Liga Mistrzów 2012/13
- Lypsky
- Juventino
Włącz sobie Sergiusza Ryczela :lol:ewerthon pisze:Szpakowski jest żałosny. Czuję się jakbym oglądał mecz reprezentacji Polski. Darek rekompensuje sobie to, że nie może komentować takiej gry Lewego w kadrze. Po golu Ronaldo zareagował jak publiczność w Dortmundzie.
Idź rezerwuj bilety, jak Stanowski na gran derbi w Londynie :lol:Sila Spokoju pisze:To chyba mamy niemiecki finał panowie.
Mieliśmy straszny niefart, że trafiliśmy na Bayern. Jestem pewien, że bylibyśmy w stanie powalczyć zarówno z tak beznadziejnym Realem, jak i niezłą, choć nie nadzwyczajną Borussią.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Już 4.Sorek21 pisze:Polak strzela 3 gole Realowi Madryt w półfinale LM. Normalnie szok.
Nie dziękuje, komu jak komu, ale niemieckim drużynom to ja kibicował nie będę.Lypsky pisze:Idź rezerwuj bilety, jak Stanowski na gran derbi w Londynie :lol:

- deszczowy
- Juventino
Zgoda. Real sprawia wrażenie drużyny, która nie wie co się dzieje.Lypsky pisze:To wielki "the special one" ułożył sobie Real :lol:
Nie pamiętam kiedy ta drużyna grała równie żałośnie.
- Arcadio Morello
- Juventino
Bazyliszek pisze:ehh znow ten drewniany Lewandowski strzela!!!!!!!!11111
Jesteście żałośni. Cechują was typowo polaczkowe cechy. Już nie będę pisał jakie. Szkoda klawiatury na takich jak wy i jest was więcej na tym forum.kuba2424 pisze:Eeeeee.....jest kiepski, a te trzy bramki to megafartdeszczowy pisze:Kurde. Ja wiem, że hejterzy pewnie nadal będą hejtować, ale... Lewy jest po prostu dobrym napastnikiem.
LEWANDOWSKI zjada Naszych obecnych napastników. Piłkarz kompletny. Dzisiaj to potwierdził. Do Juventusu idealnie by pasował, a przy Conte jeszcze by się rozwinął, ale wam nie pasuje... Bo Polak...
:roll: :doh:

- deszczowy
- Juventino
Chyba ktoś tu nie wyłapał ironiiArcadio Morello pisze:Bazyliszek pisze:ehh znow ten drewniany Lewandowski strzela!!!!!!!!11111Jesteście żałośni. Cechują was typowo polaczkowe cechy. Już nie będę pisał jakie. Szkoda klawiatury na takich jak wy i jest was więcej na tym forum.kuba2424 pisze:Eeeeee.....jest kiepski, a te trzy bramki to megafartdeszczowy pisze:Kurde. Ja wiem, że hejterzy pewnie nadal będą hejtować, ale... Lewy jest po prostu dobrym napastnikiem.
LEWANDOWSKI zjada Naszych obecnych napastników. Piłkarz kompletny. Dzisiaj to potwierdził. Do Juventusu idealnie by pasował, a przy Conte jeszcze by się rozwinął, ale wam nie pasuje... Bo Polak...

- Cabrini_idol
- Juventino
Arcadio Morello pisze:Bazyliszek pisze:ehh znow ten drewniany Lewandowski strzela!!!!!!!!11111Jesteście żałośni. Cechują was typowo polaczkowe cechy. Już nie będę pisał jakie. Szkoda klawiatury na takich jak wy i jest was więcej na tym forum.kuba2424 pisze:Eeeeee.....jest kiepski, a te trzy bramki to megafartdeszczowy pisze:Kurde. Ja wiem, że hejterzy pewnie nadal będą hejtować, ale... Lewy jest po prostu dobrym napastnikiem.
chlopaki ironizowali

- D-Rose
- Juventino
A ty wroc do szkoły na lekcje jezyka polskiego i zapytaj pania polonistke co to takiego "Ironia, sarkazm".Arcadio Morello pisze:Bazyliszek pisze:ehh znow ten drewniany Lewandowski strzela!!!!!!!!11111Jesteście żałośni. Cechują was typowo polaczkowe cechy. Już nie będę pisał jakie. Szkoda klawiatury na takich jak wy i jest was więcej na tym forum.kuba2424 pisze:Eeeeee.....jest kiepski, a te trzy bramki to megafartdeszczowy pisze:Kurde. Ja wiem, że hejterzy pewnie nadal będą hejtować, ale... Lewy jest po prostu dobrym napastnikiem.
Pozniej wroc i przepros

No więc tak na szybko po półfinałach - śmieszna bundeskopanaka, a lewy drewniany i wogóle za słaby przecież na Juve.
Ostatnio zmieniony 24 kwietnia 2013, 22:41 przez fazzi, łącznie zmieniany 1 raz.
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- Gotti
- Juventino
Jesteśmy świadkami tego jak Bundesliga powoli wspina się na sam szczyt. Był kiedyś finał włoski, były angielskie i teraz będzie niemiecki.
Bayern będzie potężny przez kolejne lata. Borussia ogromny zastrzyk gotówki. 4 miejsca w LM, więc liga się mocno bogaci. Szkoda, że Serie A idzie w dokładnie odwrotnym kierunku, bo z roku na rok jest tylko gorzej;/
Bayern będzie potężny przez kolejne lata. Borussia ogromny zastrzyk gotówki. 4 miejsca w LM, więc liga się mocno bogaci. Szkoda, że Serie A idzie w dokładnie odwrotnym kierunku, bo z roku na rok jest tylko gorzej;/