, byliśmy faworytami i każdy z nas był już przygotowany na to zwycięstwo. Nie było elementu zaskoczenia.
Co do samego meczu. Waliliśmy głową w mur i ciężko było o jakąś składną akcję pod polem karnym wciąż broniącego się rywala. Co do sytuacji Pogby - chłopakowi puściły nerwy i na czerwo zasłużył, ale to, co chwilę wcześniej zrobił Aronica... On także powinien był opuścić boisko.
- bendzamin
- Redaktor

Brawo, zrobiliśmy to!

To scudetto uświadomiło mi, w jak wielu wymiarach to zeszłoroczne mistrzostwo było magiczne, cudowne, wyjątkowe... Jestem prawie pewny, że 'sei maggio 2012' będzie za jakiś czas wspominany podobnie do 'cinque maggio 2002'. Bardzo się cieszę, że mogłem to obserwować, a filmów i zdjęć z pozalewanych szatni w Trieście chyba nigdy nie zapomnę

Na koniec zagadka - kto ma więcej scudetti?

- PlanetJuve
- Juventino
Jak się tak przyjrzeć to co niektorzy mają już nieźle bomby;) Caceres robi za frotke na tym dachu, Gio olal wszystko i ujawnił swoją orientację. Szkoda że wszystkie kamery pokazują tylko pierwszy autobus. Ciekawe co tam u Szwagra, Pogby i Vidala np;)
- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
jarmel pisze:Działa Wam ten filmik?juverm pisze: - 2:19:00 MOMENT CHWAŁY GIOVINCO :lol:
Symboliczny obrazek (czyt. 'wyruchalimy' wszystkich w tym sezonie)
To nie jest filmik tylko stream relacji live jaką przeprowadzało Juve ze świętowania, stąd też nie można tego teraz obejrzeć

- wojczech7
- Juventino
Mnie nie działa, a bym zerknął.jarmel pisze:Działa Wam ten filmik?juverm pisze: - 2:19:00 MOMENT CHWAŁY GIOVINCO :lol:
Symboliczny obrazek (czyt. 'wyruchalimy' wszystkich w tym sezonie)
@up - myślałem, że stream zamienił się w film - nagranie z wczoraj. Może wrzucą jeszcze coś takiego?

"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."