Wszystko sie zmienia..
- Dionizos
- Juventino
Nie, no troche przesadzasz. Napewno przez te 3 sezony nie gralismy futbolu na najwyzszym Europejski poziomie. Ale to nie pierwszy i nie ostatni taki przypadek w naszej historii. Ale te 3 sezonu nie moga odebrac nam wszystkich sukcesow i obnizyc nas do poziomu pilkarskiego zera!Historie znam bardzo dobrze, a wiec nie musisz mi o niej przypominac. Te wspomniane przez ciebie 3 sezony jeszcze bardziej wskazuja na spadek morali zespolu, ktory nagle z samego niemal szczytu spadl bolesnie.. bo nie mogl sie podniesc przez ponad 3 sezony.
To nisko sie cenisz stary 8)Az tu nagle jeden udany sezon i w tej chwili mamy wielki boom na ten klub. Zauwazyc to mozna np. tutaj. Polowa uczestnikow tego forum to przypadkowi ludzie, ktorzy nic nie wnosza do rozmowy. Mnie tylko smieszy fakt, ze w tak szybkim czasie moze cos takiego powstac. Wpadka z Interem, Lazio.. juz wszyscy mowia o wielki kryzysie.. heheh.. wszyscy nagle oczekuja zwyciestw. Jezeli mecz konczy sie nie zainkasowaniem przez Juve 3 punktow to nagle wiekszosc robi z tego wielka tragedie. Wiecie.. dla mnie to jest sztuczne. To tyle. [/qoute]
No, niestety zawsze znajda sie tacy ludzie i sam tego nie zmienisz. Kazdy ma prawo pisac co mu sie podoba, oczywiscie w ramach regulaminu. Problem w tym, że nie zawsze cos te teksty wnosza.
[qoute]Zarzucam innym a sam nie jestem lepszy.. ten temat takze nic nie wnosi. Cya.
- Kamil de Lellias
- Juventino
Potępiasz tych co mówią o kryzysie, a sam narzekasz i robisz tragedię z odpadnięcia z uefa. Jeżeli natomiast chodzi o modę na kibicowanie drużynom będącym na topie to się zgadzam. Pamiętam jak po finale Ligi Mistrzów z Ajaxem co krok ktoś chodził w koszulce Juve lub klubu z Amsterdamu. Ajax później sprzedał najlepszych wpadł kryzys i nikt już nie chwalił się, że kibicuje Ajaxowi. Zawsze tak było i będzie 

- Lypsky
- Juventino
jak masz pisac takie tematy to nie pisz wogole bo to jest dla mnie nie ciekawe i na dodatek trzeba ci wszystko tlumaczyc jak malemu dziecku.nedved jest skromny i najlepszy na swiecie i nikt nie moze go krytykowac a nigdy juve nie bylo zerem moze nie znasz histori tej druzyny
:lol: forza juve :lol:
- Łukasz
- Juventino
Ja osobiście byłem z Juve nawet wtedy, gdy nie było tak popularne. Nedved to nie tylko wielki piłkarz, ale i fajny facet - chłop z jajami.
- kouba
- Qualità Juventino
ale dla niektórych ciekawe, ja sie nie wypowiadałem, aż do tąd, tylko to czytałem, bo to jest ciekawedjjuve pisze:jak masz pisac takie tematy to nie pisz wogole bo to jest dla mnie nie ciekawe
a ty jestes święty....i po co w innych pokojach odgrzebywujesz stare tematy sprzed kilku miesięcydjjuve pisze: i na dodatek trzeba ci wszystko tlumaczyc jak malemu dziecku.nedved jest skromny i najlepszy na swiecie i nikt nie moze go krytykowac a nigdy juve nie bylo zerem moze nie znasz histori tej druzyny

- Martin
- Juventino
Po pierwsze chyba jest normalne ze ludzie kibicuja klubom na topie.... TAk bylo jest i bedzie. Pozostale kluby z mniejszych miasteczek moga liczyc tylko na przychylnosc mieszkancow i nic poza tym...
Po drugie forum sie rozrasta poniewaz polaczylismy logowanie na stronie i na forum... Chyba nie sadzilismy ze doprowadzi to do takiego ruchu.
Po trzecie w Polsce nastapil boom na internet jakiego nie bylo jeszcze trzy-cztery lata temu. Wszyscy praktycznie maja komputery a co za tym idzie i Internet. Interesujesz sie Juve to pierwsze co robisz jak masz neta szukasz info o Juve i znajdujesz taka strone jak JP. Jest wypasiona, fajna, cool
i w dodatku po polsku. Ma bramki! Woooow... Ale zeby sciagnac trza sie zarejestrowac. No to bach... Rejestracja.... Moge sciagac bramki. Oooo ale moge i pisac na forum. No to pisze! FORZA JUVE. itp itd doklandie nie wiedzac co to Internet nie wpominajac o forach czy takim czyms jak netykieta.
Nalezy im wybaczyc i ich tego nauczyc... Proste prawda
A wracajac do tego ze juve byl zerem po porazce z Celtą. Chyba a_JaH_fu dokladnie nie znasz jednak historii bo przypomne ci, ze w powazniejszym dolku Juventus byl pomiedzy rokiem 86 a 95 kiedy wogole nigdzie nam sie nie wiodlo. Dopiero ozywienie wprowadzil sam Lippi.
Po drugie forum sie rozrasta poniewaz polaczylismy logowanie na stronie i na forum... Chyba nie sadzilismy ze doprowadzi to do takiego ruchu.
Po trzecie w Polsce nastapil boom na internet jakiego nie bylo jeszcze trzy-cztery lata temu. Wszyscy praktycznie maja komputery a co za tym idzie i Internet. Interesujesz sie Juve to pierwsze co robisz jak masz neta szukasz info o Juve i znajdujesz taka strone jak JP. Jest wypasiona, fajna, cool

Nalezy im wybaczyc i ich tego nauczyc... Proste prawda
A wracajac do tego ze juve byl zerem po porazce z Celtą. Chyba a_JaH_fu dokladnie nie znasz jednak historii bo przypomne ci, ze w powazniejszym dolku Juventus byl pomiedzy rokiem 86 a 95 kiedy wogole nigdzie nam sie nie wiodlo. Dopiero ozywienie wprowadzil sam Lippi.
Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Log out: 31.03.2013
- Coldsoul
- Juventino
Ciekawy temat. Czasami sie zastanawiam czemu teraz gdy Juventus jest uważany za jeden z najlepszych klubów na świecie ma tak wielu fanów a np 3 lata temu mało kto chciał sie do niego przyznac. Np. teraz wszyscy są fanami Nedveda a niedawno go nie znali. Czy jeżeli Juventus znowu osłabnie(pfu! co ja powiedzialem) nadal wszyscy ci beda mu kibicowac. Każdy wielki sukces sprawia że klub jest popularny i ma wielu fanow ale niewielu z nich zostajez tym klubem do końca. Ja sam stalem sie Juvefanem po zwyciestwie nad Ajaxem w 1996 i od tego czasu jestem z nim caly czas ale wielu z tych ktorzy wtedy tez nimi byli zapmnialo o tym...
właściwie to nie wiem po co to napisalem
właściwie to nie wiem po co to napisalem