TORUŃ || wspólne wypady na mecz
- Brutalo
- Juventino
Nie spinam pośladów, ale spotykamy się we wspólnym gronie , dlatego szkoda tracić czas na jakieś bezsensowne spiny. Myślałem, że każdy potraktuje te przykazania z przymrużeniem oka
:roll:

- God
- Juventino
Faktycznie, czy traktując to z przymrużeniem oka czy dwóch, robienie jakiś zakazów/nakazów mija się chyba z celem naszych spotkań...
Przychodzimy przeważnie w jednym celu (przynajmniej większość) - obejrzeć mecz Juve... :roll: i na tym chyba powinniśmy się zfokusować, a nie na robieniu sobie na złość jak z tym asem grającym z numerem 24... przyznam szczerze, że to powoli zaczyna być męczące jak 50% spotkania ciągle skupia się na tym samym... :?
A tak w ogóle...

Przychodzimy przeważnie w jednym celu (przynajmniej większość) - obejrzeć mecz Juve... :roll: i na tym chyba powinniśmy się zfokusować, a nie na robieniu sobie na złość jak z tym asem grającym z numerem 24... przyznam szczerze, że to powoli zaczyna być męczące jak 50% spotkania ciągle skupia się na tym samym... :?
A tak w ogóle...

Ostatnio zmieniony 27 kwietnia 2013, 19:58 przez God, łącznie zmieniany 1 raz.
Feel my pain, feel my sorrow, you will never survive it.
- Brutalo
- Juventino
Oczekiwany efekt zamierzony, choć myślałem że podejdziecie z większym luzem. Nie pisałem kuźwa siedmiu przykazań. Ostatnio widziałem spiny, to postanowiłem napisać na ten temat. Pogadać też mogę. Tyle
Do jutra, choć 31 Scudetto nie będzie dane nam oblać (jutro)
Fajnie, że się zgadzamy.

Do jutra, choć 31 Scudetto nie będzie dane nam oblać (jutro)

Fajnie, że się zgadzamy.
- God
- Juventino
Dzięki wszystkim przybyłym za mecz, mimo "drobnych" problemów na szczęście udało nam się obejrzeć spotkanie, najważniejsze 3 punkty i pokazanie (jakby ktoś nie wiedział) kto rządzi w Turynie.
Chciałem podziękować także za zacnego aftera, nie ma to jak połowić 15sto centymetrowe szczupaki... :twisted: a na koniec nawet udało się Kubie złapać jakiegoś Enta, tylko nie wiem czy to był Bendtner czy Amauri...
no i co ważniejsze, odbyło się bez kar pieniężnych, mówiłem, że ze mną nie dostaniecie mandatu za picie... 8)
PS: Jak się uda Wam zebrać na Palermo to nie róbcie nie wiadomo jakiej zadymy, pamiętajcie też o pozytywach płynących z LSC, mowa o Sky Sport Italia (nie każdemu miastu w Polsce jest dane oglądanie hitowych pojedynków z Pescarami, Atalantami czy Sienami etc których nie uraczymy na nce czy teraz c+)
Aha, i zostawcie trochę zdrowej wątroby na Sampe 19 maja...

Chciałem podziękować także za zacnego aftera, nie ma to jak połowić 15sto centymetrowe szczupaki... :twisted: a na koniec nawet udało się Kubie złapać jakiegoś Enta, tylko nie wiem czy to był Bendtner czy Amauri...

PS: Jak się uda Wam zebrać na Palermo to nie róbcie nie wiadomo jakiej zadymy, pamiętajcie też o pozytywach płynących z LSC, mowa o Sky Sport Italia (nie każdemu miastu w Polsce jest dane oglądanie hitowych pojedynków z Pescarami, Atalantami czy Sienami etc których nie uraczymy na nce czy teraz c+)

Aha, i zostawcie trochę zdrowej wątroby na Sampe 19 maja...

Feel my pain, feel my sorrow, you will never survive it.
- Brutalo
- Juventino

Mecz 35 kolejki SerieA 12/13: JUVENTUS - Palermo
Czas:
5.05.2013 (niedziela), godzina 15:00
1. Brutalo

2. Beata
3. Sysiek
4. couec
5. Baku ?
6. Dominika ?
7. MC ?
Zachęcam do wypowiedzi na temat bifora, aftera itp. Zajmę się rezerwacją.
@ Szymon, chwilę myślałem o jakiego Enta chodzi xD Ja również dziękuję bardzo za udane popołudnie

God pisze:
PS: Jak się uda Wam zebrać na Palermo to nie róbcie nie wiadomo jakiej zadymy (...)
:C
http://adf.ly/O19DW <- pierwsza połowa, jakby ktoś chciał zobaczyć

Ostatnio zmieniony 30 kwietnia 2013, 19:55 przez Brutalo, łącznie zmieniany 4 razy.
- Brutalo
- Juventino