Jak radzą sobie byli Juventini
- bendzamin
- Redaktor
- pumex
- Juventino
Zostając przy Bundeslidze, nasz były hiperdupermudżin Eljero Elia został zawieszony do końca sezonu przez swój obecny klub za sapanie do niemieckich stróżów prawa. Powodzenia, Eljero 
edit:

edit:
Najpierw klub zawiesił ich na jedną kolejkę, dziś zaś przedłużył bana do końca sezonu, dlatego odkopałem temat.Buffalo pisze:Dwa posty wyzej jest o tym wspomiane.
Ostatnio zmieniony 29 kwietnia 2013, 18:26 przez pumex, łącznie zmieniany 1 raz.

- Antek666
- Juventino
nie,to nie takie proste jakim wygląda. Najpierw zawiesili oby marnych skrzydłowych na najbliższy mecz z Bayerem,a dziś dopiero postanowili że nie chcą ioch do końca sezonu i będą sobie trenować indywidualnie.Buffalo pisze:Dwa posty wyzej jest o tym wspomiane.
Eljero cały sezon miał marny i jakieś 80% fanów Werderu żałowała kasy zmarnowanej na ten zakup,a tą akcją to już sobie mudżynek w ogóle przerąbał,jednak naprawdę bardzo marny grajek z niego...
- Bianconeri23
- Juventino
co ten Lanzafame to ja nawet nie. W specyficznym stylu zarobił czerwoną kartkę. Pierwszy raz widzę coś takiego :rotfl:

- Łyko
- Qualità Juventino
Bianconeri23 pisze:co ten Lanzafame to ja nawet nie. W specyficznym stylu zarobił czerwoną kartkę. Pierwszy raz widzę coś takiego :rotfl:
hahaha :rotfl:
czasami mi się podnosi cisnienie jak widzę Mirko i Vidala rywalizujących o strzelenie karnego ale to jest już masakra.
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
No właśnie miałem o tym pisać. Nie ma co. Zniknął nasz "wielki" wychowanek jakiś czas temu, teraz nagle zaczęli o nim pisać. Myślę, że w Watts na Eurosporcie go pokarzą. Aha, w tym samym klubie (Budapest Honvéd FC) gra też inny nasz wychowanek: Raffaele Alcibiade.
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- Antek666
- Juventino
Pewnie to zrobił dla fejmu i obecności w eurosportowym WattsPush3k pisze:No właśnie miałem o tym pisać. Nie ma co. Zniknął nasz "wielki" wychowanek jakiś czas temu, teraz nagle zaczęli o nim pisać. Myślę, że w Watts na Eurosporcie go pokarzą. Aha, w tym samym klubie (Budapest Honvéd FC) gra też inny nasz wychowanek: Raffaele Alcibiade.

Alcibiade to był chyba ŚO,nu nie?
Od kiedy w ogóle Lanza na Węgrzech jest? Czasem nie od stycznia? Bo coś mi świta,że jeszcze kilka miesięcy temu coś tam grał w serie B gdzieś

- Spadino
- Juventino
Antek666
Dobrze Ci świta bo przed wycieczką na Węgry Lanzafame grał w Grosseto (Serie B).
Alcibiade to obrońca. On (wg. Wikipedii, nie, nie polskiej
) jest na wypożyczeniu z Juventusu, ale czemu wysłali go do węgierskiej ligi? 
jsduga
Pisano o tym kilka postów wyżej.
Dobrze Ci świta bo przed wycieczką na Węgry Lanzafame grał w Grosseto (Serie B).
Alcibiade to obrońca. On (wg. Wikipedii, nie, nie polskiej

jsduga
Pisano o tym kilka postów wyżej.
JUVE PER SEMPRE!
- francois
- Juventino
Może spadek ich czegoś nauczy.Vimes pisze:Nicola Amoruso został nowym dyrektorem sportowym Palermo, ciekawe jak długo wytrzyma z Zamparinim.
„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”