Sezon 2012/2013
- rammstein
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Catania prowadzi z Milanem, jesli Milan dzis nie wygra to wieksze szanse na 3. miejsce daje Fiorentinie, która gra jeszcze z Romą, Sieną, Pescarą i Palermo, Milan ma podobnych rywali, ale zamiast z Palermo, grają z Torino .
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Nas to zbytnio nie powinno interesować, bo naszym celem na każdy kolejny sezon będzie szczyt tabeli. Niech się inni martwią. Milan może mieć problemy, bo brak LM w ich przypadku może się w sporym stopniu przełożyć na zakup nowych graczy/ich pensje.baka pisze:Ja wolałbym Milan w LM patrząc nawet na te nieszczęsne punkty dla Serie A. Milan raczej się wzmocni na następny sezon, a z Fiorą to nie wiadomo jak będzie.
- wagner
- Juventino
z tego co pamiętam włodarze naszego klubu mieli wahać się między Pazzinim a Matrim gdy jeden grał w Samp a drugi w Cagliarii, więc raczej to przywołanie Duńczyka nie na miejscu, z resztą.. Mamy AnelkęBazyliszek pisze:juz 3:2, Pazzo to jest jedna napastnik..prawdziwy lis pola karnego czyli element, ktory nam brakuje..szkoda ze go nie sprowadzilismy w lecie bo juz wolalbym wlasnie tego Pazziniego niz Bendtnera

- Cabrini_idol
- Juventino
Pewnie po częsci jedno i drugie. Jesli w klubie takim jak Udine stawiają na Piotrka tzn, ze to talent, w ktorego wierzą i widzą codziennie jego progres na treningach.
Ciesze się, i mam nadzieję że to bedzie w koncu 10 na ktora my Polacy tak dlugo juz czekamy.
Ciesze się, i mam nadzieję że to bedzie w koncu 10 na ktora my Polacy tak dlugo juz czekamy.

- Dybala 4ever
- Juventino
Teraz jak Pazzini strzela dla Milanu to lux napastnik :doh: . Ludzie trochę rozsądku. Jak mówiłem, że nie pogardzę nim, to całe prawie forum gadało : pfff takie drewno, kupimy Aguero etc. Ja zdania o Pazzo nie zmienię to dobry napastnik, gwarantuje odpowiednią liczbę goli. Przeważnie to co ma strzelić to strzela.
- deszczowy
- Juventino
Konkubina z krzykiem ucieka do MassimoMarat87 pisze:Zamparini cały w ekskrementach, smród niewyobrażalny, pierwszoligowe eldorado dobiega końca
PS. Chociaż po gorszej stronie Mediolanu w sumie też poruta.
- Dobry Mudżyn
- Juventino
W Genui odkręcają fioletowe szampany. Davide Ballardini wdaje się w szamotaninę z sympatycznym kapitanem Genoi Marco Rossim, ktory juz świętuje utrzymanie. Atmosfera skandalu wisi w powietrzu. Irracjonalna pijatyka genueńskich Rossoblu trwać będzie w najlepsze.Marat87 pisze:Zamparini cały w ekskrementach, smród niewyobrażalny, pierwszoligowe eldorado dobiega końca
Inter ma jeszcze szanse, ale tylko matematyczne na LE, to czy do niej sie dostana, to inna kwestia, bardzo watpliwa.
BESTER MANN, BESTEEER !

- francois
- Juventino
Bendtner była prawie za darmo, a Milan za Pazziniego oddał Cassano z dopłatą. Drogo, jeśli miałby być u nas rezerwowym.Bazyliszek pisze:juz 3:2, Pazzo to jest jedna napastnik..prawdziwy lis pola karnego czyli element, ktory nam brakuje..szkoda ze go nie sprowadzilismy w lecie bo juz wolalbym wlasnie tego Pazziniego niz Bendtnera
„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
- AdiZ
- Juventino
3 spotkania o 12:30 i wszystko jasne. Cyrk Zamparini'ego wreszcie spadł o klasę rozgrywkową niżej. Palermo, Siena, Pescara w Serie B. Dobrze, że Torino się utrzymało 2 ważne mecze w sezonie więcej, szkoda mi Sieny minusowe 6 pkt zrobiło swoje. Trochę szkoda była możliwość pozbyć się kolejnego cyrku tylko tym razem z Genui. Pozbyć się 2 klubów parodii wyszło by na dobre Serie A. Związku z tym, że Palermo w Serie B można popatrzeć na Josip Ilicica jako tanie uzupełnienie składu.