Liga Mistrzów 2012/13
- Supersonic
- Juventino
JuveCracowa zabraliście, gdzie ja jutro poczytam analizę Bayernu?
Tak jak przypuszczałem - to nie tak, że " teraz widać ile brakuje Juve do klasowych drużyn", tylko trafiliśmy na kosmitów w szczytowej fazie rozwoju, z nimi chyba nie poradzi sobie nikt. I dla mnie w sumie spoko bo zwycięstwa realu lub reprezentacji Polski Dortmund nie zdzierżę.

Tak jak przypuszczałem - to nie tak, że " teraz widać ile brakuje Juve do klasowych drużyn", tylko trafiliśmy na kosmitów w szczytowej fazie rozwoju, z nimi chyba nie poradzi sobie nikt. I dla mnie w sumie spoko bo zwycięstwa realu lub reprezentacji Polski Dortmund nie zdzierżę.

- Bubu1899
- Milanista
Conajmniej dwie reki w polu karnym to tez "bez jaj"dawid91 pisze:No bez jaj, tam był faul przy tej bramce
Poki co fc aktorzyny i tak sa na + u sedziego :>
Milano siamo noi!
Polakom gratulujemy Milan Club Polonia!

Polakom gratulujemy Milan Club Polonia!

- pan Zambrotta
- Juventino
a mnie to gadanie mocno irytuje, tak się pocieszają frajerzy. Naprawdę kogoś jara to, że jak Bayern wszystkich zmiecie to nie powinniśmy się wstydzić porażki? nie kapuję tego podejścia... coś jak napis na autobusie repry Polski "bo liczy sport i dobra zabawa" :roll:. Mnie porażka z bawarczykami do dzisiaj boli.Supersonic pisze:Tak jak przypuszczałem - to nie tak, że " teraz widać ile brakuje Juve do klasowych drużyn", tylko trafiliśmy na kosmitów w szczytowej fazie rozwoju, z nimi chyba nie poradzi sobie nikt. I dla mnie w sumie spoko bo zwycięstwa realu lub reprezentacji Polski Dortmund nie zdzierżę.
- dawid1897
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Oglądam ten mecz dopiero od 15 minutBubu1899 pisze:Conajmniej dwie reki w polu karnym to tez "bez jaj"dawid91 pisze:No bez jaj, tam był faul przy tej bramce
Poki co fc aktorzyny i tak sa na + u sedziego :>

Piszesz o FC Barcelonie rozumiem?
My mamy dobrą podstawę pod solidną drużynę, potrzebujemy tylko dwóch ofensywnych zamiataczy jak Suarez czy takich jak ma Bayern. Wtedy możemy się z nimi mierzyć spokojnie.
4-0
My dostaliśmy tylko dwa i to takie farfocle, że ledwo wpadły

Ostatnio zmieniony 23 kwietnia 2013, 22:23 przez dawid1897, łącznie zmieniany 1 raz.
FORZA JUVE!!!
- Myzarel
- Juventino
Może i to wredne ale wielką satysfakcję sprawia mi oglądanie miszczów kosmosu i okolic na kolanach 

Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti
- jakku1
- Juventino
Dobra, dobra, tak czy siak Messi dostanie zlota pilke, wiec nie ma sie z czego cieszyc 

Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113