Liga Mistrzów 2012/13
- Cabrini_idol
- Juventino
W czym Falcao jest lepeszy w TYM SEZONIE od Lewego ? . RVP ok na sile mozna wrzucic jego troche wyzej choc osiagniecia podobne do Lewego. Suarez no tak w odgryzaniu rąk. Ibra w tym ze jest Ibra.Dzium pisze: Falcao, Messi, CR7, RVP, Suarez, Ibra - chyba tylko oni są w tym sezonie lepsi od Polaka.
Chodzi mi tylko o ten sezon. W czym sa lepsi ? bo nie w statystykach i golach.

- Marian.
- Juventino
Chyba nikt nie spodziewał się takiego wyniku. Borussia zagrała perfekcyjnie, Real bardzo słabo. Ja osobiście nie przepadam za Lewandowskim, ale muszę przyznać, ze napastnik z niego świetny - dziś to po raz kolejny potwierdził. Strzelenie 4 goli Realowi w 1/2 finału LM to wyczyn niesamowity. Po tym meczu jego wartość na pewno wzrośnie o soczyste kilka milionów. Szkoda, że w reprezentacji nie prezentuje choć połowy tego, co wyczynia w Borussii. Ale trzeba przyznać, że w Dortmundzie ma znakomitych partnerów do gry. W reprezentacji Polski mając za plecami Obraniaka nie możemy oczekiwać cudów
.
Moim zdaniem najlepszym wyjściem dla Roberta będzie pozostanie w Borussii. Gra w świetnym klubie z wielkimi tradycjami, dla fanatycznych kibiców, jest uwielbiany przez kibiców, zarabia dużo kasy. Czego chcieć więcej? Po transferze do innego klubu istnieje ryzyko, że "przygaśnie" jak wielu innych zawodników (Sahin, Kaka itd). Dlatego po raz kolejny powtórzę - moim zdaniem najlepiej dla Roberta będzie jak zostanie w Borussii.

Moim zdaniem najlepszym wyjściem dla Roberta będzie pozostanie w Borussii. Gra w świetnym klubie z wielkimi tradycjami, dla fanatycznych kibiców, jest uwielbiany przez kibiców, zarabia dużo kasy. Czego chcieć więcej? Po transferze do innego klubu istnieje ryzyko, że "przygaśnie" jak wielu innych zawodników (Sahin, Kaka itd). Dlatego po raz kolejny powtórzę - moim zdaniem najlepiej dla Roberta będzie jak zostanie w Borussii.

- Piti
- Juventino
chyba sie troche ponioslo jesli myslisz ze Lewy jest aktualnie lepszy od van Pesiego, Ibry czy nawet Suareza.Cabrini_idol pisze:W czym Falcao jest lepeszy w TYM SEZONIE od Lewego ? . RVP ok na sile mozna wrzucic jego troche wyzej choc osiagniecia podobne do Lewego. Suarez no tak w odgryzaniu rąk. Ibra w tym ze jest Ibra.Dzium pisze: Falcao, Messi, CR7, RVP, Suarez, Ibra - chyba tylko oni są w tym sezonie lepsi od Polaka.
- Cabrini_idol
- Juventino
Nie jest lepszy ale niczym nie ustepuje jesli chodzi o ten sezon i jego wklad w wyniki druzyny., czytaj calosc.Bazyliszek pisze:chyba sie troche ponioslo jesli myslisz ze Lewy jest aktualnie lepszy od van Pesiego, Ibry czy nawet Suareza.Cabrini_idol pisze:W czym Falcao jest lepeszy w TYM SEZONIE od Lewego ? . RVP ok na sile mozna wrzucic jego troche wyzej choc osiagniecia podobne do Lewego. Suarez no tak w odgryzaniu rąk. Ibra w tym ze jest Ibra.Dzium pisze: Falcao, Messi, CR7, RVP, Suarez, Ibra - chyba tylko oni są w tym sezonie lepsi od Polaka.

