TORUŃ || wspólne wypady na mecz
- Brutalo
- Juventino
- couec
- Juventino
Panowie i Panie co to ku*wa ma być?
Nie wierzę, że wszyscy powyjeżdżali na majówkę i nie dacie rady stawić się jutro na wspólnym świętowaniu 31 scudetto. Hańba...

Nie wierzę, że wszyscy powyjeżdżali na majówkę i nie dacie rady stawić się jutro na wspólnym świętowaniu 31 scudetto. Hańba...

Ostatnio zmieniony 05 maja 2013, 10:54 przez couec, łącznie zmieniany 1 raz.
- haifisch234
- Juventino
Tak jak Brutalo mówiłem po ostatnim meczu - jednak mnie nie będzie. Mam pomysła co do wszelkiego świętowania Scudetto. Jeśli frekwencja na jutro będzie marna, to można to uczcić w najbliższą sobotę przy okazji meczu z Cagliari. Wiadomo, że to nie to samo, ale ludków na pewno będzie więcej (Juwenalia i w ogóle). 8)
- Brutalo
- Juventino
I chyba tak zrobimy. Wczoraj wysłałem sms do zadeklarowanych, ale bez odzewu. Na dodatek umacnianie przeciekającego tarasu belkami przez pół zeszłej nocy wyszło mi dzisiaj w formie kaszlu, kataru i na ten moment 37,7 C. Czyli przekładamy świętowanie na następną sobotę ? Co robimy ? Jak coś, rezerwacja na nazwisko Kołek jest w barzehaifisch234 pisze:Tak jak Brutalo mówiłem po ostatnim meczu - jednak mnie nie będzie. Mam pomysła co do wszelkiego świętowania Scudetto. Jeśli frekwencja na jutro będzie marna, to można to uczcić w najbliższą sobotę przy okazji meczu z Cagliari. Wiadomo, że to nie to samo, ale ludków na pewno będzie więcej (Juwenalia i w ogóle). 8)

- Durtan
- Juventino
no właśnie nie wiem, co tu się dzieje..
ja właśnie się pakuję, ostatni rzut oka na forum z nadzieją, że będzie około 10 osób już zadeklarowanych, a tu zonk.. 
Dzisiejszy mecz jest NAJLEPSZĄ okazją do świętowania. A chętnych ilu? 4?
Mi osobiście sobota za tydzień zdecydowanie nie pasuje, ale to już w sumie mało ważne.. Jest mecz w tygodniu - niestety wyjazdowy, a do tego każdy wie, jak jest z chętnymi we wtorki/środy..
Suma sumarum - nie mam pojęcia kiedy się z Wami zobaczymy, K&B.

Dzisiejszy mecz jest NAJLEPSZĄ okazją do świętowania. A chętnych ilu? 4?
Mi osobiście sobota za tydzień zdecydowanie nie pasuje, ale to już w sumie mało ważne.. Jest mecz w tygodniu - niestety wyjazdowy, a do tego każdy wie, jak jest z chętnymi we wtorki/środy..

- Brutalo
- Juventino
No jak to kiedy ? DzisiajSysiek pisze:

Choć dodając do tego fakt, że dzwoniąc pod Twój numer słyszę "Nie ma takiego numeru"... Żegnajcie

Veni, vidi, vici.
Ostatnio zmieniony 05 maja 2013, 20:05 przez Brutalo, łącznie zmieniany 1 raz.
- couec
- Juventino
Awaria automobilu..
nie dam rady dotrzeć z pojezierza brodnickiego do Torunia na mecz, no chyba, że znajdę teleport.
Pozostaje mi się pocieszyć ruskim streamem, zimnym piwem, karkówką z grilla i towarzystwem dziewczyny. :?
31 <3

Pozostaje mi się pocieszyć ruskim streamem, zimnym piwem, karkówką z grilla i towarzystwem dziewczyny. :?
31 <3
- Brutalo
- Juventino
Veni, vidi, vici. Prawie się pomieściliśmy.. SIAMO NOI SIAMO NOI !!!! IL CAMPIONI D'ITALIA SIAMO NOIIIIIIIIIII!!!!
- God
- Juventino
Widze ciezko dzisiaj bylo i na boisku i w barze, ale mysle, ze wszyscy mamy podobne humory hehe u know what i mean
zeby nie bylo, ze taki trzezwy jestem to pisalem tego posta z godzine buehehe pozdro

Feel my pain, feel my sorrow, you will never survive it.
- Brutalo
- Juventino
- God
- Juventino
Ma daaai... Zbierzta sie... Dzis bedzie co ogladac, slyszalem, ze dzis nasi maja dac czadu!!!Brutalo pisze:No God, no party...
Ja teraz popijam kawke z mleczkiem specjalnie zeby skorzystac z wi fi... Chcialem zobaczyc w ilu sie na...pijecie a tu takie rzeczy sie dzieja... Za tydzien obecnosc obowiazkowa!!! A dzis sie zaprawcie! :p
Pozdro z Turynu! Btw, jeszcze nikt mi nie <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> xD
- God
- Juventino

Mecz 38 kolejki SerieA 12/13: Sampdoria - JUVENTUS
Czas:
18.05.2013 (sobota), godzina 20:45
Luuudzie, luuudzie :!: ostatni mecz sezonu, odpadliśmy z LM, odpadliśmy z PW, więc tym razem kończymy zabawę na ligowym spotkaniu... :płaczę:
Ale nie ma co smutać, w końcu wygraliśmy... 8) a co się robi jak się wygra?... no właśnie... dlatego liczę na sporą frekwencje, co by uczcić campionato & godnie się pożegnać przed letnim oknem transferowym, tfu... wakacjami... 8)
A... i scusi za PPP.

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
Ostatnio zmieniony 14 maja 2013, 13:46 przez God, łącznie zmieniany 3 razy.
- Brutalo
- Juventino