- deszczowy
- Juventino
Pomijając już wyczyn Lewego zastanawia mnie co się stało z Realem. Przecież poza kilkoma akcjami ta drużyna, było nie było wciąż aktualny mistrz Hiszpanii, dała się zajeździć Borussii. Mam wrażenie, że piłkarze Realu nie wytrzymali presji. Jakby przegrali ten mecz jeszcze przed wyjściem na boisko.
- Dzium
- Juventino
W tym, że drużyny, w których grają RVP, Falcao, Ibra są uzależnione od tych graczy. Gdy RVP był pod formą widać było od razu regress całego ManU.Cabrini_idol pisze:
W czym Falcao jest lepeszy w TYM SEZONIE od Lewego ? . RVP ok na sile mozna wrzucic jego troche wyzej choc osiagniecia podobne do Lewego. Suarez no tak w odgryzaniu rąk. Ibra w tym ze jest Ibra.
Przeanalizuj sobie 1/8 LM Real - United. RVP w pierwszym spotkaniu zmarnował dwie 100% sytuacje i w ogóle rozegrał bardzo słabe zawody w tym dwumeczu. Oprócz fatalnych błędów sędziego to właśnie przez brak skuteczności Holendra United odpadło. Gdyby nie Falcao, to Atletico pewnie biłoby się z Sociedad i Valencią o 4 miejsce. Podobnie jest z Ibrą.
Z Lewym jest zupełnie inaczej. Oczywiście - dużo daje drużynie, ale nie jest tak, że gdy Lewego zabraknie, to od razu całe BVB siada.
- Cabrini_idol
- Juventino
Jasne wtedy Schieber bylby krolem strzelcow Bundes i wpakowal 4 gole Realowi.Dzium pisze:Oczywiście - dużo daje drużynie, ale nie jest tak, że gdy Lewego zabraknie, to od razu całe BVB siada.

To jest ich jedyny napastnik i bez niego mieli by 34 (no ok powiedzmy 24 bo moze Schieber by wpakowal te 10) bramki mniej w sezonie. Gdyby nie gole z Ajaxem i Realem nie wiadomo jakby sie potoczyly ich losy w LM. W Bundes chcesz mi powiedziec ze 23 bramki to byly wylacznie na ustalenie wyniku ?. ZIomuś , Lewandowski w TYM SEZONIE to TOP 3 napastnikow jesli chodzi o statystyki i wplyw jego goli na pozycje klubu i w lidze i w LM.

- Dzium
- Juventino
Wiesz, pare tyg. temu z Augsburgiem pod nieobecność Polaka, Schieber strzelił 2 barmki, więc wszystko jest możliweCabrini_idol pisze: Jasne wtedy Schieber bylby krolem strzelcow Bundes i wpakowal 4 gole Realowi.![]()
To jest ich jedyny napastnik i bez niego mieli by 34 (no ok powiedzmy 24 bo moze Schieber by wpakowal te 10) bramki mniej w sezonie. Gdyby nie gole z Ajaxem i Realem nie wiadomo jakby sie potoczyly ich losy w LM. W Bundes chcesz mi powiedziec ze 23 bramki to byly wylacznie na ustalenie wyniku ?. ZIomuś , Lewandowski w TYM SEZONIE to TOP 3 napastnikow jesli chodzi o statystyki i wplyw jego goli na pozycje klubu i w lidze i w LM.

TOP 3 jeśli chodzi o statystyki tak, ale czy naprawdę myślisz, że pociągnąłby tak samo ManU i At. Madryt ? Na pewno dużo by dał tym drużynom, ale jednocześnie nie aż tyle co Van Persie i Falcao.
Do Ibry i Suareza nie ma co porównywać, bo to jednak inny typ napastnika.
- wojczech7
- Juventino
Tożeś sobie strzelił w stopę. Akurat z czwórki Lewandowski, RVP, Falcao, Ibra to od Polaka drużyna, w której gra, jest najbardziej uzależniona. Bez Lewego Borussia nie ma napastnika - nie tylko teoretycznie, ale i faktycznie.Dzium pisze:W tym, że drużyny, w których grają RVP, Falcao, Ibra są uzależnione od tych graczy.Cabrini_idol pisze:
W czym Falcao jest lepeszy w TYM SEZONIE od Lewego ? . RVP ok na sile mozna wrzucic jego troche wyzej choc osiagniecia podobne do Lewego. Suarez no tak w odgryzaniu rąk. Ibra w tym ze jest Ibra.

"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- Cabrini_idol
- Juventino
Nie wiem czy by pociągnął. Przekonamy sie dopiero gdy zmieni klub, ale po co ma zmieniac ? Jest wazna postacia w Borussi strzela gole na zawolanie, asystuje i przechodzi do historii tego zespolu jak i LM strzelajac 4 bramki najbardziej utytulowanemu klubowi wszechczasów. Czego wymagasz od niego wiecej ? Przedryblowania polowy obroncow co mecz ? On jest ,,9'' ktora bardzo szybko uczy sie rowniez innych aspektow anizeli tylko wykanczanie akcji.Dzium pisze: Wiesz, pare tyg. temu z Augsburgiem pod nieobecność Polaka, Schieber strzelił 2 barmki, więc wszystko jest możliwe
TOP 3 jeśli chodzi o statystyki tak, ale czy naprawdę myślisz, że pociągnąłby tak samo ManU i At. Madryt ?\napastnika.
- 1 Gol przypadek ? nie dobre ustawienie sie jak na topowa ,,9'' przystalo...
- 2 Gol przypadek ? nie po prostu instynkt aka Inzaghi i zimna krew.
- 3 Gol przypadek ? nie to wysokie umiejetnosci techniczne przyjecia jak i strzalu.
- 4 gol przypadek ? no niech bedzie

w kazdym z tych bramek pokazal wam jak sie rozwinal przez te lata spedzone w Dortmundzie. No tak ale nie ktorym bedzie brakowac jeszcze rajdow aka Messi Aguero.
Ostatnio zmieniony 25 kwietnia 2013, 00:38 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 1 raz.

- Arbuzini
- Juventino
Cabrini, chyba nie warto tłumaczyć. Van Nistelrooy, Treze, czy Inzaghi byli świetni, bo wykańczali akcje wypracowane przez drużynę, ale Lewy jest be, bo za mało drybluje i jest drewniany.
Zawodnik poza naszym zasięgiem sportowym, jak i finansowym więc dyskusja sama w sobie jest tylko sztuką dla sztuki.
Zawodnik poza naszym zasięgiem sportowym, jak i finansowym więc dyskusja sama w sobie jest tylko sztuką dla sztuki.
- AdiZ
- Juventino
Error 8, Error 50, Error 55, Error 66. Jakiś błąd w Matrixie.
Spust nad Lewandowskim będzie się ciągnął przez 2 tygodnie jak nie dłużej. A ja głupi łudziłem się, że Real rozjedzie tą TVP-Ryczelo-Polusie i będzie spokój.
Szacunek dla Lewego 4 bramki w 1/2 LM :shock: :shock: :shock: Mourinho coś się nie popisał.

Szacunek dla Lewego 4 bramki w 1/2 LM :shock: :shock: :shock: Mourinho coś się nie popisał.
- francois
- Juventino
Kosmos. Nie pamiętam takich półfinałów. W dodatku rozjechane zostały dwa zespoły uważane za prawie idealne.
No i można mieć wiele zarzutów dla Lewego, ale zagrał idealnie.
No i można mieć wiele zarzutów dla Lewego, ale zagrał idealnie.
„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
- kacek_
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
"spust nad Lewym... ble ble ble, nie oglądam finału... ble ble ble, ryczel to ukryta opcja niemiecka... ble ble ble... achtung, granate... ble ble ble..."
Czytając 3 ostatnie strony tego topicu można dowiedzieć się, że:
-Lewy to drewno,
-Jestem obrażony więc nie oglądam finału,
-Niemiecka piłka i tak jest gorsza od Włoskiej,
-Cavani i Falką to bogowie,
-Zupa była za słona a Real słaby (dosłownie ze dwa zdania na temat Królewskich :lol:).
Przez niektórych przemawia taki butthurt i takie silenie się na jakąś hipsterską offowość, że najchętniej odcięliby się na dwa najbliższe tygodnie od matrixa i prowadzili w ich mniemaniu prawdziwe, dorosłe życie, bez gimbazy która sympatyzuje z BVB a lEwAnDoWsKi miszcz.
A po przegranym finale LM przez BVB - bo tak najpewniej się stanie - wyjdziecie z ukrycia ze sztandarami i będziecie palili kukły z wizerunkiem Lewego. Już mam ciarki niegrzeczni chłopcy... :twisted:
Czytając 3 ostatnie strony tego topicu można dowiedzieć się, że:
-Lewy to drewno,
-Jestem obrażony więc nie oglądam finału,
-Niemiecka piłka i tak jest gorsza od Włoskiej,
-Cavani i Falką to bogowie,
-Zupa była za słona a Real słaby (dosłownie ze dwa zdania na temat Królewskich :lol:).
Przez niektórych przemawia taki butthurt i takie silenie się na jakąś hipsterską offowość, że najchętniej odcięliby się na dwa najbliższe tygodnie od matrixa i prowadzili w ich mniemaniu prawdziwe, dorosłe życie, bez gimbazy która sympatyzuje z BVB a lEwAnDoWsKi miszcz.
A po przegranym finale LM przez BVB - bo tak najpewniej się stanie - wyjdziecie z ukrycia ze sztandarami i będziecie palili kukły z wizerunkiem Lewego. Już mam ciarki niegrzeczni chłopcy... :twisted: